Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως, αξίζει να δει κανείς την αυτοβιογραφία του Τόνι Μπλερ, για να δει το χάος με τις αιτήσεις πολιτικού ασύλου, παρά τα σημαντικά πλεονεκτήματα που απολάμβανε το Ηνωμένο Βασίλειο. Τις οποιες ξανα λεω και 3πλασιες να ηταν δεν αποτελουν την τρελη προκληση για εμας.Το αντιμετωπισαμε,το αντιμετωπιζουμε κ θα συνεχιζουμε να το αντιμετωπιζουμε παραυτα.Ηδη ο Καμερον εκανε πολυ πιο αυστηρο το πλαισιο.Συμφωνω για την γεωγραφια,αλλα εχουμε το συστημα.Εξεταστε το κ εσεις ΕΣΤΩ κ βαση του πενιχρου προυπολογισμου σας κ αντι να δινεται το παραδακι στα τειχη της ντροπης κ της εσωστρεφειας,δωστε τα σε μια προσπαθεια εστω κ την 11η ωρα να χτυπησετε το συστημα. Το τειχος short-lived μεσοβεζικη λυση μου φαινεται.Κοινως μουφα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Don't look, που λέτε στο νησί της ομίχλης, αλλά μόλις έθεσες το ζήτημα σε οικονομική βάση, επί της ουσίας. Όσο για το "ντροπή", προσωπικά περισσότερο ντρέπομαι που η χώρα μου είναι ξέφραγο αμπέλι, παρά που προσπαθεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Και για το σύστημα, θα έλεγα κάτι για το σύστημα ορισμένων Ευρωπαίων εταίρων μας (καλή ώρα των Βρετανών) που την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τη θυμούνται για τα rebates και για τους μετανάστες που κατακλύζουν την Ελλάδα σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά μη σε κακοκαρδίσω. Έζησα δύο χρόνια εκεί πάνω και έχω θαυμάσιες αναμνήσεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Don't look, που λέτε στο νησί της ομίχλης, αλλά μόλις έθεσες το ζήτημα σε οικονομική βάση, επί της ουσίας. Όσο για το "ντροπή", προσωπικά περισσότερο ντρέπομαι που η χώρα μου είναι ξέφραγο αμπέλι, παρά που προσπαθεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Και για το σύστημα, θα έλεγα κάτι για το σύστημα ορισμένων Ευρωπαίων εταίρων μας (καλή ώρα των Βρετανών) που την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τη θυμούνται για τα rebates και για τους μετανάστες που κατακλύζουν την Ελλάδα σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά μη σε κακοκαρδίσω. Έζησα δύο χρόνια εκεί πάνω και έχω θαυμάσιες αναμνήσεις. Δεν με κακοκαρδιζεις,ο καθενας με τις επιλογες του.Δεν αντεξες το συστημα, δεν σου αρεσε,σου ελειπε ο ηλιος (γενικα μιλαω οχι προσωπικα) κτλ.Μια 10ετια ζω και εργαζομαι εδω και νιωθω πολυ πιο ασφαλης απο οτι στην Ελλαδα η σε οποια Ελλαδα. Ουτε εχω να απολογηθω για κατι αναφορικα με την Βρετανια και ας ειμαι Βρετανος πολιτης,ουτε θα απολογηθω για την Ελλαδα παλι ως Ελληνας πολιτης. Το ζητημα εξαρχης ειναι οικονομικο ομως,δεν το εθεσα εγω. Προσωπικα εχω θαυμασιες προσλαμβανουσες καθε μερα.Διοτι απλα επελεξα να βαλω το προσωπικο μου συμφερον πανω απο το καλο της Ελλαδας κ να την τιμησω με την επιστροφη μου.Συν οτι ειμαι αρκουντος δυνατος να αντιμετωπισω το διαφορετικο.