captaintzim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω εδώ και 6,5 χρόνια ένα λάπτοπ της Τοσίμπα, το μοντέλο Μ30Χ για γενική χρήση και μου πήγε καλά ως τώρα. Ένα φορμάτ έχω κάνει για να καταλάβετε. Όμως έκανα μια βλακία να καθαρίσω το λάπτοπ απο ιούς με το Αβάστ και μου διέγραψε ένα στοιχείο του συστήματος και τώρα μου λέει πως πρέπει να βάλω το cd ανάκτησης του προϊόντος για να κάνω repair. Όμως μετά από 6,5 χρόνια το cd αυτό το έχω χάσει μετά από μετακομίσεις κλπ. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Το λάπτοπ δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα και είναι κρίμα να πάει στα σκουπίδια τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Άλλωστε είναι για γενική χρήση... Βλέπετε είμαι άσχετος με τις νέες τεχνολογίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν με το πρόβλημα μου...
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά captain . Ε όχι να το πετάξεις για ένα ψωροrepair.Παρέλειψες να μας πεις τί λειτουργικό έχει το λαπτοπ και εαν έχεις το serial number (μπορεί να το γράφει από κάτω ή δίπλα σε κάποιο αυτοκόλλητο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.