Προς το περιεχόμενο

Η Ελλαδα θα κατασκευασει τειχος στα χερσαια συνορα του Εβρου.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τοξοβόλε τι σημαίνει "Έλληνας στην ψυχή" ; Επίσης τα παραπάνω τα σκέφτεσαι εσύ ή τα έχεις διαβάσει κάπου;

Ολοδικα μου ειναι κ μεχρι κεραιας... απο οτι εχω καταλαβει για το τι παιζει γυρω μου (βλεπεις εγω δεν πηγα Ελληνικο σχολειο.Οτι Ελληνικη ιστορια ξερω μονος την εμαθα).

''Ελληνας'' στην ψυχη για εμενα ειναι να προσπαθεις να υπερσπιζεσαι την κουλτουρα,την δημοκρατια,τις τεχνες κ τις επιστημες (κ την αριστερα ενιοτε :P )

Δημοσ.

Κάπου την έχεις χάσει τη μπάλα λίγο τότε γιατί αν το πακέτο "κουλτούρα, δημοκρατία, τέχνες, επιστήμες, Αριστερά" δεν ειναι το ευρωπαικό μοντέλο, τότε τί είναι;

Δημοσ.

Οι αστυνόμοι προτιμούν να ρουφάνε καφέδες και να πουλάνε μούρη στις περαστικές απ' το να κάνουν τη δουλειά τους

Aυτο ειναι βασικο χαρακτηριστικο και δικο σου και δικο μου και των περισσοτερων ελληνων. Οχι μονο των ελληνων αστυνομικων.

Δημοσ.

Insomnian και Paredwse,

Δεν διαβασατε τα σχολια μου καλα.Ανεφερα τον Μαρξ και ειπα οτι η γνωστη του ρηση οτι οι θρησκειες ειναι το οπιο τον λαων,με βρισκει συμφωνο και αυτο γιατι ειμαι αθεος.Αν ψαξετε τα σχολια μου πριν 2 σελιδες μονο,θα βρειτε το σχετικο ποστ.Δεν ανεφερα ξεκαθαρα εκει οτι ειμαι αθεος αλλα αφησα να εννοηθει.Προσωπικα ειμαι εναντιον καθε θρησκειας αλλα απλα βρισκω την μουσουλμανικη ιδιαιτερα απεχθη.

Επισης φιλε insomnian,δεν εχεις καταλαβει οτι ο Ισλαμικος νομος στα Ισλαμικα κρατη που εχουν το Ισλαμ επισημη θρησκεια ειναι και κρατικος νομος.

Για αυτον τον λογο κανεις απο τα κτηνη που εκαναν τετοιες αποτροπαιες πραξεις δεν συνεληφθη.Επισης και η ιερη διαταγη φονου για οσους ανθρωπους στην Δυση ,τολμησουν να κριτικαρουν το Ισλαμ ,οπως ο Salman Rushdie π.χ. που την εξεδωσε ο Χομεινι ακομη ισχυει και το κρατος του Ιραν την θεωρει ιερη και δικαια και κατοχυρωμενη ακομη και τωρα.Προσφατα ο υπουργος εξωτερικων του Ιραν αρνηθηκε να κανει αρση αυτης της δολοφονικης εντολης.Ψαξε οπου θελεις στο διαδικτυο να δεις οτι ειμαι ακριβης.

Επισης για να τραβηξουμε και μια διαχωριστικη γραμμη,συμφωνω και επαυξανω για την σαπιλα και στον Χριστιανικο κληρο,οποιασδηποτε κατηγοριας Ορθοδοξο η Καθολικο κ.τ.λ. αλλα οι Χριστιανοι τουλαχιστον δεν σκοτωνουν οποιον σταματησει να ειναι Χριστιανος,αντιθετα οι Μουσουλμανοι το εχουν ως επισημο δογμα που καθε μουσουλμανικο κρατος το δεχεται.