Για την ακριβεια λατρευω το διαφορετικο,αν κ αυτο ειναι για αλλο νημα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δε νομίζω ότι σου ζήτησα να απολογηθείς για κάτι. Συζήτηση κάνουμε και απόψεις ανταλλάσσουμε. Απλά επισημαίνω ότι ωραία και σημαντικά τα περί προχωρημένης Βρετανικής πολιτικής και οπωσδήποτε η Ελλάδα καλά θα κάνει να δει τι μπορεί να μάθει από χώρες που έχουν ιστορική εμπειρία υποδοχής πληθυσμών από άλλες χώρες τις οποίες αφαίμαζαν και καταπίεζαν μέχρι και τα μέσα του 20ου αιώνα. Μπορεί οι χιλιάδες άνθρωποι που εισέρχονται στην Ελλάδα να μην είναι εξαθλιωμένοι πληθυσμοί πρώην αποικιών μας αλλά σε επίπεδο διαχείρισης αιτήσεων χορήγησης πολιτικού ασύλου σίγουρα κάτι χρήσιμο θα προκύψει. Παρενθετικά, όταν αξιωθούν οι κύριοι του Γουέστμινστερ να στείλουν στη FRONTEX που φρουρεί τα Ευρωπαϊκά σύνορα και καμιά δική τους μονάδα, καλά θα είναι, ως τώρα με Πολωνούς και Εσθονούς πορευόμαστε. Κατανοώ ότι είναι απασχολημένοι με το να γεννούν κύμματα προσφύγων εκδημοκρατίζοντας το Αφγανιστάν και το Ιράκ, απλά ως εναλλακτική ρίχνω μια πρόταση.
benign Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τις οποιες ξανα λεω και 3πλασιες να ηταν δεν αποτελουν την τρελη προκληση για εμας.Το αντιμετωπισαμε,το αντιμετωπιζουμε κ θα συνεχιζουμε να το αντιμετωπιζουμε παραυτα.Ηδη ο Καμερον εκανε πολυ πιο αυστηρο το πλαισιο.Συμφωνω για την γεωγραφια,αλλα εχουμε το συστημα.Εξεταστε το κ εσεις ΕΣΤΩ κ βαση του πενιχρου προυπολογισμου σας κ αντι να δινεται το παραδακι στα τειχη της ντροπης κ της εσωστρεφειας,δωστε τα σε μια προσπαθεια εστω κ την 11η ωρα να χτυπησετε το συστημα. Το τειχος short-lived μεσοβεζικη λυση μου φαινεται.Κοινως μουφα. Το θεμα δεν ειναι μονο οικομικο,που για εμας ειναι τεραστιο βεβαια,αλλα και δημογραφικο.Ειμαστε μια μικρη χωρα 10 εκατομμυριων ανθρωπων και εχουμε 2 και παραπανω εκατομμυρια μεταναστες νομιμους και μη,λογω της γεωγραφικης μας θεσης και αν συνεχιστει αυτος ο ραγδαιος ρυθμος εισροης σε μερικα χρονια θα γινουν 4 εκατομμυρια.Στην Βρεττανια ποσα εκατομμυρια μεταναστες εχετε εσεις αναλογικα με τους Αγγλους πολιτες και αναλογικα με στην Ελλαδα και ποσους πιστευεις οτι η χωρα σας ειναι προετοιμασμενη και μπορει να δεχτει?Πες μου εσυ,αν και εγω εχω ζησει παλια για λιγα χρονια στην Αγγλια(Πορτσμουθ)και εχω πολλους φιλους,και συχνα ενημερωνομαι για τα κοινωνικα δρωμενα εκει απο αυτους,αλλα και απο τα φορα της Guardian οπου ειμαι μελος απο παλια.Δεν θα ζητησω απαντησεις απο εκει ομως,θα σε πιστεψω.Περιμενω να μου πεις οσο πιο συγκεκριμενα μπορεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Παλι νιωθω οτι πρεπει να μιλησω με απολογητικη διαθεση για την Βρετανια.Ξερεις δεν ειμαστε ολοι υπερ του πολεμου σε Ιρακ,Αφγανισταν κτλ.Οπως η Ελλαδα εχει ενα ψηφιδωτο αποψεων,ετσι κ εδω.