Προς το περιεχόμενο

Η Ελλαδα θα κατασκευασει τειχος στα χερσαια συνορα του Εβρου.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H προηγουμενη απαντηση μου ειναι για τον χρηστη insomniaK που φανταζομαι ειναι διαφορετικος απο τον insomnian.(Για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας με τα user names που βγαινουν σαν παραγωγο του insomnia.)

Ναι, τωρα το προσεξα κι εγω. Ωστοσο θα μπορουσες καλλιστα να απευθυνεσαι και σε μενα! ;)

(θα επρεπε να εβαζες quote)

εγω δεν βομβαρδισα κανεναν κανταφι και να πανε ολοι τους να πνιγουν, κανταφι και αμερικανοι μαζι. δεν εγκρινω δολοφονιες αμαχων, οπως και δεν εγκρινω να διαλυουν την Ελλαδα και να την εχουν μετατρεχει σε κοτετσι, συνδικαλιστες - πολιτικοι και διεθνιστες

Ποιος θα μπορουσε να διαφωνησει με αυτο?

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aυτο ειναι βασικο χαρακτηριστικο και δικο σου και δικο μου και των περισσοτερων ελληνων. Οχι μονο των ελληνων αστυνομικων.

Ναι, αλλά αυτοί είναι ένστολοι και φαίνονται. Ειδικά όταν κάθονται με τις ώρες στις κεντρικότερες καφετέριες της πόλης. Και όταν κάθε βράδυ στις ειδήσεις ακούω για χίλιες δυο ληστείες, βιασμούς και όλα τα σχετικά. Και όταν οι Πακιστανοί δέκα μέτρα παρακάτω έχουν πιάσει όλο το πεζοδρόμιο με τα σεντόνια τους και αναγκάζομαι να κάνω ακροβατικά με τη βαλίτσα στον ώμο για να μην πέσω. Δε λέω, υπάρχουν πολλοί χαραμοφάηδες σε αυτή τη χώρα, αλλά αυτοί ειδικά είναι και προκλητικοί!

Anyway, αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το θέμα, ας μην ανοιχτώ κι άλλο...

Δημοσ.
εαν εστιαζετε πανω στη θρησκεια ή στη φυλη αυτο σας κανει ρατσιστες.

Όχι, απλά επιλεκτικούς. :P

Μη ξεχνάτε πως το να αφήνουμε τα σύνορα με τα πόδια ανοιχτά, δεν είναι ακριβώς ανθρωπιά, ίσως αν το μελετήσεις καλύτερα να είναι απανθρωπιά, δεδομένου πως ενισχύουμε εμμέσως το δουλεμπόριο (βγαίνει χοντρό χρήμα). Δεν έρχονται όλοι μόνοι τους εδώ, κάποιοι τους το διαφημίζουν και μετά τους κουβαλάνε. Με το να δυσκολέψουμε με όποιο τρόπο αυτή τη κατάσταση, συμβάλλουμε θετικά και όχι αρνητικά. Κάποιοι πουλάνε όσα έχουν και δεν έχουν, κάποιοι αποχωρίζονται τους δικούς τους, κάποιοι αρρωσταίνουν στο δρόμο, κάποιοι πεθαίνουν στο δρόμο. Με το να λέμε "ανοιχτά είναι μπείτε" δε γινόμαστε άνθρωποι, δε βοηθάμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά ούτε καν εκείνους που νομίζουν πως θα μπουν στην Ευρώπη και θα σωθούν. Σώζεται αυτός που μένει στο τόπο του και τον κάνει καλύτερο (αυτός είναι και μόνος άξιος να δει καλύτερο μέλλον). Μόνο οι δουλέμποροι κερδίζουν και όσοι για κάποιο λόγο χαίρονται που οι Έλληνες παιδεύονται.

Δημοσ.

Και ποιος ειπε να τους πουμε "ανοιχτα ειναι μπειτε" ??

