Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που το 2011 θα μας κανουν να τρεχουμε στον κινηματογράφο.

litos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλος Ελληνικος Κινηματογραφος για μενα δεν υπηρξε ποτε.

Βαριεμαι απιστευτα ακομα και τις επαναλμβανομενες ταινιες , κωμωδιες και δραματα,του 50 και του 60 και του 70 (και ας αναγνωριζω οτι μερικοι - οχι ολοι οπως μας τους πασαρουν - καλλιτεχνες του τοτε ηταν οντως αξιολογοι)

Για το τωρα, δεν εχει νοημα να το συζητησουμε, καθε ενας γυρναει μια ταινια που ειναι 2 και κοιτιονται 3 λεπτα, γυρναει ο ενας και λεει "α γαμη..." και νομιζει οτι γυρισε την ελληνικη Χαμενη Λεωφορο

ΥΓ. Η Πολιτικη Κουζινα μου φανηκε τρελα βαρετη, γκομενιστικη και μελο. Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος οτι πραγματικα ηταν απο τις σπανιες Ελληνικες ΤΑΙΝΙΕΣ με τα ολα τους και δεν ηταν ενα 100' λεπτο επισοδειο απο σειρα των Ρηγα-Αποστολου οπως οι προσφατες "κωμωδιες" ούτε μια ασυναρτητη μπουρδα οπως οι "ανεξαρτητες καλλιτεχνικες δημιουργιες"

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα διαφωνήσω αν και βαρέθηκα τις παλιές ελληνικές ταινίες, οι καινούργιες ανοίγουν ένα νέο παράθυρο στον ελληνικό κινηματογράφο με έντονο το στοιχειό της κρίσης και την παρουσία της ανικανότητας της πολιτικής.

Δημοσ.
ενα 100' λεπτο επισοδειο απο σειρα των Ρηγα-Αποστολου οπως οι προσφατες "κωμωδιες"...

Ακριβώς όμως.

Πες μια

Ο Κυνόδοντας, ανάλογα βέβαια και σε ποιο στρατόπεδο είσαι.

Δημοσ.

Toν κινηματογραφο τον εχουν σκοτωσει τα village,τα Odeon και οι συντελεστες τους μαζι με την κλικα διανομης που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βαζουν το χερι στη τσεπη των κατακαημενων που τρεχουν να στριμωχτουν σαν προβατα στα παραπανω εμπορικα.

Ναι αλλά στα Village έχει με διαφορά το καλύτερο pop corn.

Τώρα, αυτά τα σάπια ανακατασκευάσματα παλιών ελληνικών ταινιών, με πρωταγωνίστρια συνήθως την Μακρυπούλια, με ένα τραγούδι του μαλάκα του Νιβο για ost έτσι για να κολλήσει στην μαθητιώσα νεολαία και να μας πρίζει τα τσιμπράγκαλα στα ραδιόφωνα στην τηλεόραση και στα μαγαζιά μέχρις ώτου λέει η ημερομηνία λήξης του που είναι γραμμένη κάτω απο το cd, με ''ατάκες'' ανύπαρκτες και χιούμορ που αναπαύεται στο ''μαλάκας'', ''πούστης'' και ''γαμήσου'', εγώ δεν κάθομαι μέσα στο σινεμά 1,30 ώρα να το δω ούτε αν μου τα δίναν αυτά τα 10 ευρώ που θέλουν να μου πάρουν.

Ξανασκέψου το. Ο Νίβο ραπάρει όποια ώρα και στιγμή και η Μακρυπούλια παρουσίασε το Dancing With The Stars. Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο?

ps. Η λίστα για το 2011 τρελή!

Δημοσ.
Ξανασκέψου το. Ο Νίβο ραπάρει όποια ώρα και στιγμή και η Μακρυπούλια παρουσίασε το Dancing With The Stars. Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο?

Δεν είπα να παίξω εγώ στις ταινίες. Τόσοι κυκλοφορούν. Μια Μανωλίδου, μια κάτι ρε παιδί μου. Δεν έχουν προσφέρει και λίγα.

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι καλητερες ταινιες του 2011!!!!!!!!!

