tolissg4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας.. Θέλω να κάνω τρυπα στον λοβο(tragus) αλλα δεν ξέρω με ποια τεχνική... Piercing ή πιστόλη??? Ποιο ειναι ποιο ασφαλες..?Ποιο δεν ποναει καθολου κτλ.. Γενικα θα ήθελα να μου πείτε, ποιο ειναι καλυτερο..?? Ενημερώστε με σας παρακαλω..
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομιζω οτι γινεται και με πιστολακι σε εκεινο το σημειο. Θα πας σε τατουατζιδικο και θα το κανεις με βελονα γτ αλλιως η θα μολυνθεις η θα φας την φρικη της ζωης σου απο τον πονο
Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 παγακια-ξυλοκαινη-σακοραφα εγγυημενο αποτελεσμα
marantonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγω ψηφιζω ν' αφησεις τον λοβο σου ησυχο.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 παγακια-ξυλοκαινη-σακοραφα εγγυημενο αποτελεσμα προσκυνώ. Βγάλε την ξυλοκαΐνη και σε κάνω μπλουζάκι.
marduc812 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 αν και κάνουν με πιστολάκι εγώ σου προτείνω να πας σε ταττουατζιδικο! και ούτε ξυλοκαίνες ούτε τιποτα. Θα σου δώσουν απο το μαγαζί αλοιφή και θα σου πουν τι να κάνεις! έχω αρκετές τρύπες όπως και tragus.
tolissg4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ παιδια... Ξέρετε κανενα καλο τατουατζίδικο στην θεσσαλονίκη..? Και επισης κανενα μαγαζι για να αγοράσω σκουλαρικι απο καθαρο ασήμι σε "καλη" τιμη..?
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Tattooland η στο Nico.. ναυαρινου κ τα 2
Garnele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γίνεται και με πιστολάκι, εξαρτάται πόσο λεπτός είναι ο λοβός σου. Πάντως έχε υπόψη ότι εκεί το σημείο γαμιέται λίγο και ο πόνος κρατάει κάμποσες μέρες. Στο Nίκο θα πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.