Δεν έρχονται όλοι μόνοι τους εδώ, κάποιοι τους το διαφημίζουν και μετά τους κουβαλάνε.

Αρα αυτοι φταινε. Να στρεφομαστε στους πραγματικους ενοχους λοιπον, οχι στους ανθρωπους και το θρησκευμα τους.

Δημοσ.

Oχι βεβαια, δηλαδη στη Τουρκια, την Αιγυπτιο ή τη Συρια επιτρεπεται με νομο να σκοτωσεις τη βιασθεισα κορη σου ή τη μοιχαλιδα συζυγο σου? Παραδοσεις ειναι, κι εμεις εχουμε καποιες περιεργες παραδοσεις. Οπου τυχον επικρατουν νομιμως αυτα εννοειται οτι καταδικαζονται. Μην προσπαθεις ομως να τσουβαλιασεις συλληβδην τους μουσουλμανους και να τους στιγματισεις ως αγριους εγκληματιες με προσχημα αυτες τις παραδοσεις.

Δε μιλησα για ολες τις χωρες αλλα για παρα πολλες, αρα δεν τσουβαλιαζω. Σιγουρα υπαρχουν και χωρες που αρχιζουν να δινουν αξια στην ανθρωπινη ζωη σε σχεση με αλλες εποχες, απλα τα ποσοστα ειναι ακριβως αντιθετα με αυτα της χριστιανικης θρησκειας (οχι οτι υπερασπιζομαι τη χριστιανικη, μακαρι να εξαφανιζοταν ολες τους).

Επισης δε στιγματησα κανενα που να μην εκανε κατι, οσο δολοφονος ειναι για μενα αυτος που "τη σκοτωσε γιατι την αγαπουσε" αλλο τοσο ειναι κι αυτος που τη σκοτωσε γιατι τον προσταξε ο θεος του.

Και τελος οι παραδοσεις δεν εγιναν με παρθενογενεση, απο καπου προηλθαν, και οι συγκεκριμενες βασιζονται στη θρησκεια τους. Αν λοιπον στη σημερινη εποχη το να σκοτωσεις τη μοιχαλιδα συζυγο σου εστω κι αν δεν ειναι απολυτως νομιμο, γινεται με τα στραβα ματια του νομου, ναι ειναι αγριοι εγκληματιες οσοι θα συμμετασχουν ειτε οι ιδιοι, ειτε οι ηθικα συννενοχοι τους.

Δημοσ.

να τι διαταξη ηθελαν να περασουν οι ευαισθητοι "ανθρωπιστες" , τοσο πολυ νοιαζονται για τους "καημενους" λαθρομεταναστες

Δεν πέρασε τελικά η διάταξη “δώρο” για τους δουλέμπορους

Δεν πέρασε τελικά στο νομοσχέδιο για την "ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης", η διάταξη που αφορούσε αυτούς που προωθούσαν μετανάστες στην Ελληνική επικράτεια και η οποία μετέτρεπε σε πλημέλλημα το συγκεκριμένο αδίκημα. Πλημμέλημα μάλιστα, που τιμωρούταν με ένα μόλις χρόνο φυλάκιση και κάποιο χρηματικό πρόστιμο για κάθε άτομο που αυτοί θα εισήγαγαν στην χώρα!!
Δημοσ.

@insomnian

Μα δε τους λέμε πως είναι ανοιχτά, απλά είναι και το ξέρουν αυτοί που τους φέρνουν, άρα θα συνεχίσουν όσο πάει...

Ναι αυτοί που τους φέρνουν φταίνε, αλλά αν εμείς είμαστε άπραγοι τους αφήνουμε το ελέυθερο.

Αν το δεις καλύτερα, είναι απολύτως ανθρώπινο το να εμποδίζεις τη διακίνηση λαθρομεταναστών.

Δημοσ.