Να παρε και το βιντεο,30 seconds ειναι,οπου ο επισημος Ιμαμης της Βρεττανιας,σε εκπομπη που παρακολουθησαν εκατομμυρια τηλεθεατες το παραδεχτηκε αλλα προσπαθησε να ξεφυγει απο την δυσκολη θεση που τον εβαλε ο Dawkins και ειπε υποκριτικα οτι η Βρεττανια δεν ειναι Ισλαμικη χωρα οποτε δεν υπαρχει προβλημα!

http://www.youtube.com/watch?v=7XRCYlZ4XOQ

Αγαπητε φιλε Τοξοβολε_UK,

Η φραση ''Ελληνικη ψυχη'' ειναι ποιητικη αλλα πρακτικα ειναι αδοκιμη.Κυριως γιατι δεν υπαρχει ψυχη,ειναι απλα μια λεξη που της δινουν νοημα οσοι πιστευουν στην μεταφυσικη και σε καποια θρησκεια.

Εγω σαν αθεος αλλα περηφανος που ειμαι Ελληνας,χρησιμοποιω τον ορο πατριωτης.Και του δινω την εξης ερμηνεια.Ειναι ο ανθρωπος που ειτε εχει γεννηθει στην Ελλαδα ειτε οχι,ξερει πολυ καλα την ιστορια αυτης της χωρας,το τι εχει προσφερει στον παγκοσμιο πολιτισμο,το τι προσφερει τωρα και μπορει,υπο καταλληλη διακυβερνηση να προσφερει,που αγαπα τον Ελληνικο λαο και χωρις να παραγνωρισει τα σφαλματα του παρελθοντος,πιστευει στην αξια του και στην δυνατοτητα συνυπαρξης του ειρηνικα και δημιουργικα και με σχεσεις φιλιας με τους αλλους λαους του πλανητη.Εξαλλου δεν υπαρχουν λαοι που να μην εχουν κανει εμφυλιους πολεμους η αλλα τραγικα σφαλματα.Επισης θεωρω οτι η αυστηρη αυτοκριτικη ειναι προσον στο οποιο πρεπει να βελτιωθουμε σαν λαος παρα πολυ.Σιγουρα εχουμε πολλα ελαττωματα,οπως και αλλοι λαοι εξαλλου,αλλα μπορουμε να βελτιωθουμε.

Και σιγουρα δεν πρεπει να επαναπαυομαστε στις αρχαιες δοξες και να ειμαστε στις μερες μας καφροι.

Πιστευω ομως στον Ελληνα ,αγαπαω τους μαθητες μου που ειναι το μελλον και αγαπαω τον λαο μου.Εχω αλλωστε ηδη μερικους μαθητες,επειδη πουρεψα πλεον,που τωρα διαπρεπουν σαν επιστημονες στην Ευρωπη και στις Ηνωμενες Πολιτειες.

Επισης εχουν ειπωθει καποιες ανακριβειες,to set the record straight,που λενε και οι Αγγλοι.

Ναι εχει μεινει πισω η Ελλαδα σε πολλους τομεις,αλλα οχι επειδη φταιει ο λαος,αυτο οποιος το υποστηριξει ειναι ρατσιστης κατα του Ελληνικου λαου.Φταινε οι ελεηνοι πολιτικοι μας ηγετες.

Στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ εχουν υπαρξει τις τελευταιες δεκαετιες εκατονταδες Ελληνες που διεπρεψαν σε ολους τους τομεις,επιστημη,τεχνη,επιχειρηματικοτητα κ.τ.λ. Η λιστα ειναι πολυ μεγαλη. Αν εβρισκαν βοηθεια απο το αναπηρο Ελληνικο κρατος θα ειχαν διαπρεψει και εδω ,αλλα ειπαμε οι πολιτικοι μας ειναι αναξιοι και προδοτες και πουλημενοι στο κεφαλαιο και στα ξενα συμφεροντα.

