KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως.
RedPanda Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως. έχω την εντύπωση πως είχαμε
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν είναι δημοσιογράφος είναι βολευτίνα Μάγια Τσόκλη νομίζω την λένε Δεν νομίζω πως ήταν αυτή, αλλά παίζει να μη θυμάμαι καλά το χάζευα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. (edit, ναι αυτή είναι).
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως. Υπαρχει διαδικασια αφαιρεσης των ναρκων κατα προσωπικου εδω και χρονια.
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 έχω την εντύπωση πως είχαμε ναι ειχαμε.και δεν παταγε κανεις μεσα.
epp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως. αν θυμαμαι καλα μεχρι πριν καμια 10ετια ειχαμε ,μαζι με τα προειδοποιητικα σηματα σε ελληνικα-αγγλικα-τουρκικα και υπογραψαμε μια συνθηκη(συνθηκη της οταβας νομιζω?μπορει και να τη μπερδευω) για την αρση(δλδ καταργηση) ολων των ναρκων και ναρκοπεδιων με ναρκες κατα προσωπικου
Sorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά, μπορεί να υπογράψαμε αλλά δεν τηρήθηκε τίποτα. Τίγκα στα ναρκοπέδια είναι εκεί πάνω. Δεν ήταν σπάνιες οι περιπτώσεις που πέφτανε μέσα στα ναρκοπέδια οι μετανάστες, παρόλο που όλα είναι με προειδοποιητικές ταμπέλες και περιφραγμένα.
xri_ni Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εδω και χρονια εχει ξεκινησει η εκκαθαριση των νερκοπεδιων οχι μονο στον Εβρο αλλα σε ολες τις περιοχες της Ελλαδας που εχουν μεινει κυριως απο τους πολεμους.Αλλα η διαδικασια παιρνει λογικα πολυ χρονο λογο της επικυνδυνοτητας της φανταζομαι!Στον Εβρο ειναι οι περισσοτερες και ειναι πολλες οι φορες που εχουμε ακουσει για ακρωτηριασμους ή θανατους λαθρομεταναστων που περπαταγαν το βραδυ χωρις να δουν τις προειδοποιητικες πινακιδες.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ναρκοπεδια δεν μπορουν να βαλουν; με τα απαραιτητα σηματα προειδοποιησης προφανως. Θα βάλουμε πινακίδες στα ελληνικά
xri_ni Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Θα βάλουμε πινακίδες στα ελληνικά Πρεπει να ξερει ελληνικα για να καταλαβει ο αλλος που παει να μπει?
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ή κάτι τέτοιο "If you can read this, procede" σε 10 γλώσσες και απο κάτω αυτό που έγραψες;ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Από πότε σε θέματα υγείας(νάρκες) λαμβάνονται υπόψην οι εθνικότητες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.