CROM271 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 θελω να αγορασω κατι απο το συγκεκριμενο καταστημα και θα το παραγγειλω με αντικαταβολη. Αν δεν δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια κατα την εγγραφη υπαρχει καποιο προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει ταυτοτητα το courier?
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τα κανονικα ειναι καλο να δινεις, για να μη γινει καμμια στραβη. Εξαλλου ειναι παρανομο να δινεις στοιχεια αλλου.
scullyist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και σε ποιον θα το φέρουν + σε ποια διευθύνση + σε ποιο τηλέφωνο θα πάρουν για συνεννόηση, αν βάλεις ψεύτικα?
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 θελω να αγορασω κατι απο το συγκεκριμενο καταστημα και θα το παραγγειλω με αντικαταβολη. Αν δεν δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια κατα την εγγραφη υπαρχει καποιο προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει ταυτοτητα το courier? Διάβασε ΕΔΩ και μετά αποφάσισε αν θα αγοράσεις Για τα στοιχεία αντικαταβολής. Μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητα στο ταχυδρομείο. Γιατί να μην δώσεις; Δεν κάνεις κάτι παράνομο.
CROM271 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και σε ποιον θα το φέρουν + σε ποια διευθύνση + σε ποιο τηλέφωνο θα πάρουν για συνεννόηση, αν βάλεις ψεύτικα? Διευθυνση και τηλεφωνο εννοειται θα βαλω τα σωστα. Για το ονοματεπωνυμο λεω. θα μου πειτε για ποιο λογο? χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο. Απλα δεν θελω να δινω η τουλαχιστον να δινω οσο το δυνατον λιγοτερα στοιχεια. Πες τς το κολλημα... Διάβασε ΕΔΩ και μετά αποφάσισε αν θα αγοράσεις Εχω διαβασει και εγω καποια στραβα αλλα πιο πολλα θετικα σχολια εχω ακουσει. Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο site παρομοιο?
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παρομοιο με τετοιες τιμες δε νομιζω να υπαρχει αλλο στην Ελλαδα. Εγω παντως θα ξαναγορασω απο εκει.
nikos7690 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 κ εγω αγορασα ενα παιχνιδι απο εκει,μια χαρα και γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.