Τελος γενετικα ειμαστε απο τους πιο αμιγεις απο αποψη DNA λαους στον κοσμο ,και οποιος το αμφισβητει,υπαρχουν links με επιστημονικες μελετες ,εγινε μαλιστα μια προσφατη απο το Πανεπιστημιο του Εδιμβουργου.Οχι οτι εχει καποια σημασια,απο αποψη ουσιας αλλα αυτες οι διεθνιστικες λαλακιες περι μπασταρδων Ελληνων,τουρκοσπορων κ.τ.λ. δεν εχουν επιστημονικη βαση και παντα αναφερονται απο παντελως αμορφωτα και απληροφορητα ατομα στο θεμα.Τωρα αν καποιος Ελληνας πολιτης,εχει Αρβανιτικη η αλλη καταγωγη και δεν αισθανεται καλα ,η δεν αισθανεται Ελληνας για αυτον τον λογο,αν δηλαδη θεωρει τον εαυτο του μπασταρδο,ειναι αλλο θεμα.Ας μην γενικευουμε ομως λογω του κομπλεξ κατωτεροτητας μερικων,γιατι για την τεραστια πλειοψηφια των Ελληνων δεν ισχυει.Εχω πολλους φιλους Αρβανιτες που θεωρουν τον εαυτο τους και αισθανονται 100% Ελληνες και ειναι περηφανοι για αυτο.

Λοιπον ενας απο τους μεγαλυτερους γενετιστες στον κοσμο ο Cavalli-Sforza που ειναι και professor Emeritus στο περιφημο πανεπιστημιο του Stanford, που εχει δουλεψει δεκαετιες στον τομεα του αναφερει:

He also created a phylogenetic tree to analyse the internal relationships amongst Europeans. He found four major 'outliers'- Basques, Lapps, Finns and Icelanders; a result he attributed to their relative isolation (note: with the exception of the Icelanders, the rest of the groups speak non-Indo-European languages). Greeks and Yugoslavs represented a second group of less extreme outliers. The remaining populations clustered into several groups : "Celtic", "Germanic", "south-western Europeans", "Scandinavians" and "eastern Europeans".

Η λεξη ''He'' αναφερεται στον επιστημονα.Το πορισμα του αναφερει ξεκαθαρα οτι με εξαιρεση καποιους μικρους,απομονωμενους γεωγραφικα λαους,ειμαστε αναμεσα στους πιο ομογενεις μαζι με τους Γιουκοσλαβους.

Ετσι για να μιλαμε με επιστημονικα δεδομενα και οχι κατα το δοκουν του καθενος.

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο σε πληθυσμό πιστών στον Ισλαμισμό είναι η Ινδονησία. Τίποτα από αυτά που αναφέρει ο benign, συμβαίνει στη χώρα. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος χρήστης δεν έχει διαβάσει τη σαρία.

Δημοσ.

Λογω και της βομβιστικης επιθεση απο Ισλαμιστες σε χριστιανους στην Αιγυπτο εκατσα και σκεφτικα οτι πραγματικα αν δεν υπηρχαν οι θρησκειες στον πλανητη ποσο καλα και ωραια θα ημασταν.

Η Θρησκεια ειναι σιγουρα ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να ελεγξεις ολο το κοσμο,να φανατισεις και να δημιουργησεις συγκρουσεις.Εξαπλωνεται σαν τον καρκινο και δεν μπορεις μετα να την ξεριζωσεις.Πως μπορεις να πεις σε εναν μουσουλμανο η χριστιανο οτι δεν υπαρχει Θεος?Οταν χωρις καμια αποδειξη για την υπαρξη του το θεωρουν δεδομενο οτι υπαρχει.

Tωρα τα καταλαβες ολα αυτα? Anyway, καλιο αργα παρα ποτε :)

Σε θεωρουσα τουλαχιστον ελαχιστα διαβασμενο, ως προς το ποιοι κυβερνανε σε παρα πολλα αμιγως μουσουλμανικα κρατη. Δε δειχνεις να ξερεις, κανε πρωτα μια ερευνα και μετα πες παλι αν σε αυτα τα κρατη υπερτερει ο κρατικος νομος του θρησκευτικου.