•  
  • Just go with it
  • Pirates of The Caribbean 4
  • Kung Fu Panda 2
  • Hangover 2
  • Cars 2
  • Larry Crowne
  • Transformers 3 Dark of the Moon
  • Harry Potter 7part2
  • Spy Kids 4
  • Saw 8
  • Tower Heist
  • Happy Feet 2
  • Alvin and the Chipmunks 3
  • Bad Boys 3
  • Final Destination 5
  • Friends with Kids
  • Ghost Rider 2
  • Hitman 2
  • Jack and Jill
  • Jumper 2
  • Mission Impossible 4
  • Night at the Museum 3
  • Rec 3
  • Scary Movie 5
  • Scream 4
  • The Hobbit
  • Wolverine 2
  • Fast and Furious 5

Οι 22 από τις 28, είναι συνέχειες (δεν βάζω μέσα το Hobbit, γιατί θα αργήσει κανά χρόνο ακόμη, όπως και μερικές ακόμη της λίστας). Και σχεδόν όλες οι παραπάνω συνέχειες, είναι για ταινίες που βασίζονται στα εφέ, και γι' αυτό πουλάνε. Από τις παραπάνω θα δω 2-3, μιας και οι περισσότερες, μου είναι αδιάφορες.

Μερικές που απουσιάζουν από την λίστα είναι οι παρακάτω:

Source Code - trailer

The Rite - trailer

True Grit - trailer

Season of the Witch - trailer

Cowboys & Aliens - trailer

Red Riding Hood - trailer

The Adjustment Bureau - trailer

Real Steel - trailer

I Am Number Four - trailer

Rango - trailer

Sucker Punch - trailer

Battle: Los Angeles - trailer

Με έντονα γράμματα οι ταινίες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους. Και εύχομαι να είναι καλή και κινηματογραφικά.

Δημοσ.

Παιδια όταν λετε πως 8α τις κατεβάσω είστε απόλυτα λάθος...αυτα τα χρονια οτάν λεμε κατεβάζω ενοόυμε ( τις πιο πολλες φορές) κλέβω και όταν ο κινηματογράφος δεν έχει τους θεατές που περιμένει οι καλές ταινίες θα είναι παρελθον.

το 2009 ειχα δει 10-15 ταινιες στο σινεμα οι οποιες παρουσιαζονταν ως σουπερ ντουπερ,απο τις οποιες μονο 1-2 αξιζανε τα λεφτα τους

αρα για να βγω στα ισα πρεπει να δω καπου 150 πειρατικες.

Δημοσ.

Με 10 ευρώ το εισητήριο στον κινηματογράφο, αν δεν τους κλέψω εγώ με κλέβουν αυτοί.

+100

Εγω θα'θαλα να δω καμποσες απο αυτες τις ταινιες αλλα μαλλον καμποσες απο αυτες θα αργησουν 1-2 χρονια ακομα

Δημοσ.

Μερικές που απουσιάζουν από την λίστα είναι οι παρακάτω:

Source Code - trailer

The Rite - trailer

True Grit - trailer

Season of the Witch - trailer

Red Riding Hood - trailer

Real Steel - trailer

I Am Number Four - trailer

Rango - trailer

Sucker Punch - trailer

Με έντονα γράμματα οι ταινίες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους. Και εύχομαι να είναι καλή και κινηματογραφικά.

Αυτή η λίστα πολύ ποιο σωστή. Σίγουρα ποιο Κινηματογραφική

Δημοσ.

^^ Σωστα, αλλα δυστυχως οι μισες απο αυτες τις ταινιες θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετριες.Παραδειγμα το True Grit που ειναι μετριοτατο και φυσικα εκθειαζεται στο imdb με ενα 8.4/10...!

Δημοσ.

Ναι συμφώνω. Απλά εδώ έχουμε τα

Rango - trailer

Sucker Punch - trailer

που παίζει να τα τιμήσω, ενώ στο ΑΠ μόνο το Hobbit μου κούνησε το ενδιαφέρον.. Άντε ίσως και τους Πειρατές να δω.

Δημοσ.

Super 8

Thor

Transformers: Dark of the Moon

Battle: Los Angeles

Sucker Punch

και κάποιες που ίσως να τιμήσω

Apollo 18

Source Code

Fast Five

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Cowboys & Aliens

The Darkest Hour

ταινίες για dvd (που βλέπονται και cinema φαντάζομαι)

Hanna

Priest

Real Steel

Your Highness

Contagion

Immortals

κοινωνικές μ'αρέσει να τις βλέπω σπίτι.

Δημοσ.

Αχ... άφησες κι άλλες απ΄ έξω:

Battle Los Angeles

Unknown (Liam Neeson :D )

Source Code (Φαίνεται καλή)

Thor

Drive Angry (Νικόλας Κλουβής)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...