Προς το περιεχόμενο

$16 εκατομμύρια από δωρεές κρατάνε τη Wikipedia «καθαρή» από διαφημίσεις

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλεος πριν 2 χρόνια πάλι εράνους κάνανε, τι τα κάνανε τα 9 εκατομμύρια που είχαν μάσει;

Όσο αυξάνονται οι χρήστες και οι αναβαθμίσεις αυξάνεται και η ανάγκη για νέους servers και bandwidth.Και όσο αυξάνονται οι servers τόσο αυξάνονται και τα έξοδα για συντήρηση.Ακόμα υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν στη συντήρηση και πρέπει να πληρωθούν.Σίγουρα παρέλειψα πολλά άλλα έξοδα,απλά τόνισα τα αυτονόητα κατά τη γνώμη μου.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα και εγώ, σαν κακός, μοχθηρός και (κουτο;)πόνηρος άνθρωπος.. αναρωτιέμαι "Τώρα αυτοί δεν βάλαν φρα στη τσέπη;" Μιλάμε για μεγάλο ποσό χρημάτων. Που ξέρω/ξέρουμε πως το ποσό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων (!) ήταν τα απολύτως αναγκαία για την συντήρηση του server, του domain, των τεχνικών, του site και δεν ξέρω εγώ τι άλλο;

Έλεος πριν 2 χρόνια πάλι εράνους κάνανε, τι τα κάνανε τα 9 εκατομμύρια που είχαν μάσει;

Ολα τα ερωτηματα σας για τα οικονομικα του Wikipedia Foundation απαντουνε στο annual report τους. Σα μη κερδοσκοπικος οργανισμος ολα τα οικονομικα τους ειναι υποχρεωτικα ανοικτα.

Εξαιρετικη βαση δεδομενων,χρησιμη ακομη και σε επιστημονικο επιπεδο,εχει ολα η τα περισσοτερα χρησιμα links για διασταυρωση πληροφοριων,κατι που καμμια αλλη on line δεν εχει,τουλαχιστον σε αυτον τον βαθμο.Εχει επισης και τον αντιλογο,σε θεωριες και ερευνες και σου εχει και τα links για να δεις τι λεει μια αντιθετη πλευρα.Το καλυτερο site στο internet μαζι με το http://www.che-lives.com/home/ . :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα ερωτηματα σας για τα οικονομικα του Wikipedia Foundation απαντουνε στο annual report τους. Σα μη κερδοσκοπικος οργανισμος ολα τα οικονομικα τους ειναι υποχρεωτικα ανοικτα.

Like i believe them...

Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένα ΜΗ κερδοσκοπικό ίδρυμα έχει πια τόσα έξοδα...

Επεξ/σία από michael92

Like i believe them...

Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένα ΜΗ κερδοσκοπικό ίδρυμα έχει πια τόσα έξοδα...

Ακριβώς όπως το είπες "ΜΗ κερδοσκοπικός", και σκέψου την βάση δεδομένων που έχει και τί συντήρηση χρειάζεται, ή ακόμα καλύτερα διάβασε το annual report.

Το καλυτερο site στο internet μαζι με το http://www.che-lives.com/home/ . :devil:

offtopic..

Καλά κορυφαίο σκηνικό να έχει Che-Store στο che-lives.. Ακριβώς οτι θα ήθελε ο commandante..

ontopic

Πολύ χρήσιμη η wiki.. To τι κρύβεται απο πίσω (απο οικονομικής άποψης) δε με πολυ νοιάζει.. Προσφέρει αρκετά.. Σίγουρα σε κάποια "ευαίσθητα" θέματα υπάρχει προπαγάνδα αλλα μπορείς κανείς να διασταυρώσει δεδομένα. Σε άλλα πιο generic όμως και κυρίως σε επιστημονικά θεματάκια είναι μια πολύ καλή πηγή για γρήγορο ξεκίνημα προς αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών.

Πολύ χρήσιμη η wiki.. To τι κρύβεται απο πίσω (απο οικονομικής άποψης) δε με πολυ νοιάζει.. Προσφέρει αρκετά.. Σίγουρα σε κάποια "ευαίσθητα" θέματα υπάρχει προπαγάνδα αλλα μπορείς κανείς να διασταυρώσει δεδομένα. Σε άλλα πιο generic όμως και κυρίως σε επιστημονικά θεματάκια είναι μια πολύ καλή πηγή για γρήγορο ξεκίνημα προς αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών.

θα συμφωνήσω μαζί σου, προσφέρει αρκετά σε μια αναζήτηση άλλα δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε αυτήν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...