Oχι βεβαια, δηλαδη στη Τουρκια, την Αιγυπτιο ή τη Συρια επιτρεπεται με νομο να σκοτωσεις τη βιασθεισα κορη σου ή τη μοιχαλιδα συζυγο σου? Παραδοσεις ειναι, κι εμεις εχουμε καποιες περιεργες παραδοσεις. Οπου τυχον επικρατουν νομιμως αυτα εννοειται οτι καταδικαζονται. Μην προσπαθεις ομως να τσουβαλιασεις συλληβδην τους μουσουλμανους και να τους στιγματισεις ως αγριους εγκληματιες με προσχημα αυτες τις παραδοσεις.

Επισης φιλε insomnian,δεν εχεις καταλαβει οτι ο Ισλαμικος νομος στα Ισλαμικα κρατη που εχουν το Ισλαμ επισημη θρησκεια ειναι και κρατικος νομος.

Για αυτον τον λογο κανεις απο τα κτηνη που εκαναν τετοιες αποτροπαιες πραξεις δεν συνεληφθη.Επισης και η ιερη διαταγη φονου για οσους ανθρωπους στην Δυση ,τολμησουν να κριτικαρουν το Ισλαμ ,οπως ο Salman Rushdie π.χ. που την εξεδωσε ο Χομεινι ακομη ισχυει και το κρατος του Ιραν την θεωρει ιερη και δικαια και κατοχυρωμενη ακομη και τωρα.Προσφατα ο υπουργος εξωτερικων του Ιραν αρνηθηκε να κανει αρση αυτης της δολοφονικης εντολης.Ψαξε οπου θελεις στο διαδικτυο να δεις οτι ειμαι ακριβης.

Επισης για να τραβηξουμε και μια διαχωριστικη γραμμη,συμφωνω και επαυξανω για την σαπιλα και στον Χριστιανικο κληρο,οποιασδηποτε κατηγοριας Ορθοδοξο η Καθολικο κ.τ.λ. αλλα οι Χριστιανοι τουλαχιστον δεν σκοτωνουν οποιον σταματησει να ειναι Χριστιανος,αντιθετα οι Μουσουλμανοι το εχουν ως επισημο δογμα που καθε μουσουλμανικο κρατος το δεχεται.

Να παρε και το βιντεο,30 seconds ειναι,οπου ο επισημος Ιμαμης της Βρεττανιας,σε εκπομπη που παρακολουθησαν εκατομμυρια τηλεθεατες το παραδεχτηκε αλλα προσπαθησε να ξεφυγει απο την δυσκολη θεση που τον εβαλε ο Dawkins και ειπε υποκριτικα οτι η Βρεττανια δεν ειναι Ισλαμικη χωρα οποτε δεν υπαρχει προβλημα!

Δε ξερω ποιος συνεληφθη εκει, ξερω οτι στην Ελλαδα γινονται ολες οι λαμογιες αλλα κανενας απ τους πολιτικους, τους κολλητους ή βιομηχανους δεν συλλαμβανεται. Συνεπως γιατι νομιζεις οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους μουσουλμανους?

Οσο για τις διαταγες φονου και τους λοιπους φονταμενταλιστες, ειπαμε, καταδικαζονται απ οπου κι αν προερχονται, ειτε μουσουλμανοι ειναι, ειτε χριστιανοι, ειτε εξωγιηνοι... αρκετα εστιασατε πανω στη θρησκεια. Καταλαβετε καποια στιγμη πως εαν εστιαζετε πανω στη θρησκεια ή στη φυλη αυτο σας κανει ρατσιστες.

Δημοσ.

