Προς το περιεχόμενο

Παραγγελια απο το easy buy world

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω κατι απο το συγκεκριμενο καταστημα και θα το παραγγειλω με αντικαταβολη. Αν δεν δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια κατα την εγγραφη υπαρχει καποιο προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει ταυτοτητα το courier?

Δημοσ.

Τα κανονικα ειναι καλο να δινεις, για να μη γινει καμμια στραβη. Εξαλλου ειναι παρανομο να δινεις στοιχεια αλλου.

Δημοσ.

θελω να αγορασω κατι απο το συγκεκριμενο καταστημα και θα το παραγγειλω με αντικαταβολη. Αν δεν δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια κατα την εγγραφη υπαρχει καποιο προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει ταυτοτητα το courier?

Διάβασε ΕΔΩ και μετά αποφάσισε αν θα αγοράσεις

Για τα στοιχεία αντικαταβολής. Μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητα στο ταχυδρομείο. Γιατί να μην δώσεις; Δεν κάνεις κάτι παράνομο.

Δημοσ.

Και σε ποιον θα το φέρουν + σε ποια διευθύνση + σε ποιο τηλέφωνο θα πάρουν για συνεννόηση, αν βάλεις ψεύτικα?

Διευθυνση και τηλεφωνο εννοειται θα βαλω τα σωστα. Για το ονοματεπωνυμο λεω. θα μου πειτε για ποιο λογο? χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο. Απλα δεν θελω να δινω η τουλαχιστον να δινω οσο το δυνατον λιγοτερα στοιχεια. Πες τς το κολλημα...

Διάβασε ΕΔΩ και μετά αποφάσισε αν θα αγοράσεις

Εχω διαβασει και εγω καποια στραβα αλλα πιο πολλα θετικα σχολια εχω ακουσει. Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο site παρομοιο?

Δημοσ.

Παρομοιο με τετοιες τιμες δε νομιζω να υπαρχει αλλο στην Ελλαδα. Εγω παντως θα ξαναγορασω απο εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...