Προς το περιεχόμενο

Η Ελλαδα θα κατασκευασει τειχος στα χερσαια συνορα του Εβρου.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον παω τον Μπουταρη!Πολυ!Αραγε εχει γραψει για το τειχος?Ειμαι πολυ περιεργος να δω την πενα του για αυτο το θεμα,ετσι για να μενουμε κ στο θεμα.Εχει αρθρογραφησει καποιος πολιτικος αυτες τις μερες για το τειχος?

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον παω τον Μπουταρη!Πολυ!Αραγε εχει γραψει για το τειχος?Ειμαι πολυ περιεργος να δω την πενα του για αυτο το θεμα,ετσι για να μενουμε κ στο θεμα.Εχει αρθρογραφησει καποιος πολιτικος αυτες τις μερες για το τειχος?

Αν γραψει θα ενημερωσω . :lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντώς είμαι κατηγορηματικά εναντίον του τείχους.. Δέν ξέρω αν η Ελλάδα δέν χρειάζεται άλλους μετανάστες.. ξέρω ότι χρειάζεται πολλές μετανάστριες..

Δημοσ.

Εδώ είσαι άδικος, δεν είναι ανικανότητα, είναι πολιτική επιλογή. Στα φυλάκια του Έβρου οι στρατιώτες έχουν εντολές να κρύβονται όταν περνάνε λαθρό για να μην φάνε καμιά αδέσποτη όπως προ ετών είχε φάει ένας δόκιμος επειδή έκανε τη "μαλακία" να μην κάνει την πάπια.

Ούτε θέλω να ξέρω τι θα γινόταν αν έπεφτε λαθρομετανάστης στα χέρια αμερικάνικης περιπολίας ή ακόμα και γαλλικής πχ.

Με την ιδια λογικη οι στρατιωτες θα πρεπει να κρυβονται για να μη φανε καμια σφαιρα σε καιρο πολεμου. Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε γινει πολυ μαλθακοι. Αυτα βλεπουν οι ξενοι και μας εχουν παρει τον αερα.

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη οι στρατιωτες θα πρεπει να κρυβονται για να μη φανε καμια σφαιρα σε καιρο πολεμου. Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε γινει πολυ μαλθακοι. Αυτα βλεπουν οι ξενοι και μας εχουν παρει τον αερα.

Καμία σχέση... Άλλο να υπηρετείς με το ζόρι και να σε στέλνουν στην μέση του πουθενά, μέσα στα σκοτάδια εσύ ένας ακόμα και ένας ΕΠΟΠ (ο οποίος κάθεται πάνω στο παρατηρητήριο και κοιμάται) εν καιρό ειρήνης, και άλλο να μάχεσαι για το σπίτι σου στον πόλεμο.

Τέσπα, έχει ήδη πει πως είναι μύθος αυτό που quotαρες...

Δημοσ.

Καμία σχέση... Άλλο να υπηρετείς με το ζόρι και να σε στέλνουν στην μέση του πουθενά, μέσα στα σκοτάδια εσύ ένας ακόμα και ένας ΕΠΟΠ (ο οποίος κάθεται πάνω στο παρατηρητήριο και κοιμάται) εν καιρό ειρήνης, και άλλο να μάχεσαι για το σπίτι σου στον πόλεμο.

Δυστυχως, ο στρατος ειναι ενα τεραστιο θεμα, και (πιο δυστυχως ακομη), παιζει πολυς μυθος, αλλα επειδη ολοι(;) εχουμε παει φανταροι, εχουμε δει πολλα πραγματα τα οποια (τουλαχιστον εγω), δεν τα λεμε γιατι θα ξεπερασουν την εννοια του μυθου. Σιγουρα πολλες ειναι οι μπαρουφες, αλλα υπαρχουν και πολλες πραγματικοτητες που χανονται μεσα στις μπαρουφες του καθενος.

Δημοσ.

Δυστυχως, ο στρατος ειναι ενα τεραστιο θεμα, και (πιο δυστυχως ακομη), παιζει πολυς μυθος, αλλα επειδη ολοι(;)) εχουμε παει φανταροι, εχουμε δει πολλα πραγματα τα οποια (τουλαχιστον εγω), δεν τα λεμε γιατι θα ξεπερασουν την εννοια του μυθου. Σιγουρα πολλες ειναι οι μπαρουφες, αλλα υπαρχουν και πολλες πραγματικοτητες που χανονται μεσα στις μπαρουφες του καθενος.

Σίγουρα, δεν διαφωνώ καθόλου. Απλά έτυχε και ήμουν στα σύνορα για τα οποία συζητάμε. Δεν το άκουσα απο άλλον, το έζησα 3 μήνες. Κανείς δεν μας είπε να κρυφτούμε, και συλλάβαμε αρκετούς λαθρομετανάστες.