Insomnian και Paredwse,

Δεν διαβασατε τα σχολια μου καλα.Ανεφερα τον Μαρξ και ειπα οτι η γνωστη του ρηση οτι οι θρησκειες ειναι το οπιο τον λαων,με βρισκει συμφωνο και αυτο γιατι ειμαι αθεος.Αν ψαξετε τα σχολια μου πριν 2 σελιδες μονο,θα βρειτε το σχετικο ποστ.Δεν ανεφερα ξεκαθαρα εκει οτι ειμαι αθεος αλλα αφησα να εννοηθει.Προσωπικα ειμαι εναντιον καθε θρησκειας αλλα απλα βρισκω την μουσουλμανικη ιδιαιτερα απεχθη.

http://www.youtube.com/watch?v=7XRCYlZ4XOQ

Αγαπητε φιλε Τοξοβολε_UK,

Η φραση ''Ελληνικη ψυχη'' ειναι ποιητικη αλλα πρακτικα ειναι αδοκιμη.Κυριως γιατι δεν υπαρχει ψυχη,ειναι απλα μια λεξη που της δινουν νοημα οσοι πιστευουν στην μεταφυσικη και σε καποια θρησκεια.

Εγω σαν αθεος αλλα περηφανος που ειμαι Ελληνας,χρησιμοποιω τον ορο πατριωτης.Και του δινω την εξης ερμηνεια.Ειναι ο ανθρωπος που ειτε εχει γεννηθει στην Ελλαδα ειτε οχι,ξερει πολυ καλα την ιστορια αυτης της χωρας,το τι εχει προσφερει στον παγκοσμιο πολιτισμο,το τι προσφερει τωρα και μπορει,υπο καταλληλη διακυβερνηση να προσφερει,που αγαπα τον Ελληνικο λαο και χωρις να παραγνωρισει τα σφαλματα του παρελθοντος,πιστευει στην αξια του και στην δυνατοτητα συνυπαρξης του ειρηνικα και δημιουργικα και με σχεσεις φιλιας με τους αλλους λαους του πλανητη.Εξαλλου δεν υπαρχουν λαοι που να μην εχουν κανει εμφυλιους πολεμους η αλλα τραγικα σφαλματα.Επισης θεωρω οτι η αυστηρη αυτοκριτικη ειναι προσον στο οποιο πρεπει να βελτιωθουμε σαν λαος παρα πολυ.Σιγουρα εχουμε πολλα ελαττωματα,οπως και αλλοι λαοι εξαλλου,αλλα μπορουμε να βελτιωθουμε.

Και σιγουρα δεν πρεπει να επαναπαυομαστε στις αρχαιες δοξες και να ειμαστε στις μερες μας καφροι.

Πιστευω ομως στον Ελληνα ,αγαπαω τους μαθητες μου που ειναι το μελλον και αγαπαω τον λαο μου.Εχω αλλωστε ηδη μερικους μαθητες,επειδη πουρεψα πλεον,που τωρα διαπρεπουν σαν επιστημονες στην Ευρωπη και στις Ηνωμενες Πολιτειες.

Επισης εχουν ειπωθει καποιες ανακριβειες,to set the record straight,που λενε και οι Αγγλοι.

Ναι εχει μεινει πισω η Ελλαδα σε πολλους τομεις,αλλα οχι επειδη φταιει ο λαος,αυτο οποιος το υποστηριξει ειναι ρατσιστης κατα του Ελληνικου λαου.Φταινε οι ελεηνοι πολιτικοι μας ηγετες.

Στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ εχουν υπαρξει τις τελευταιες δεκαετιες εκατονταδες Ελληνες που διεπρεψαν σε ολους τους τομεις,επιστημη,τεχνη,επιχειρηματικοτητα κ.τ.λ. Η λιστα ειναι πολυ μεγαλη. Αν εβρισκαν βοηθεια απο το αναπηρο Ελληνικο κρατος θα ειχαν διαπρεψει και εδω ,αλλα ειπαμε οι πολιτικοι μας ειναι αναξιοι και προδοτες και πουλημενοι στο κεφαλαιο και στα ξενα συμφεροντα.

