GamerManiac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια ενας φιλος ενδιαφερεται να παρει νεο pc αλλα επειδη δεν εχει πολλα λεφτα θελει να βαλει windows μπανανες.Η ερωτηση τωρα ειναι πως θα μπουν τα windows?Κατα την εκκινηση του υπολογιστη που θα πατησουν τα windows?Ξερετε τι παιζει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοεις windows μπανανες και που θα πατησουν ?
GamerManiac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Οταν εννοω windows μπανανες εννοω φιλε μου μη αυθεντικα ωστοσο για το συστημα εχουν κανονιστει ολα
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μπαίνουν όπως και τα ορίτζιναλ,μετά από format κτλ κτλ.Με το cd-άκι τους
popeye68 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια ενας φιλος ενδιαφερεται να παρει νεο pc αλλα επειδη δεν εχει πολλα λεφτα θελει να βαλει windows μπανανες.Η ερωτηση τωρα ειναι πως θα μπουν τα windows?Κατα την εκκινηση του υπολογιστη που θα πατησουν τα windows?Ξερετε τι παιζει? Θα ρυθμίσει το BIOS να "βλέπει" ως πρώτη συσκευή το dvd-cd drive και θα boot-άρει με το δισκάκι. (Εννοείται ότι θα έχει "κάψει" το iso σε ένα δισκάκι πρώτα).
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Οταν εννοω windows μπανανες εννοω φιλε μου μη αυθεντικα ωστοσο για το συστημα εχουν κανονιστει ολα Ευχαριστω για την ...διευκρινηση.Δεν τα εχω ξαναακοσει με ονοματα φρουτων. Μπαίνουν όπως και τα ορίτζιναλ,μετά από format κτλ κτλ.Με το cd-άκι τους Ετσι ακριβως.
popeye68 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοεις windows μπανανες και που θα πατησουν ? Windows μπανάνες =
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γιατί Γιάννη σου έκανε εντύπωση???Εδώ το αντίπαλο δέος είναι το "μήλο"......μια χαρά θα ήταν η επόμενη έκδοση των παραθύρων να ονομάζεται "μπανάνα"!!!!!!!! :D
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γιατί Γιάννη σου έκανε εντύπωση???Εδώ το αντίπαλο δέος είναι το "μήλο"......μια χαρά θα ήταν η επόμενη έκδοση των παραθύρων να ονομάζεται "μπανάνα"!!!!!!!! :D Μια χαρα ιδεα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.