Οι αμερικανοι δεν εμειναν στις απειλες, ειχαν βομβαρδισει τον Κανταφι(δηλ.τη Λιβυη) το 1986

Εγκρινεις?...

Το να επιμενεις συνεχως σε κατι που το διευκρινησα δειχνει μεγαλη πορωση.

Οσοι προτρεπουν σε παρανομες πραξεις καταδικαζονται, τελεια και παυλα, μη σπεκουλαρεις αλλο. Μη κολλας μονο στον ιμαμη τους, δες και τους δικους μας τι κανουν.

Αυτη η επιλεκτικη ευαισθησια και η μανια που εχεις να χαρακτηριζεις εγκληματιες ολοκληρους λαους δεν σε τιμα.

Insomnian,

Εχεις μεγαλο ταλεντο στη διατρεβλωση των λεγομενων ενος συνομιλητη σου με τον οποιον δεν συμφωνεις,η στο να να μην καταλαβαινεις αυτα που λεει καποιος που δεν συμφωνει με τις αποψεις σου.Οπως και να εχει αυτο δεν σε τιμα.

Επισης εισαι εντελως εκτος θεματος και αυτα που λες ειναι ακυρα.

Τι σχεση εχει ο Κανταφι και η εισβολη στον Λιβανο?Αυτη ξεκινησε απο το Αμερικανικο κεφαλαιο για συγκεκριμενα Αμερικανικα συμφεροντα,δεν εχει σχεση με την θρησκεια!Πλακα μας κανεις?τι ασχετες συγκρισεις ειναι αυτες?

Επιμενεις να λες λαθος,για να μην πω ψεμματα,στοιχεια.Οι ακραιες δολοφονικες πραξεις οχι μονο δεν τιμωρουνται σαν παρανομια,ουτε υπαρχουν σπεκουλα και αλλες αηδιες.Ειναι πραγματικα γενονοτα και ο καθεαυτο νομος των Ισλαμικων χωρων.Ενθαρρυνονται και απο τα Ισλαμικα κρατη και απο το παρακρατος που υποβοηθιεται απο το επισημο κρατος.

Δεν εχεις υποψη σου οτι προσφατα ο υπουργος Εξωτερικων του Ιραν ,αρνηθηκε να αρει την ιερη διαταγη για δολοφονια του Sulman Rushdie??? Μα το εγραψα παραπανω!Δεν το ειδες?Θελεις να παω σε sites αντικαθεστωτικων να ριξω ενα ποστακι με καμμια δεκαρια links να ενημερωθεις?

Μετα ποια επιλεκτικη ευαισθησια ρε φιλε μας λες?Μα καλα διαβαζεις καθολου τα posts μου? Δεν αναφερω ξεκαθαρα οτι ειμαι αθεος,οτι σε ολες τις θρησκεις ειμαι αντιθετος,αλλα απλα εχω ιδιαιτερη απεχθεια για το Ισλαμ?Σε τι βαση να μιλησουμε οταν δεν εχεις διαβασει τα posts αυτων με τους οποιους διαφωνεις η τα διαστρεβλωνεις?Γιατι ενα απο τα δυο γινεται,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Τελος τι σχεση εχει η απεχθεια, που εχω,με στοιχεια που παραθετω και λογικα επιχειρηματα απενταντι σε μια συγκεκριμενη θρησκεια,με τον ρατσισμο???Αλλο ακυρο σχολιο μεχρι θανατου.Τελικα εχεις και το ταλεντο να διασκεδαζεις τον κοσμο.Κατι ειναι και αυτο.