Τελος γενετικα ειμαστε απο τους πιο αμιγεις απο αποψη DNA λαους στον κοσμο ,και οποιος το αμφισβητει,υπαρχουν links με επιστημονικες μελετες ,εγινε μαλιστα μια προσφατη απο το Πανεπιστημιο του Εδιμβουργου.Οχι οτι εχει καποια σημασια,απο αποψη ουσιας αλλα αυτες οι διεθνιστικες λαλακιες περι μπασταρδων Ελληνων,τουρκοσπορων κ.τ.λ. δεν εχουν επιστημονικη βαση και παντα αναφερονται απο παντελως αμορφωτα και απληροφορητα ατομα στο θεμα.Τωρα αν καποιος Ελληνας πολιτης,εχει Αρβανιτικη η αλλη καταγωγη και δεν αισθανεται καλα ,η δεν αισθανεται Ελληνας για αυτον τον λογο,αν δηλαδη θεωρει τον εαυτο του μπασταρδο,ειναι αλλο θεμα.Ας μην γενικευουμε ομως λογω του κομπλεξ κατωτεροτητας μερικων,γιατι για την τεραστια πλειοψηφια των Ελληνων δεν ισχυει.Εχω πολλους φιλους Αρβανιτες που θεωρουν τον εαυτο τους και αισθανονται 100% Ελληνες και ειναι περηφανοι για αυτο.

Λοιπον ενας απο τους μεγαλυτερους γενετιστες στον κοσμο ο Cavalli-Sforza που ειναι και professor Emeritus στο περιφημο πανεπιστημιο του Stanford, που εχει δουλεψει δεκαετιες στον τομεα του αναφερει:

He also created a phylogenetic tree to analyse the internal relationships amongst Europeans. He found four major 'outliers'- Basques, Lapps, Finns and Icelanders; a result he attributed to their relative isolation (note: with the exception of the Icelanders, the rest of the groups speak non-Indo-European languages). Greeks and Yugoslavs represented a second group of less extreme outliers. The remaining populations clustered into several groups : "Celtic", "Germanic", "south-western Europeans", "Scandinavians" and "eastern Europeans".

Η λεξη ''He'' αναφερεται στον επιστημονα.Το πορισμα του αναφερει ξεκαθαρα οτι με εξαιρεση καποιους μικρους,απομονωμενους γεωγραφικα λαους,ειμαστε αναμεσα στους πιο ομογενεις μαζι με τους Γιουκοσλαβους.

Ετσι για να μιλαμε με επιστημονικα δεδομενα και οχι κατα το δοκουν του καθενος.

+10000000000

ο εθνομηδενισμος και τα προκατασκευασμενα ψεματα ηταν παντα το ατου τους... Ο Καντάφι απειλεί την ΕΕ ζητώντας 5 δισ. ευρώ το χρόνο

Το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως για να σταματήσει η λαθρομετανάστευση από την Αφρική ζήτησε από την Ευρώπη ο Μουαμάρ Καντάφι κατά την επίσκεψή του στην Ιταλία, δήλωση την οποία αρνήθηκε να σχολιάσει η Κομισιόν.

οσο για το "τειχος" .. τωρα το θυμηθηκανε, για τα ματια του κοσμου δηλωσεις και τα σχετικα... εχει ηδη μπει η σαρα και η μαρα και ο καθε τελειωμενος εγκληματιας. η καλυτερη λυση για εμενα ειναι ( μιας και η ΕΕ μας γραφει και εμας και τις συνθηκες ) να τους αφηνουμε να περνανε και να πηγαινουν προς κεντρικη ευρωπη, να φανε το λουκουμι και οι μεγαλοευρωπαιοι φιλοι μας να γλυκαθουν...

Δημοσ.

Φιλε insomniaK εθελοτυφλεις μου φαινεται και εκτιθεσαι.Δεν ακουσες τον επισημο ιμαμη της Βρεττανιας που ειπε σε ξεκαθαρα Αγγλικα οτι ο νομος της Σαριας ειναι καθαρος στο θεμα αυτο και οτι η ποινη για αποστασια απο το Ισλαμ ειναι θανατος???Μηπως δεν ξερεις βασικα Αγγλικα?

Μηπως δεν ειδες το video των 30 δευτερολεπτων απο πανω σου?Ο ανθρωπος το παραδεχεται!!!