Δημοσ.

Το racial continuity το οποιο ειναι καραμελα για την Ελλαδα και ο ακρογωνιαιος λιθος της ατεγκτης πολιτικης της Ελλαδας στις εθνικες μειονοτητες ειναι αυτο που σημερα εαν ως επιχειρημα του επιτεθουμε μιλαμε στην καρδια του Ελληνικου συμπλεγματος που δυστυχως εχει καλλιεργηθει σε πολλους απο εσας που αντιλαμβανομαι εχετε γαλουχηθει με την ιστορια που διδασκεστε στο Ελληνικο σχολειο.

Μάλλον λάθος σου τα έχουν πει, εσένα που προφανώς δεν μεγάλωσες στην Ελλάδα. Όταν λες "εμάς", ποιούς εννοείς; Εσύ τι είσαι; Εγγλέζος;

Δημοσ.

Aκουσα στις ειδησεις οτι και η Ισπανια εχει τειχος στα συνορα με το Μαροκο. Αρα δεν θα ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα με τειχος!

Λοιπόν Insomnian τα διάβασα όλα τα μηνύματά σου εδώ και όλα έχουν αυτό το γενικό ''σάμπως εμείς είμαστε καλύτεροι από αυτούς?''. Το οποίο είναι απάντηση στο ''οι μουσουλμάνοι είναι κακοί ή χειρότεροι από εμάς'' που πάνω κάτω αναφέρουν άλλοι.

Σε αυτό το thread δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με αυτό.

Το θέμα είναι ως εξής: Αναγνωρίζετε (απευθύνομαι σε όλους) ότι υπάρχει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης? Πέρα από όλα τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν απο κυβερνήσεις, το τείχος είναι σωστό μέτρο ή έστω βήμα σε μια σωστή κατεύθυνση? Μήπως είναι κατά των ανθρώπινων δικαιωμάτων? Μήπως είναι άχρηστο? Μήπως είναι το δέντρο και χάνουμε το δάσος?

Κατεμέ , ας το κάνουν και ας τους εμποδίζουν . Να δούμε η Τουρκία τι θα τους κάνει. Δεν χρειάζεται να πυροβολήσεις και να σκοτώσεις κάποιον για να τον εμποδίσεις να μπει. Τον πιάνεις και τον πετάς πίσω. Εντάξει έχουμε γεμίσει λαθρομετανάστες. Ε πόσους ακόμα? Εστερνίζομαι και την άποψη του Pcharon. Με το να είμαστε εύκολος προορισμός ενθαρρύνουμε το λαθρεμπόριο

Φυσικα και αναγνωριζουμε οτι υπαρχει προβλημα μεταναστευσης, το προβλημα αυτο ειναι δεδομενο, το θεμα ειναι πως να το αντιμετωπισουμε. Οι κυβερνοντες το θυμηθηκαν αφοτου μπηκαν πανω απο ενα εκατομμυριο. Προσωπικα ειμαι υπερ του τειχους. Η Τουρκια δηλωσε οτι ειναι δικαιωμα μας και δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.

Δεν είναι τείχος, σα το πρώην του Βερολίνου ένα πράγμα, εγώ είδα πως πρόκειται για ειδικό φράχτη ύψους 3 μέτρων με υπέρυθρες κάμερες και ανιχνευτές κίνησης κατά μήκος. Άρα λογικά θα υπάρχει ένα κέντρο που θα ελέγχει τα δεδομένα από τα ηλεκτρονικά συστήματα, οπότε ως ιδέα το βρίσκω πολύ ΟΚ για διασυνοριακό έλεγχο. Ή έχουμε σύνορα, ή δεν έχουμε...

Δημοσ.

Mηπως κι εμεις τειχος σαν του Βερολινου θα κανουμε, φραχτη θα κανουμε κι εμεις. Ο ισπανικος απ οτι ειδα ειναι διπλος. Και να σκεφτεις οτι στην Ισπανια μπορουν να περασουν μονο απο μια στενη λωριδα γης.

Δημοσ.

Επειδή το ξανάγραψες αυτό, χωρίς να το θεωρώ απαραίτητο να σου απαντήσω, κι επειδή όπως είπε ο pournaras δεν ήσουν σε όλα τα στρατόπεδα κράτα και μια πισινή.

Το κρύβομαι δεν σημαίνει μόνο εξαφανίζομαι από το φυλάκιο ή κρύβομαι στους θάμνους, σημαίνει και δεν πάω γυρεύοντας φωνάζοντας "αλτ τις ει" σε ότι κινείται (ενώ θα έπρεπε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...