Όχι, απλά επιλεκτικούς. :P

Μη ξεχνάτε πως το να αφήνουμε τα σύνορα με τα πόδια ανοιχτά, δεν είναι ακριβώς ανθρωπιά, ίσως αν το μελετήσεις καλύτερα να είναι απανθρωπιά, δεδομένου πως ενισχύουμε εμμέσως το δουλεμπόριο (βγαίνει χοντρό χρήμα). Δεν έρχονται όλοι μόνοι τους εδώ, κάποιοι τους το διαφημίζουν και μετά τους κουβαλάνε. Με το να δυσκολέψουμε με όποιο τρόπο αυτή τη κατάσταση, συμβάλλουμε θετικά και όχι αρνητικά. Κάποιοι πουλάνε όσα έχουν και δεν έχουν, κάποιοι αποχωρίζονται τους δικούς τους, κάποιοι αρρωσταίνουν στο δρόμο, κάποιοι πεθαίνουν στο δρόμο. Με το να λέμε "ανοιχτά είναι μπείτε" δε γινόμαστε άνθρωποι, δε βοηθάμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά ούτε καν εκείνους που νομίζουν πως θα μπουν στην Ευρώπη και θα σωθούν. Σώζεται αυτός που μένει στο τόπο του και τον κάνει καλύτερο (αυτός είναι και μόνος άξιος να δει καλύτερο μέλλον). Μόνο οι δουλέμποροι κερδίζουν και όσοι για κάποιο λόγο χαίρονται που οι Έλληνες παιδεύονται.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και το κανω σπανια αυτο,καθοτι μεγαλο μυαλο. :devil:

(Insomnian θα ηθελα ειλικρινα,εστω και αν διαφωνουμε να κανουμε φιλικη κουβεντα,αλλα σε παρακαλω μην αλλοιωνεις ηθελημενα η αθελα,αυτα που γραφω γιατι με εκνευριζεις.Λαβε τον κοπο να διαβασεις τι ακριβως γραφω πρωτα σε παρακαλω.)

Δημοσ.

Δε μιλησα για ολες τις χωρες αλλα για παρα πολλες, αρα δεν τσουβαλιαζω. Σιγουρα υπαρχουν και χωρες που αρχιζουν να δινουν αξια στην ανθρωπινη ζωη σε σχεση με αλλες εποχες, απλα τα ποσοστα ειναι ακριβως αντιθετα με αυτα της χριστιανικης θρησκειας (οχι οτι υπερασπιζομαι τη χριστιανικη, μακαρι να εξαφανιζοταν ολες τους).

Επισης δε στιγματησα κανενα που να μην εκανε κατι, οσο δολοφονος ειναι για μενα αυτος που "τη σκοτωσε γιατι την αγαπουσε" αλλο τοσο ειναι κι αυτος που τη σκοτωσε γιατι τον προσταξε ο θεος του.

Και τελος οι παραδοσεις δεν εγιναν με παρθενογενεση, απο καπου προηλθαν, και οι συγκεκριμενες βασιζονται στη θρησκεια τους. Αν λοιπον στη σημερινη εποχη το να σκοτωσεις τη μοιχαλιδα συζυγο σου εστω κι αν δεν ειναι απολυτως νομιμο, γινεται με τα στραβα ματια του νομου, ναι ειναι αγριοι εγκληματιες οσοι θα συμμετασχουν ειτε οι ιδιοι, ειτε οι ηθικα συννενοχοι τους.

Αρα συμφωνουμε τελικα.

@insomnian

Μα δε τους λέμε πως είναι ανοιχτά, απλά είναι και το ξέρουν αυτοί που τους φέρνουν, άρα θα συνεχίσουν όσο πάει...

Ναι αυτοί που τους φέρνουν φταίνε, αλλά αν εμείς είμαστε άπραγοι τους αφήνουμε το ελέυθερο.

Αν το δεις καλύτερα, είναι απολύτως ανθρώπινο το να εμποδίζεις τη διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ποιοι εμεις ειμαστε απραγοι? και τι να κανουμε εμεις, να παρουμε το τουφεκι και να αρχισουμε να κυνηγαμε οποιον σκουροχρωμο βρουμε στο δρομο, ή να παμε να φυλαξουμε τα συνορα?...