Και εγω ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις διαβασει την Σαρια.Αν θες να αρχισω να αναφερω δεκαδες Μουσουλμανους λογιους τα τελευταια 200 χρονια μεχρι και σημερα να πειστεις αν και αρχιζω να φοβαμαι οτι δεν εισαι αντικειμενικος συζητητης,εκτος και αν εισαι Μουσουλμανος,οποτε αυτο εξηγει την αγωνιωδη σου προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.

Παρε για αρχη,συγχρονα στοιχεια:

The Pew Research Center's Global Attitudes Project Pakistani Public Opinion Poll

Released: August 13, 2009

78% favour death for those who leave Islam;

80% favour whippings and cutting off hands for crimes like theft and robbery;

83% favour stoning adulterers.

Αυτο δειχνει την κτηνωδη νοοτροπια που καλλιεργει το Ισλαμ στους πιστους του και το ποιον καποιων απο τους μεταναστες απο τριτοκοσμικες χωρες που εχουμε εδω.

Δημοσ.

ο εθνομηδενισμος και τα προκατασκευασμενα ψεματα ηταν παντα το ατου τους... Ο Καντάφι απειλεί την ΕΕ ζητώντας 5 δισ. ευρώ το χρόνο

Οι αμερικανοι δεν εμειναν στις απειλες, ειχαν βομβαρδισει τον Κανταφι(δηλ.τη Λιβυη) το 1986

Εγκρινεις?...

Φιλε insomniaK εθελοτυφλεις μου φαινεται και εκτιθεσαι.Δεν ακουσες τον επισημο ιμαμη της Βρεττανιας που ειπε σε ξεκαθαρα Αγγλικα οτι ο νομος της Σαριας ειναι καθαρος στο θεμα αυτο και οτι η ποινη για αποστασια απο το Ισλαμ ειναι θανατος???Μηπως δεν ξερεις βασικα Αγγλικα?

Μηπως δεν ειδες το video των 30 δευτερολεπτων απο πανω σου?Ο ανθρωπος το παραδεχεται!!!

Και εγω ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις διαβασει την Σαρια.Αν θες να αρχισω να αναφερω δεκαδες Μουσουλμανους λογιους τα τελευταια 200 χρονια μεχρι και σημερα να πειστεις αν και αρχιζω να φοβαμαι οτι δεν εισαι αντικειμενικος συζητητης,εκτος και αν εισαι Μουσουλμανος,οποτε αυτο εξηγει την αγωνιωδη σου προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.

Παρε για αρχη,συγχρονα στοιχεια:

The Pew Research Center's Global Attitudes Project Pakistani Public Opinion Poll

Released: August 13, 2009

78% favour death for those who leave Islam;

80% favour whippings and cutting off hands for crimes like theft and robbery;

83% favour stoning adulterers.

Αυτο δειχνει την κτηνωδη νοοτροπια που καλλιεργει το Ισλαμ στους πιστους του και το ποιον καποιων απο τους μεταναστες απο τριτοκοσμικες χωρες που εχουμε εδω.

Το να επιμενεις συνεχως σε κατι που το διευκρινησα δειχνει μεγαλη πορωση.

Οσοι προτρεπουν σε παρανομες πραξεις καταδικαζονται, τελεια και παυλα, μη σπεκουλαρεις αλλο. Μη κολλας μονο στον ιμαμη τους, δες και τους δικους μας τι κανουν.

Αυτη η επιλεκτικη ευαισθησια και η μανια που εχεις να χαρακτηριζεις εγκληματιες ολοκληρους λαους δεν σε τιμα.

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο σε πληθυσμό πιστών στον Ισλαμισμό είναι η Ινδονησία. Τίποτα από αυτά που αναφέρει ο benign, συμβαίνει στη χώρα. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος χρήστης δεν έχει διαβάσει τη σαρία.

H προηγουμενη απαντηση μου ειναι για τον χρηστη insomniaK που φανταζομαι ειναι διαφορετικος απο τον insomnian.(Για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας με τα user names που βγαινουν σαν παραγωγο του insomnia.)

