Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 3850 256mb

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια να εχουμε παιδια.

Λοιπον η παλια μου καρτα μια gigabyte 3850 256mb(ουσιαστικα reference ειναι) εδω και καιρο μου εβγαζε προβλημα με τους drivers.την εχω σχεδον 3 χρονια(εχει ακομη 2 μηνες εγγυηση).απο την αρχη ακομα το ανεμιστηρακι της δεν πηγαινε ποτε πανω απο 25% ενω ηταν στο auto ασχετος εαν ανεβαινε η θερμοκρασια.γιαυτο παντα μεσω rivatuner το ανεβαζα εγω συνηθως στο 66% οποτε ηταν να παιξω κανενα game.αυτο το εκανε ειτε με τους drivers του cd ειτε με τους τελευταιους που κατεβασα μεσω ιντερνετ.το λειτουργικο ειναι xp 32 bit.παντα clean install.

προβλημα θερμοκρασιας δεν ειχα ουτε arτifacts εαν το ανεβαζα εγω.Tην καρτα την εχω δωσει στον αδερφο μου και ξαναπερασε υστερα απο φορματ και install windows xp 32 τους τελευταιους drivers.τιποτα.μια τους αναγνωριζει και μια οχι και στρωνει μονο μετα απο restart.επισης εφαγε και μια blue screen στο ασχετο μην παιζοντας κατι.οτι ναναι.δεν το κανει συνεχεια.συνηθως εαν ειναι πολυ ωρα κλειστο το Pc πχ την νυχτα και μετα το πρωι δεν θα τους αναγνωρισει και θα θελει επανεκινιση.αυτη την στιγμη ειναι fresh install windows xp με τους catalyst 10.12 any thoughts?

Δημοσ.

εχει καπιο προβλημα γιατι δεν την πηγαινεις πισω? θα παρεις και πιο καλη απο που ειναι? απο πιο καταστημα κι εγω ειχα μια 9600GT και σε μεγαλη αναλυση ετρεμαν τα γραμματα και την πηγα πισω!!!

Δημοσ.

εχει καπιο προβλημα γιατι δεν την πηγαινεις πισω? θα παρεις και πιο καλη απο που ειναι? απο πιο καταστημα κι εγω ειχα μια 9600GT και σε μεγαλη αναλυση ετρεμαν τα γραμματα και την πηγα πισω!!!

Απο zeroone θεσσαλονικης ειναι.τον φεβρουαριο ληγει η εγγυηση της.πιο καλη δεν παιζει να παρω γιατι πολυ απλα ακομη εχουν και πουλανε(τουλαχιστον το site τους αυτο δειχνει) 3850 256mb.προβλημα δεν εχει περα απο αυτα που λεω οτι συνεχεια πρεπει να τρωει restart για να αναγνωρισει drivers και το θεμα με το ανεμιστιρακι που δεν αυξανει ταχυτητα μονο του περα απο οταν το αλλαζω εγω χειροκινητα.οταν επιτελους τους αναγνωρισει υστερα απο restarts δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

πηγενε την πισω πριν ληξει η εγγυιση γιατι να πεδευεσε με restart συνεχεια? παντην πισω και παρε την ιδια εγω αυτο θα εκανα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...