Βεβαιως και να εμποδιζουμε το διακινηση των λαθρομεταναστων, μόνο που αυτο δεν γινεται στη χωρα μας. Να στρεφεσαι λοιπον στους πολιτικους και τις αρχες που δεν θελουν να το κανουν, οχι στον μουσουλμανικο κοσμο.

Insomnian,

Εχεις μεγαλο ταλεντο στη διατρεβλωση των λεγομενων ενος συνομιλητη σου με τον οποιον δεν συμφωνεις,η στο να να μην καταλαβαινεις αυτα που λεει καποιος που δεν συμφωνει με τις αποψεις σου.Οπως και να εχει αυτο δεν σε τιμα.

Επισης εισαι εντελως εκτος θεματος και αυτα που λες ειναι ακυρα.

Τι σχεση εχει ο Κανταφι και η εισβολη στον Λιβανο?Αυτη ξεκινησε απο το Αμερικανικο κεφαλαιο για συγκεκριμενα Αμερικανικα συμφεροντα,δεν εχει σχεση με την θρησκεια!Πλακα μας κανεις?τι ασχετες συγκρισεις ειναι αυτες?

Επιμενεις να λες λαθος,για να μην πω ψεμματα,στοιχεια.Οι ακραιες δολοφονικες πραξεις οχι μονο δεν τιμωρουνται σαν παρανομια,ουτε υπαρχουν σπεκουλα και αλλες αηδιες.Ειναι πραγματικα γενονοτα και ο καθεαυτο νομος των Ισλαμικων χωρων.Ενθαρρυνονται και απο τα Ισλαμικα κρατη και απο το παρακρατος που υποβοηθιεται απο το επισημο κρατος.

Δεν εχεις υποψη σου οτι προσφατα ο υπουργος Εξωτερικων του Ιραν ,αρνηθηκε να αρει την ιερη διαταγη για δολοφονια του Sulman Rushdie??? Μα το εγραψα παραπανω!Δεν το ειδες?Θελεις να παω σε sites αντικαθεστωτικων να ριξω ενα ποστακι με καμμια δεκαρια links να ενημερωθεις?

Μετα ποια επιλεκτικη ευαισθησια ρε φιλε μας λες?Μα καλα διαβαζεις καθολου τα posts μου? Δεν αναφερω ξεκαθαρα οτι ειμαι αθεος,οτι σε ολες τις θρησκεις ειμαι αντιθετος,αλλα απλα εχω ιδιαιτερη απεχθεια για το Ισλαμ?Σε τι βαση να μιλησουμε οταν δεν εχεις διαβασει τα posts αυτων με τους οποιους διαφωνεις η τα διαστρεβλωνεις?Γιατι ενα απο τα δυο γινεται,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Τελος τι σχεση εχει η απεχθεια, που εχω,με στοιχεια που παραθετω και λογικα επιχειρηματα απενταντι σε μια συγκεκριμενη θρησκεια,με τον ρατσισμο???Αλλο ακυρο σχολιο μεχρι θανατου.Τελικα εχεις και το ταλεντο να διασκεδαζεις τον κοσμο.Κατι ειναι και αυτο.

Τα εχεις μπερδεψει.

Καταρχην να σου πω οτι ποτέ δεν διαστρεβλωνω τον συνομιλητη μου, πολυ δε περισσοτερο δεν το κανω οταν διαφωνω μαζι του. Αυτο ειναι χαρακτηριστικο αλλων, και ηδη το εχεις κανει εσυ, οπως θα διαβασεις παρακατω.

Ακυρα και εκτος θεματος ειναι αυτα που λες εσυ, το θεμα ειναι το τειχος οχι η δηθεν εγκληματικη συμπεριφορα που προσπαθεις να μανια να αποδωσεις σε ολους τους μουσουλμανους.

Τον Κανταφι τον ανεφερε αλλος φιλος και σε αυτον απαντησα. Διαβαζε λοιπον προσεκτικα το thread πρωτου προβεις σε τετοια ακυρα σχολια.