Εν παση περιπτωση δεν θα μπω στο απολογητικο κομματι. Οπως ειπα αν υπαρχει ΚΑΤΙ καλο απο τις ''διεθνης πρακτικες'' που βαυκαλιζεται ο Παπουτσης κοιταξτε και αξιολογηστε το.Μην μου βαζεται ομως μπροστα κουλες λυσεις τειχων.Που για ποσο χρονο ισως δωσουν μια μικρη ανακουφιση? Το θεμα δεν ειναι μονο οικομικο,που για εμας ειναι τεραστιο βεβαια,αλλα και δημογραφικο.Ειμαστε μια μικρη χωρα 10 εκατομμυριων ανθρωπων και εχουμε 2 και παραπανω εκατομμυρια μεταναστες νομιμους και μη,λογω της γεωγραφικης μας θεσης και αν συνεχιστει αυτος ο ραγδαιος ρυθμος εισροης σε μερικα χρονια θα γινουν 4 εκατομμυρια.Στην Βρεττανια ποσα εκατομμυρια μεταναστες εχετε εσεις αναλογικα με τους Αγγλους πολιτες και αναλογικα με στην Ελλαδα και ποσους πιστευεις οτι η χωρα σας ειναι προετοιμασμενη και μπορει να δεχτει?Πες μου εσυ,αν και εγω εχω ζησει παλια για λιγα χρονια στην Αγγλια(Πορτσμουθ)και εχω πολλους φιλους,και συχνα ενημερωνομαι για τα κοινωνικα δρωμενα εκει απο αυτους,αλλα και απο τα φορα της Guardian οπου ειμαι μελος απο παλια.Δεν θα ζητησω απαντησεις απο εκει ομως,θα σε πιστεψω.Περιμενω να μου πεις οσο πιο συγκεκριμενα μπορεις. Ναι ενταξει ΔΕΝ αρνηθηκα οτι ειναι σημαντικο θεμα κ σε αριθμους αλλα κ ως απειλη της κοινωνικης συνοχης στην Ελλαδα αλλο λεω τοση ωρα. ΥΓ.Παιδια αποδεσμευστε με,ο αλλος εδω με κοιταει με μισο ματι
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Επίσης δεν είπα ότι είστε όλοι υπέρ του πολέμου. Last time I checked, όμως, η Βρετανία είχε στρατεύματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, οι οποίες ίσως όχι συμπτωματικά είναι δύο από τις βασικές χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών. Γι' αυτό, άλλωστε, και αναφέρθηκα στο Γουέστμινστερ και όχι σε όλους τους Βρετανούς. Η Βρετανία, με την ανθρωπιστική της πολιτική σε αυτές τις δύο χώρες, έχει συμβάλει καθοριστικά στη διόγκωση ενός ήδη οξύτατου προβλήματος. Kudos, λοιπόν, στους ανθρωπιστές εταίρους μας. Απλά πράγματα, επαναλαμβάνω ότι δε ζητάω από κανέναν να απολογηθεί. Μας αποκάλεσες εσωστρεφείς και την απόφαση της εκλεγμένης Ελληνικής κυβέρνησης "ντροπή". Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα, στο πλαίσιο μιας καλώς νοούμενης συζήτησης, να επισημάνω ότι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και αν δεν απατώμαι νωρίτερα αναγνώρισες ως υπαρκτό, σημαντικότατη ευθύνη φέρουν διαδοχικές κυβερνήσεις της χώρας που σου προσφέρει ένα τόσο θαυμάσιο πλαίσιο διαβίωσης. Οι δε Βρετανοί που με εξωστρέφεια έσπευσαν να χαρίσουν το δώρο της δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή, καλό είναι να βλέπουν με λίγη περισσότερη συμπάθεια τους εσωστρεφείς που λούζονται τα επίχαιρα των επιλογών άλλων. Ταυτόχρονα, αυτές οι κυβερνήσεις (όπως και άλλων μεγάλων Ευρωπαϊκών κρατών, δεν έχω κάτι ειδικά με τους Βρετανούς*, με κανέναν δεν έχω κάτι, αντικειμενικές αναλύσεις επιχειρώ, όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου) πετούν το μπαλάκι