arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πως καταφέρνετε και κάνετε τέτοια χρήση στο internet δε το καταλαβαίνω. Η δικιά μου συσκευή έχει καταγράψει 741MB συνολικά. Και παίζει να είναι από... πρόπερσυ, μιας και όταν άλλαξα iPhone επανέφερα τα πάντα μέσα. Εκτός κι αν κάνετε tethering. δέν ξέρω τί τηλέφωνο έχει ο φίλος, αλλά τα android τρώνε αρκετά περισσότερα mb γιατί κατεβάζουν το διαδικτυακό υλικό όσο πιό αυτούσιο γίνεται. Απ΄ όσο ξέρω το iP συμπιέζει τα πάντα, και βγάζει και μόνο mobile σελίδες όπου είναι διαθέσιμες. Εκτός αν κάνω λάθος. Επίσης αν ξεχαστείς/δεν ξέρεις και βάλεις προφίλ wap αντί για internet, την έχεις βάψει. η Cosmote πχ χρεώνει 12 ευρώ/mb!!!!
nikoskon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Οι χρεώσεις 3€ και 7€ πάντως ταιριάζουν γάντι στα Surf&Mail 60 και Surf&Mail 200 αντίστοιχα. Καρτοπρόγραμμα έχεις;
dejodu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Οι χρεώσεις 3€ και 7€ πάντως ταιριάζουν γάντι στα Surf&Mail 60 και Surf&Mail 200 αντίστοιχα. Καρτοπρόγραμμα έχεις; 300mb(medium)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.