Προς το περιεχόμενο

Shion Sono's Love Exposure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να πω , ειναι λιγο..

Πραγματικα επος.

Ηταν τελεια. Ειχα βρει την εκδοση με τα 3cd και στο τελευταί cd προς τη μέση σκαει το τελευταιο κεφάλαιο και λέω οχι ρε πούστη μακάρι να είχα και αλλο ενα cd. Κάπου είχα διαβάσει οτι η ταινιά αρχικά ήταν 6 ώρες αλλα η εταιρεία ζήτησε απο τον Shion Sono να κόψει σκηνές για να βγει στην παραγωγή. Χαλαρά θα ήθελα να δω αυτες τις 2 ώρες ! (κυκλοφορουν στο youtube deleted scenes για οποιον ενδιαφερεται).

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετριότατη προς βαρετή, μαρτυρησα μεχρι να την τελειωσω....μονο το τελευταιο chapter την έσωσε ...

Έλεος με τις φωτογραφίες των upskirts...βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν τον κατηγορω που 'ανεβαινε' με τη Γιοκο

+1000

δλδ ελεος τι της βρηκατε? frown.png

επος my @ss

μια παραγωγη πολυ χαμηλου IQ ειναι τιποτα παραπανω και λογω της μεγαλης διαφορετικοτητας της βαλθηκατε να το βγαλετε αριστουργημα...

περναει η πρωτη ωρα και

αρχισαν οι μλκιες με τις φωτο και ηθελα να την διακοψω ηδη απο εκει αλλα με αυτα που διαβασα απο εδω λεω κατι θα εχει παρακατω δεν μπορει! ... αλλα τα ιδια και χειροτερα

Δημοσ.

+1000

επος my @ss

μια παραγωγη πολυ χαμηλου IQ ειναι τιποτα παραπανω και λογω της μεγαλης διαφορετικοτητας της βαλθηκατε να το βγαλετε αριστουργημα...

περναει η πρωτη ωρα και

αρχισαν οι μλκιες με τις φωτο και ηθελα να την διακοψω ηδη απο εκει αλλα με αυτα που διαβασα απο εδω λεω κατι θα εχει παρακατω δεν μπορει! ... αλλα τα ιδια και χειροτερα

Δεν ειναι ολες οι ταινιες για ολους, δυστυχως, και καποια πραγματα πρεπει να 'σαι αρκετα ανοιχτοκωλης κι ελευθεροφρων για να τα απολαυσεις :devil:

Ακου "πολυ χαμηλου IQ"... το χιουμορ του Friends ειναι πιο εξυπνο, φανταζομαι..

Δημοσ.

+1000

επος my @ss

περναει η πρωτη ωρα και

Για γραψε ενδεικτικα 5 αγαπημενες σου ταινιες.Και μετα μπορουμε να συζητησουμε.

Δημοσ.

Ειδα και εγω την ταινια γιατι ακουσα τοσα πολλα..

Ειναι πολυ καλη, αλλα ηταν πιο συμμαζεμενη δε θα ηταν πολυ καλυτερα; Και οι πολυ βιαιες σκηνες.. νομιζω το παρατραβανε οι ασιατες σε ολα τα εργα τους. Εχουν νομιζω μια διαστροφικοτητα στον εγκεφαλο τους και την εκφραζουν πολυ ωμα στα εργα τους. Και σε αλλα εργα που ειδα ( old boy, confessions..) το ιδιο. Αν τα προσεχαν λιγο αυτα νομιζω θα ηταν πιο αποδεκτές οι ταινιες τους σε ολους, γιατι κατα τα αλλα εχουν πολλα ενδιαφεροντα στοιχεια ( χαρακτηρες, καταστασεις , μουσικη, φωτογραφια..) Tι λετε?

Δημοσ.

Κλασική Γιαπωνέζικη ψευτό-κουλτουριάρικη ανωμαλοκατάσταση η ταινία.

Βλέπεται πάντως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου κίνησαν την περιέργεια τα σχόλιά σας και έβαλα να την δω.. Είμαι λίγο μετά την πρώτη ώρα της ταινίας (Chapter 3) και ομολογώ ότι είναι από τις πιο μεγάλες π@π@ριές που έχω δει.. Άτοπα πράγματα, χωρίς νόημα, χωρίς μέση και τέλος, χωρίς ενδιαφέρον... Δεν είναι από τις ταινίες που την κλείνεις στη μέση και δεν την ξαναβάζεις ποτέ, αλλά είναι πραγματικό χάσιμο χρόνου, κατ' εμέ..

Έχει ακόμη 2μισι ώρες, βέβαια, αλλά θα πρέπει να γίνουν εξαιρετικά πράγματα για να αλλάξω έστω και λίγο γνώμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...