fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παιδια όταν λετε πως 8α τις κατεβάσω είστε απόλυτα λάθος...αυτα τα χρονια οτάν λεμε κατεβάζω ενοόυμε ( τις πιο πολλες φορές) κλέβω και όταν ο κινηματογράφος δεν έχει τους θεατές που περιμένει οι καλές ταινίες θα είναι παρελθον. Toν κινηματογραφο τον εχουν σκοτωσει τα village,τα Odeon και οι συντελεστες τους μαζι με την κλικα διανομης που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βαζουν το χερι στη τσεπη των κατακαημενων που τρεχουν να στριμωχτουν σαν προβατα στα παραπανω εμπορικα.
litos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Περιτο να πω οτι μια καλη ελληνικη ταινια 8ελει 1.000.000 και μια αμερικανικη πανω απο 500.000.000.
marantonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Προσφατα πετυχα στις ειδησεις γνωστου ιδιωτικου καναλιου ενα 2λεπτο "κινηματογραφικο" ρεπορταζ που ελεγε οτι το 2010 δεν ηταν καλη χρονια για την 7η τεχνη, και ως επιχειρημα χρησιμοποιουσε το οτι δεν κυκλοφορησαν παρα πολλες παραγωγες που να εκαναν ακομα πιο πλουσιες τις εταιριες διανομων και τους παμπλουτους συντελεστες. Αλλιως το ειπε βεβαια αλλα αυτη ειναι η ουσια. Τετοιες ηλιθιες νοοτροπιες σκοτωνουν τον κινηματογραφο. Οπως και τα απειρα κολληματα και κομπλεξ οσων φερνουν τις ταινιες στην Ελλαδα (συν της ασεβειας στον θεατη) και ισως πιο πολυ εκεινων που τις παρακολουθουν. Να βγαινουν ταινιαρες και να μην τις μαθαινει η μανα τους εδω, και να 'χεις τον αλλο να σου λεει "ε, δεν ειχε καμια καλη ταινια φετος εκτος απ' το inception, αντε και το devil". Βρε δε ψοφατε λεω 'γω. Περιτο να πω οτι μια καλη ελληνικη ταινια 8ελει 1.000.000 και μια αμερικανικη πανω απο 500.000.000. Τωρα με αποτελειωσες.
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 σαφως και μια ταινια με εφε και φοβερο ηχο την απολαμβανεις καλυτερα στο σινεμα απο οτι στο σπιτι. παρολαυτα ομως με τους σημερινους μισθους και τις σημερινες τιμες στα εισιτηρια των σινεμα, ε δε γινεται ΟΛΕΣ τις ταινιες να τις δεις σε σινεμα.. επιλεκτικα πηγαινω στις πιο αξιολογες (κατ εμε παντα) και τις υπολοιπες, κατεβασμα..
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 καλη ελληνικη ταινια Οξύμωρο σχήμα. Πίστεψε με, τις ''καλές'' ελληνικές ταινίες, ο κόσμος τις τιμάει στον κιν/φο. (Δες: Πολίτικη Κουζίνα π.χ που εμένα μ'άρεσε και γενικά θεωρείται μια καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ παραγωγή). Τώρα, αυτά τα σάπια ανακατασκευάσματα παλιών ελληνικών ταινιών, με πρωταγωνίστρια συνήθως την Μακρυπούλια, με ένα τραγούδι του μαλάκα του Νιβο για ost έτσι για να κολλήσει στην μαθητιώσα νεολαία και να μας πρίζει τα τσιμπράγκαλα στα ραδιόφωνα στην τηλεόραση και στα μαγαζιά μέχρις ώτου λέει η ημερομηνία λήξης του που είναι γραμμένη κάτω απο το cd, με ''ατάκες'' ανύπαρκτες και χιούμορ που αναπαύεται στο ''μαλάκας'', ''πούστης'' και ''γαμήσου'', εγώ δεν κάθομαι μέσα στο σινεμά 1,30 ώρα να το δω ούτε αν μου τα δίναν αυτά τα 10 ευρώ που θέλουν να μου πάρουν.
