Προς το περιεχόμενο

Η Ελλαδα θα κατασκευασει τειχος στα χερσαια συνορα του Εβρου.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως.

έχω την εντύπωση πως είχαμε

Δημοσ.

Δεν είναι δημοσιογράφος είναι βολευτίνα

Μάγια Τσόκλη νομίζω την λένε

Δεν νομίζω πως ήταν αυτή, αλλά παίζει να μη θυμάμαι καλά το χάζευα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

(edit, ναι αυτή είναι).

Δημοσ.

ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως.

Υπαρχει διαδικασια αφαιρεσης των ναρκων κατα προσωπικου εδω και χρονια.

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα μεχρι πριν καμια 10ετια ειχαμε ,μαζι με τα προειδοποιητικα σηματα σε ελληνικα-αγγλικα-τουρκικα

και υπογραψαμε μια συνθηκη(συνθηκη της οταβας νομιζω?μπορει και να τη μπερδευω) για την αρση(δλδ καταργηση) ολων των ναρκων και ναρκοπεδιων με ναρκες κατα προσωπικου

Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί να υπογράψαμε αλλά δεν τηρήθηκε τίποτα. Τίγκα στα ναρκοπέδια είναι εκεί πάνω. Δεν ήταν σπάνιες οι περιπτώσεις που πέφτανε μέσα στα ναρκοπέδια οι μετανάστες, παρόλο που όλα είναι με προειδοποιητικές ταμπέλες και περιφραγμένα.

Δημοσ.

Εδω και χρονια εχει ξεκινησει η εκκαθαριση των νερκοπεδιων οχι μονο στον Εβρο αλλα σε ολες τις περιοχες της Ελλαδας που εχουν μεινει κυριως απο τους πολεμους.Αλλα η διαδικασια παιρνει λογικα πολυ χρονο λογο της επικυνδυνοτητας της φανταζομαι!Στον Εβρο ειναι οι περισσοτερες και ειναι πολλες οι φορες που εχουμε ακουσει για ακρωτηριασμους ή θανατους λαθρομεταναστων που περπαταγαν το βραδυ χωρις να δουν τις προειδοποιητικες πινακιδες.

Δημοσ.

Θα βάλουμε πινακίδες στα ελληνικά

Πρεπει να ξερει ελληνικα για να καταλαβει ο αλλος που παει να μπει?

dangermines.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...