της διαχείρισης των λαθρομεταναστών στις χώρες όπου αυτοί καταλήγουν να εισέλθουν. Εκεί, ξεχνάμε τα "ενιαία Ευρωπαϊκά σύνορα" και ξαναγινόμαστε, βολικά, ένα νησί. Παράλληλα, ρίχνουμε το βάρος στην Πολωνία και την Εσθονία, ας πούμε, κι εμείς κοιτάμε τα "καθ' ημάς". Δεκτό, αλλά δε νομίζω ότι έχω ιδιαίτερους λόγους να ενθουσιάζομαι με αυτή την "ανθρωπιστική" και "αλληλέγγυα" πολιτική. Για να αγοράζουμε Leopard2 καλοί είναι οι Ρωμιοί, για να στείλει η Γερμανία κανένα περιπολικό σκάφος ανοιχτής θαλάσσης; Ξέχασα, παλεύουν να κάνουν εκείνα τα ρημάδια τα υποβρύχια να επιπλεύσουν. Τέλος πάντων, θα πω μια τελευταία φορά ότι δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσω το πόσο θα βοηθήσει το τείχος, για πόσο χρόνο, αν τα χρήματα (όταν τέλος πάντων μάθουμε πόσα προϋπολογίζεται να είναι) θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα. Απλά, δε δέχομαι τις ανθρωπιστικές αιτιάσεις. Τους λόγους τους εξήγησα, φρονώ ότι δεν μπορώ να διατυπώσω τις θέσεις μου σαφέστερα. Καλή συνέχεια σε όλους. * και για να αποδείξω ότι δεν έχω τίποτε με τους Βρετανούς, go Barmy Army, 3-1 σε λίγο down under.
benign Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πρεπει οπως ειπε ο Παπουλιας,να αναλαβουν αναλογικα με την εκταση τους και τον πληθυσμο τους και οι υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες εναν καταμερισμο μεταναστων και οχι απο την μια η Τουρκια να κανει αντιευρωπαικη ,επιθετικη πολιτικη και απο την αλλη οι Ευρωπαιοι φιλοι μας να μας αναγκαζουν να τους κραταμε εδω,με ολα τα κοινωνικα αδιεξοδα και για εμας αλλα και για αυτους. Αν γινει αυτο,τοτε δεν εχω προβλημα να ανοιξουν τα συνορα και να προωθουνται στην Ευρωπη,ενω εδω να μενουν οσοι ειναι αναλογικα λογικο για την Ελλαδα. Βεβαια,και αυτο δεν αποτελει αποψη,αλλα απλη αναφορα γεγονοτος,στην Ελβετια ,που ξερω οτι εχουν την καλυτερη οικονομικη κατασταση στον πλανητη ,κατα μεσο ορο και εκπληκτικες υποδομες,πριν λιγους μηνες σε δημοψηφισμα το 98% των πολιτων ειπε οτι δεν θελει αλλους μεταναστες στην χωρα και ουτε καν την ιδρυση τζαμιου εκει.Αυτα απο χωρα που δεν στεναζει με τα δικα μας προβληματα και ειναι πολυ ευπορη.Πως το αξιολογεις αυτο?Ειναι το 98% των Ελβετων ρατσιστες η απλα θελουν αυτοι,δημοκρατικα,σαν κυριαρχος λαος να επιλεγουν τις πολιτικες στην χωρα τους αντι καποια πολιτικα lobbies?Επαναλαμβανω,δεν τοποθετουμαι,ερωτηση κανω.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Επίσης δεν είπα ότι είστε όλοι υπέρ του πολέμου. Last time I checked, όμως, η Βρετανία είχε στρατεύματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, οι οποίες ίσως όχι συμπτωματικά είναι δύο από τις βασικές χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών. Γι' αυτό, άλλωστε, και αναφέρθηκα στο Γουέστμινστερ και όχι σε όλους τους Βρετανούς. Η Βρετανία, με την ανθρωπιστική της πολιτική σε αυτές τις δύο χώρες, έχει συμβάλει καθοριστικά στη διόγκωση ενός ήδη οξύτατου προβλήματος. Kudos, λοιπόν, στους ανθρωπιστές εταίρους μας. Απλά πράγματα, επαναλαμβάνω ότι δε ζητάω από κανέναν να απολογηθεί. Μας αποκάλεσες εσωστρεφείς και την απόφαση της εκλεγμένης Ελληνικής κυβέρνησης "ντροπή". Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα, στο πλαίσιο μιας καλώς νοούμενης συζήτησης, να επισημάνω ότι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και αν δεν απατώμαι νωρίτερα αναγνώρισες ως υπαρκτό, σημαντικότατη ευθύνη φέρουν διαδοχικές κυβερνήσεις των χωρών που σου προσφέρει ένα τόσο θαυμάσιο πλαίσιο διαβίωσης. Ταυτόχρονα, αυτές οι κυβερνήσεις (όπως και άλλων μεγάλων Ευρωπαϊκών κρατών, δεν έχω κάτι ειδικά με τους Βρετανούς*, με κανέναν δεν έχω κάτι, αντικειμενικές αναλύσεις επιχειρώ, όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου) πετούν το μπαλάκι της διαχείρισης των λαθρομεταναστών στις χώρες όπου αυτοί καταλήγουν να εισέλθουν. Εκεί, ξεχνάμε τα "ενιαία Ευρωπαϊκά σύνορα" και ξαναγινόμαστε, βολικά, ένα νησί. Παράλληλα, ρίχνουμε το βάρος στην Πολωνία και την Εσθονία, ας πούμε, κι εμείς κοιτάμε τα "καθ' ημάς". Δεκτό, αλλά δε νομίζω ότι έχω ιδιαίτερους λόγους να ενθουσιάζομαι με αυτή την "ανθρωπιστική" και "αλληλέγγυα" πολιτική. Για να αγοράζουμε Leopard2 καλοί είναι οι Ρωμιοί, για να στείλει η Γερμανία κανένα περιπολικό σκάφος ανοιχτής θαλάσσης; Ξέχασα, παλεύουν να κάνουν εκείνα τα ρημάδια τα υποβρύχια να επιπλεύσουν. Τέλος πάντων, θα πω μια τελευταία φορά ότι δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσω το πόσο θα βοηθήσει το τείχος, για πόσο χρόνο, αν τα χρήματα (όταν τέλος πάντων μάθουμε πόσα προϋπολογίζεται να είναι) θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα. Απλά, δε δέχομαι τις ανθρωπιστικές αιτιάσεις. Τους λόγους τους εξήγησα, φρονώ ότι δεν μπορώ να διατυπώσω τις θέσεις μου σαφέστερα. Καλή συνέχεια σε όλους. Ομοιως,το ντροπη και παραβαση ανθρωπινων δικαιωματων δεν ερχεται μονο απο μενα αλλα και απο την Διεθνη Αμνηστεια,last time I checked η συγκεκριμενη ειναι η παγκοσμια προτοπορος για τα ανθρωπινα δικαιωματα. Μην το παιρνεις ομως τοσο δεικτικα κ εσυ οτι σονυ κ καλα ''σας κατηγορησα'' λες κ ειμαστε σε διαφορετικα στρατοπεδα.Διατηρω την Ελληνικη μου υπηκοοτητα κ δεν σκοπευω να την πουλησω.Θελω το καλο της Ελλαδας.Αδιαφηλονικητο αυτο Αναφορικα με την εσωστρεφεια.Δεν μου κανει ιδιαιτερα ανοιχτο προς τριτους ενα τεχνητο συνορο που κ συμβολικα αν θελεις καταδυκνειει την Ελλαδα εντελως παρωχημενη. ΥΓ.Αποδεσμευομαι μονος μου