litos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Οι κινηματογραφει δεν ειναι μονο τα village και η odeon... Kαι φίλε sellers καλες ταινιες δεν ειναι αυτες με τους γνωστους ηθοποιούς και οι βόθροι του Νιβο.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ετσι οπως τα λενε ο marantonis και sellers ειναι.Αν μεσα σε ολα αυτα βαλεις και τους γνωστους αχρηστους ελληνες κριτικους κινηματογραφου που χρονια τωρα μονοπωλουν τον τομεα (και αυθαδιαζουν) τοτε δενει το γλυκο.Εδω στο forum εχω διαβασει κριτικες για ταινιες που πραγματικα ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτων των αυτοαποκαλουμενων επαγγελματιων του χωρου.Για να μην μιλησω για γνωσεις κινηματογραφικες οπου εκει το χασμα ειναι τεραστιο αφου εδω υπαρχουν παιδια που λιωνουν ολα τα ειδη και experts και στον ανεξαρτητο.Τωρα αν καποιοι θελουν σε μια εξοδο να σταζουν 50Ε για να βλεπουν ταινιες της πλακας και να γεμιζουν τις τσεπες των συγκεκριμενων επιχειρηματιων ας συνεχισουν να το κανουν.
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Kαι φίλε sellers καλες ταινιες δεν ειναι αυτες με τους γνωστους ηθοποιούς και οι βόθροι του Νιβο. Α οκ, δικό μου λάθος, νόμιζα εννοείς τέτοιου είδους πράγματα. (Παρασύρθηκα απο την λίστα του πρώτου ποστ που είναι κάπως mainstream.) Δεν έχω ψάξει παραπάνω τον ελληνικό κινηματογράφο. Ωστόσο οι κινηματογράφοι που παίζουν τέτοιου είδους ελληνικό κινηματογράφο, όντως έχουν χαμηλό εισητήριο και όταν βρίσκω καμιά ταινία που μου αρέσει τους τιμάω.
Mika Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παιδια όταν λετε πως 8α τις κατεβάσω είστε απόλυτα λάθος...αυτα τα χρονια οτάν λεμε κατεβάζω ενοόυμε ( τις πιο πολλες φορές) κλέβω και όταν ο κινηματογράφος δεν έχει τους θεατές που περιμένει οι καλές ταινίες θα είναι παρελθον. Όταν λέμε τσιπάρω PS3 δεν εννοουμε κλεβω;
litos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν θα διαφωνισω... στο θεμα των παιχνιδιων πιστευω πως υπαρχει η πληρης εκμετάλευση όταν δινουμε 50 και 60 ευρω ενω πωλουνται δισεκατομυρια αντιτιπα σε όλον τον κοσμο και αποκλειστικα 2 μεγαλες εταιρίες εξασφαλιζουν την εικονικη μου διασκεδαση.
TH_boy_20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 saw 8? πραγματικά το έχουν ξεσκίσει το έργο απορώ ποιοι θα πάνε να το δουν το thundercats δεν υποτίθεται ότι θα έβγαινε το 2011.
Mika Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 αν θες να το παιξεις ηθικος με την πειρατεια παιξτο με ολα τα μεσα. Και στους 2 χωρους υπαρχουν μικρες και μεγαλες εταιριες.
litos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αν και με τάπωσες...δεν μπορω να αλλαξω γνωμη στο θεμα το παιχνιδιων.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 σαφως και μια ταινια με εφε και φοβερο ηχο την απολαμβανεις καλυτερα στο σινεμα απο οτι στο σπιτι. παρολαυτα ομως με τους σημερινους μισθους και τις σημερινες τιμες στα εισιτηρια των σινεμα, ε δε γινεται ΟΛΕΣ τις ταινιες να τις δεις σε σινεμα.. επιλεκτικα πηγαινω στις πιο αξιολογες (κατ εμε παντα) και τις υπολοιπες, κατεβασμα.. Εξαρταται και τον σινεμα.Αμα ειναι να βλεπεις καποιος μαπα εικονα, μαπα ηχο , να ανεχεται την φασαρια κλπ, προτιμοτερο ειναι να βαλει δοσεις για ενα προτζεκτορα και οθονη και να καλει τους φιλους του.Δηλαδη οχι μια χιλιες φορες προτιμοτερο.(δεν εχουν ολες οι πολεις καλους κινηματογραφους ) Παιδια όταν λετε πως 8α τις κατεβάσω είστε απόλυτα λάθος...αυτα τα χρονια οτάν λεμε κατεβάζω ενοόυμε ( τις πιο πολλες φορές) κλέβω και όταν ο κινηματογράφος δεν έχει τους θεατές που περιμένει οι καλές ταινίες θα είναι παρελθον. Καιρος να σταματησουν και τα studio να χρυσοπληρωνουν ολους αυτους τους σουπερσταρς ηθοποιους με τις ιλλιγιωδεις αμοιβες.Για να ερχονται (στην αλυσιδα )ολα πιο φθηνα... Γιατι να πιεζουμε προς τα κατω και οχι προς τα πανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.