kamui Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/storage-devices/external-hdd/seagate-expansion-external-drive-st320005exd101-rk-skliros-diskos-2-tb-/prod780004pp/ Δεν είναι το daily deal (οπότε δεν είναι και τρομερή η τιμή) αλλά είναι σε καλά λεφτά και στον skroutz http://www.skroutz.gr/s/86003/Seagate-External-Desktop-2TB.html Συνήθως οι σκληροί δίσκοι είναι πάντα ευππρόσδεκτοι από όλους εδω μέσα.
darksoho33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τον ειχα παρει πριν 2 μηνες στα 119ευρω και δυστυχως στον μηνα πανω αρχιζε να τα παιζει, στις αντιγραφες κολλαγε μετα απο λιγο ξεκολλαγε. ακουγοταν και το γνωστο τακ τακ. ως ποτε δεν τον συνιστω
xouzel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τον ειχα παρει πριν 2 μηνες στα 119ευρω και δυστυχως στον μηνα πανω αρχιζε να τα παιζει, στις αντιγραφες κολλαγε μετα απο λιγο ξεκολλαγε. ακουγοταν και το γνωστο τακ τακ. ως ποτε δεν τον συνιστω Εμενα μου "πεθανε" στο μηνα πανω, μου τον αλλαξαν απο το e-shop, ξανα τα ιδια, μου τον ξαναλλαξαν πριν 20 μερες, του εβαλα καποια αχρηστα αρχεια, και τον εχω ανοιχτο μονιμα. Μολις τα ξαναφτυσει, θα ενημερωσω....
kamui Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έχουν μέσα τη σειρά των seagate που είναι ελαττωματική? Μήπως μπορείς να τους κάνεις firmware update για να τους διορθώσεις? Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, δεν είχα ποτέ και δεν το έψαξα.
xouzel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έχουν μέσα τη σειρά των seagate που είναι ελαττωματική? Μήπως μπορείς να τους κάνεις firmware update για να τους διορθώσεις? Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, δεν είχα ποτέ και δεν το έψαξα. Eιμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος, οτι αν ηταν κατι τετοιο, δεν επροκειτο να μου τον αντικαταστησουν στο κιτρινομαγαζο !!!
SV1EOD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως τώρα τον έχει στο Public στα 99€ και ο αμέσως επόμενος είναι στα 109.
gdimoulas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδες επειδη εχω κι εγω το συγκεκριμενο δισκο και εχει αρχισει τα clicks of death και κολλαει γενικα κατα τη λειτουργια του, θελω να τον επιστρεψω.Το θεμα ομως ειναι οτι εχω χασει την αποδειξη του και δε μπορω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.
pittas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 γιατι θεωρειται προσφορα ? Με 10 ευρω λιγοτερα παιρνεις samsung kai wd. που οσο και να το κανεις , πιο αξιοπιστοι ειναι
Asta_na_Pane Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδες επειδη εχω κι εγω το συγκεκριμενο δισκο και εχει αρχισει τα clicks of death και κολλαει γενικα κατα τη λειτουργια του, θελω να τον επιστρεψω.Το θεμα ομως ειναι οτι εχω χασει την αποδειξη του και δε μπορω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων. Έχω την εντύπωση ότι μπορούν από το κατάστημα να επιβεβαιώσουν ότι η αγορά έγινε σε αυτούς (κοιτώντας μέσα στο σύστημά τους) και να σε εξυπηρετήσουν.
pikolini Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδες επειδη εχω κι εγω το συγκεκριμενο δισκο και εχει αρχισει τα clicks of death και κολλαει γενικα κατα τη λειτουργια του, θελω να τον επιστρεψω.Το θεμα ομως ειναι οτι εχω χασει την αποδειξη του και δε μπορω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων. Παλιότερα είχα πάρει έναν σκληρό εσωτερικό WD από multirama. Και εγώ είχα χάσει την απόδειξη. Μετά από κανένα χρόνο άρχισε τα click και τα κωλύματα. Πήγα από εκεί με τον σκληρό δίσκο και βρήκαν πότε τον είχα αγοράσει. Ήταν μέσα στην εγγύηση, οπότε τον παρέλαβαν και μου είπαν ότι θα τον στήλουν στην WD και αν είναι χαλασμένος θα μου δώσουν καινούργιο. Πράγματι μετά από καμιά 10αριά μέρες μου έδωσαν καινούργιο. Είμαστε όλοι φακελωμένοι, οπότε άνετα μπορούν να βρουν πότε έκανες την αγορά και αν ισχύει η εγγύηση. Αν τον σκληρό σου, τον έχεις αγοράσει από το ίντερνετ, τότε συνήθως αν κάνεις login και πάς στο ιστορικό παραγγελιών σου, θα βρεις τις αγορές που έχεις πραγματοποιήσει. Καλή τύχη!
Innersense Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σε αρκετά forum υπάρχει η άποψη ότι δεν φταίει ο σκληρός αλλά το case. τον έχω πάρει και εγώ και τελικά μετά από διαφοροποίηση στο setup server τον έβαλα εσωτερικό από την πρώτη μέρα λειτουργίες του. Λειτουργεί εδώ και 2 μήνες (24/7) απροβλημάτιστα στους 35C... Ενδεικτικά ένας Verbatim εξωτερικός που έχω λειτουργεί στους 50C οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει στο προβληματικό Case της Seagate...
vadergr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 To case κουβαλαει και τον ελεγκτη.Διολου απιθανο να φταιει το case.
gdimoulas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγω τον ειχα παρει απο mediamarkt και ειχα πληρωσει και με πιστωτικη οποτε μπορω να αποδειξω οτι εγινε πραγματι η αγορα απο κει, απλα λεει το ποσο δε λεει τι αγοραστηκε ακριβως.Θα περασω μια βολτα να δω τι θα μου πουν.Ευχαριστω παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.