mynam3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μου εδωσαν τις προαλλες εναν ενισχυτη αλλα χωρις τα ηχεια. Ο φιλος που τον ειχε μου ειπε οτι τα ηχεια πρεπει να ειναι απο 100w και πανω για να δουλεψει κανονικα το 5,1. Μπορειτε να προτεινετε καποια ηχεια γιατι ειμαι εντελως ασχετος? Μην μου παει και ο κουκος αηδονι ομως Καλη χρονια
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοει με το "100βατ και πανω" ? την αντισταση κοιταξε να ειναι ιδια και αν θες παρε και με λιγοτερη ονομαστικη ισχυ. Αρκει φυσικα να μην τερματιζεις τον ενισχυτη. Οποτε πρωτα κοιτας τι εξοδους εχει ο πολυκαναλος σου,ποσα ομ και αναλογως το βαλάντιο σου, προβαινεις στην αγορα των ηχειων. Φυσικα θεσε κι ενα οικονομικο ταβανι του τι ηχεια θελεις.Εχει και με 200ε και με 500 και με 3000 και παει λεγοντας.
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν καταλαβες...δεν εννοουσα με την ερωτηση μου τι "τυπου" βατ σου ειπε. Εννοω γιατι σωνει και καλά πρεπει ναναι πανω απο Χ για να δουλεψει.Πρωτη φορά το ακουω αυτο. Τεσπα,δες ποσα ομ γραφει πισω στις εξοδους των ηχειων.Προφανως μιλάμε για 5.1, δηλ θες 5 ηχεια κι ενα sub.
Navu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ο ενισχυτής που έφτασε στα χέρια σου ανήκε σε κάποιο σετ πολυκάναλο ενισχυτή/ηχείων? Περί τίνος πρόκειται ακριβώς (μοντέλο)? Αν είναι κάποια discrete unit, θα βρεις ότι ηχεία θες (αναλόγως και πορτοφολιού βέβαια)... Πάντως, αυτό με τα watt που σου είπε ο φίλος σου είναι άκυρο, κοίτα τα ohm όπως σου τόνισε ο kanesaxo για να μπορέσεις να ταιριάσεις την πέδηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.