benign Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τοξοβολε,εγω σε αποδεσμευω,αλλα αν θελησω να μπω σε περαιτερω διαλογο μαζι σου σε προειδοποιω οτι θα συνεχισω μαζι σου σε pms. You have been warned.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Διαβάζω εδώ μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Λοράν Βοκιέ, Γάλλου Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, περί κοινών συνόρων και ανάγκης συζήτησης του φράχτη που προτείνει η Ελλάδα. Θετικό το βρίσκω, ακόμη κι αν η μόνη αξία του φράχτη τελικά αποδειχτεί ότι θα ξεκουνηθούν οι εταίροι μας να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος με άλλα μέσα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Διαβάζω εδώ μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Λοράν Βοκιέ, Γάλλου Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, περί κοινών συνόρων και ανάγκης συζήτησης του φράχτη που προτείνει η Ελλάδα. Θετικό το βρίσκω, ακόμη κι αν η μόνη αξία του φράχτη τελικά αποδειχτεί ότι θα ξεκουνηθούν οι εταίροι μας να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος με άλλα μέσα. Χαιρω πολυ!Τι θα δηλωνε η πιο ρατσιστικη χωρα στην ΕΕ με μηδεν σεβασμο στις μειονοτητες της.Απορω που δεν προσφερθηκε η Γαλλια να πληρωσει κιολας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι θα δήλωνε "η πιο ρατσιστική χώρα". Αυτό που βλέπω είναι ότι "η πιο ρατσιστική χώρα" λέει κάτι συγκεκριμένο και αυτονόητο, δηλαδή ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι Ευρωπαϊκά σύνορα, την ώρα που οι Βρετανοί "εξαγωγείς δημοκρατίας" σφυράνε κλέφτικα.
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι θα δήλωνε "η πιο ρατσιστική χώρα". Αυτό που βλέπω είναι ότι "η πιο ρατσιστική χώρα" λέει κάτι συγκεκριμένο και αυτονόητο, δηλαδή ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι Ευρωπαϊκά σύνορα, την ώρα που οι Βρετανοί "εξαγωγείς δημοκρατίας" σφυράνε κλέφτικα. Άργησαν βέβαια να το θυμηθούν...Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου πως κάποιοι συνεχίζουν να σφυράνε κλέφτικα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι θα δήλωνε "η πιο ρατσιστική χώρα". Αυτό που βλέπω είναι ότι "η πιο ρατσιστική χώρα" λέει κάτι συγκεκριμένο και αυτονόητο, δηλαδή ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι Ευρωπαϊκά σύνορα, την ώρα που οι Βρετανοί "εξαγωγείς δημοκρατίας" σφυράνε κλέφτικα. Ποιος μιλαει για την Βρετανια και γιατι αναφερεται ξανα αυτη?Εμεινες στο προχθες ακομα για τις εντυπωσεις? Μιλαμε για την θεση που ελαβε η μακραν πιο ρατσιστικη χωρα στην Ευρωπη η οποια δεν λεει τπτ παραπανω απο το να επιβεβαιωνει τις καταδικες τις απο οτι δικαστηριο υπαρχει στην υφηλιο για τα ανθρωπινα δικαιωματα.Με την χειροτερη φημη στην Ευρωπη και απο τις χειροτερες παγκοσμιος για το πως συμπεριφερεται στις εθνικες και θρησκευτικες της μειονοτητες.Μια χωρα οχετο που ειναι μια σκια του ενδοξου παρελθοντος της... H Γαλλια ας το παιξει μαγκια στην καταπιεση των μειονοτητων της και ας αφησει τις υποδειξεις στην ΕΕ για τα τειχη της βλακειας,ντροπης και απολυτης εσωστρεφειας της Ελλαδας. Liberté, égalité, fraternité, in modern France anyone?Yeah right!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.