Προς το περιεχόμενο

Shion Sono's Love Exposure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανω ρε, για μια απο τις καταπληκτικοτερες ταινιες που ειχα την τυχη να δω. Πρεπει να το ψησω και για δευτερη προβολη.

Βρηκα το Hazard, υστερα απο κοπο, αργα και ανυπομονα το παιρνω. Για να δουμε, τεινει να γινει ο αγαπημενος μου σκηνοθετης ο σόνο.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ δυνατό έργο.Γαμάτη εμπειρία.Δεν ξέρω αλλά δεν μου πάει να το βαθμολογήσω αυτό το έργο. Απλά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία ιδίως για κάποιον σαν εμένα που δεν είμαι του Ασιατικού ως και σήμερα , κάτι το οποίο μάλλον θα αλλάξει . :)

Δημοσ.

Πολύ δυνατό έργο.Γαμάτη εμπειρία.Δεν ξέρω αλλά δεν μου πάει να το βαθμολογήσω αυτό το έργο. Απλά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία ιδίως για κάποιον σαν εμένα που δεν είμαι του Ασιατικού ως και σήμερα , κάτι το οποίο μάλλον θα αλλάξει . :)

To Ασιατικο σινεμα ειναι κορυφη αν κατσεις ν' ασχοληθεις (απο τα 50's-60's-70's που ειναι τελειως διαφορετικη φαση, μεχρι τα σημερινα που εχουν τρομερο χαρακτηρα και βρισκονται σε εξαιρετικα και πλουραλιστικα επιπεδα) αλλα ο Shion Sono ειναι μοναδικος, πραγμα σαν τις ταινιες του δε ξαναβλεπεις.

Αφου ειδες το Love Exposure, επιβαλλεται να συνεχισεις με το Strange Circus που ειναι η 2η καλυτερη ταινια του μετα το 4ωρο επος (η πρωτη του που ειδα κι εφαγα το κολλημα). Σουρεαλισμός, καταπληκτικη μουσικη, γεματο με τα γνωστα Sono thrills. Δεν ειναι τυχαιο που ξεκινησε ως ποιητης.

Και μετα πας για 1. Suicide Circle (Cult horror/splatter) 2. Noriko's Dinner Table (εφηβικο-οικογενειακο δραμα, sequel του Suicide Circle -οσο παραξενο κι αν ακουγεται, τοσο γαματο ειναι).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετριότατη προς βαρετή, μαρτυρησα μεχρι να την τελειωσω....μονο το τελευταιο chapter την έσωσε ...

Έλεος με τις φωτογραφίες των upskirts...βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν τον κατηγορω που 'ανεβαινε' με τη Γιοκο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την είδα και εγω, εντάξει η ταινία ήταν τελεια και η μουσική απιστευτη. Παώ να βρω και αλλες ταινιες του ιδιου σκηνοθέτη αλλα δεν νομίζω να ξαναδω τετοιο επος!!! Thanxxx για την προταση marantonis.

*Εχει βρει κανενας το soundtrack της ταινίας ?

Δημοσ.

*Εχει βρει κανενας το soundtrack της ταινίας ?

Δεν εχει κυκλοφορησει OST album, αλλα παρε μια tracklist:

Yura Yura Teikoku-Utsukushii

Yura Yura Teikoku-Kuudou Desu (το anthem)

Maurice Ravel-Boléro

Beethoven-Symphony 7, Allegretto, mvt 2

(αλλα δε γνωριζω, θα το ψαξω οταν ξαναδω την ταινια)

Παώ να βρω και αλλες ταινιες του ιδιου σκηνοθέτη αλλα δεν νομίζω να ξαναδω τετοιο επος!!!

To αμεσως επομενο καλυτερο, για μενα, και τους περισσοτερους μαλλον που γουσταρουν τον τυπο, ειναι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...