Δημοσ.

εγω δεν βομβαρδισα κανεναν κανταφι και να πανε ολοι τους να πνιγουν, κανταφι και αμερικανοι μαζι. δεν εγκρινω δολοφονιες αμαχων, οπως και δεν εγκρινω να διαλυουν την Ελλαδα και να την εχουν μετατρεψει σε κοτετσι, συνδικαλιστες - πολιτικοι - κομματικοι στρατοι απο πανεπιστημια και διεθνιστες. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ. τι θα γινει δλδ θα μαζεψουμε εδω καιμια 20ρια εκατομμυρια σομαλους αφγανους πακιστανους γεωργιανους και οτι μας κατσει?

Δημοσ.

Τα πάντα βασίζονται στο αν τηρείται ο νόμος κάθε κράτους και αν αυτός συνάδει με τα ανθρώπινα δικαιώματα περί ανεξιθρησκείας και άλλα τέτοια. Κανείς δεν θα είχε κάτι με τον ισλαμισμό αν σε πολλές χώρες δεν είχαμε αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Δε γίνεται το μόνο αποδεκτό βιβλίο να είναι το Κοράνι και άλλα τέτοια γλαφυρά. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό συμβαίνει. Κανείς δε κατηγορεί την θρησκεία αλλά αυτούς που την εφαρμόζουν όπως την εφαρμόζουν. Και δυστυχώς όταν έχεις μεγαλώσει έτσι είναι δύσκολο να αλλάξουν τα μυαλά σου επειδή απλά βρέθηκες σε ξένη χώρα. Γίνεται αλλά είναι δύσκολο.

Για το φράχτη τώρα. Είναι καιρός να αναλάβουμε κάποια μέτρα. Ας αναλάβει και η ΕΕ τις δικές της ευθύνες. Πολλά χρόνια τώρα περνάνε μετανάστες. Δε λέω ότι φταίνε αυτοί αλλά το ελληνικό κράτος. Πρέπει να φύγουν? Οι παράνομοι ναι. Είναι υποκριτικό το ελληνικό κράτος που τους έφερε τους χρησιμοποίησε και τώρα θέλει να τους διώξει? Ναι. Αν είναι ο φράχτης ένα μέτρο αποτρεπτικό ας τον βάλουν. Σκοτώνουν κανένα? Δε νομίζω.

Δε γίνεται , ούτε θα έπρεπε να γίνεται διαγωνισμός για το ποιος είναι πιο καθαρός ή έχει καλύτερο θεό. Τα πράγματα είναι απλά . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Δηλαδή πως να το κάνουμε? Μέσα σε όλα τα προβλήματα έχουμε και αυτό. Πως θα το λύσουμε? Εντείνοντας τις προσπάθειες για την αναχαίτιση των παράνομων μεταναστών.

Μπορεί να πεινάνε και να είναι ταλαιπωρημένοι αλλά δυστυχώς έτσι είναι ο κόσμος. Μήπως να φέρουμε και όλη την Αφρική στην Ευρώπη? Υπάρχουν οργανώσεις που βοηθάνε, θέλει κανείς να βοηθήσει, ας βοηθήσει μέσω αυτών ή μόνος του.Μπορείς να πάρεις ένα αδέσποτο στο σπίτι σου αλλά αν πάρεις 200 ε κάπου κάποιος θα διαμαρτυρηθεί και εσύ θα έχεις βιοτικά προβλήματα. Μπορείς να τα σώσεις όλα? Όχι.

Δηλαδή τι άλλο έχει να πούμε το θέμα? Αν μετανάστευε ο Έλληνας το 1950? Σχεδόν μας παρακάλαγαν. Και δεν ήμασταν τίποτα φονταμενταλιστές ισλαμιστές. Μια χαρά κολλάγαμε στις ήδη διαμορφωμένες κοινωνίες . Και τότε υπήρχε ανάπτυξη στις χώρες εκείνες. Εδώ τι έχει τώρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...