Βεβαιως και ειναι επιλεκτικο οταν καταδικαζεις μονο τα στραβα του μουσουλμανισμου και αφηνεις τα στραβα του χριστιανισμου. Τα πραγματα τα ελεγχουμε παντα σφαιρικα, οχι μονο απο τη μια πλευρα. Τον υπουργο του Ιραν τον ανεφερες, τον υπουργο των ΗΠΑ που διαταζει συνεχεια βομβαρδισμους αμαχων τον εχεις σε μεγαλυτερη υποληψη?

Αμα ψαχνεις για δοασκεδαστες κοιταξε λοιπον τον καθρεφτη σου. Την αποψη σου παντως με το ζορι δεν θα την περασεις.

Δημοσ.

Και πάλι το θέμα έγινε ποιος έχει τον καλύτερο υπουργό-θρησκεία-εξωωτερική πολιτική. Να πείτε για το θέμα κάτι και να μην αναλύουμε ποιος εκανε τις περισσότερες αδικίες μπορείτε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι,

Αφήστε τους "διασκεδαστές" κατά μέρος και διατυπώστε την άποψή σας κόσμια. Διαφωνείστε όσο θέλετε, αλλά αφήστε τα οριακά συγκαλυμμένα flames για αλλού.

Το νήμα έχει συγκεκριμένο θέμα. Παρακαλώ μείνετε σε αυτό.

Δημοσ.

Καλως mr.Snoob, αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο αλλα να γραφεις και αλλα να σου προσαπτουν.

Για να συνεχισουμε στο θεμα ,προσωπικα ειμαι υπερ της με καθε τροπο παρεμποδισης της εισοδου αλλων λαθρομεταναστων.Αλλα χρειαζομαστε την οικονομικη συνδρομη της Ευρωπης και θα πρεπει να ασκησουμε βετο στην εισοδο της Τουρκιας στην Ευρωπη μεχρι να αποδειξει οτι θα κανει το καθηκον της να συνδραμει στην παρεμποδιση της εισοδου των μεταναστων,αντι να τους (υπο)βοηθα.

Δημοσ.

Συμφωνω και με τις δυο παραγραφους σου.

Δηλωσες οτι "εχεις ιδιαιτερη απεχθεια απεναντι στο Ισλαμ". Σε τετοια θεματα χρειαζεται νηφαλιοτητα και αντικειμενικοτητα. Εφοσον αντιπαθεις το Ισλαμ πως γινεται να εισαι αντικειμενικος?

Δημοσ.

με τον ιδιο τροπο που και εσυ αντιπαθεις καθετι "πατριωτικο" αλλα μπαινεις σενα θεμα που αφορα τους λαθρομεταναστες χωρις ιχνος αντικειμενικοτητας, αραδιαζωντας ενα σωρο ακαταλαβιστικα χωρις να εχεις πει κατι το ουσιαστικο

Δημοσ.

Αυτη ειναι η δικη σου μυωπικη αποψη, αλλα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Οχι μονο δεν αντιπαθω καθετι πατριωτικο αλλα ειμαι υπερ της πατριδας και των συμφεροντων της.

Το θεμα των λαθρομεταναστων το προσεγγισα με μεγαλη αντικειμενικοτητα και αυτο βγαινει αν διαβασεις τα posts μου. Αντιθετα ειναι πολλοι που βλεπουν μονο τη μια πλευρα του νομισματος, ενω κανουν παραλογες γενικευσεις-απλοποιησεις.

Αν καπου ειπα κατι που σου φαινεται ακαταλαβιστικο να μου το υποδειξεις και ευχαριστως να στο εξηγησω. Οσο για το αν εχω πει κατι ουσιαστικο, πρεπει καποιος να ειναι σε θεση να ξεχωριζει τι ειναι ουσιαστικο και τι ανουσιο. Εσυ μαλλον δεν εισαι σε αυτη τη κατηγορια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...