Alejandro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρώ στη Θεσσαλονίκη ή και διαδυκτιακά (μόνο Ευρώπη όμως) κάτι τέτοιο;
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δές και στην columbia. Εξίσου καλή ποιότητα, χαμηλότερες τιμές.
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Με 2 ευρώ πήρα ένα απο το "1 ευρώ shop" ή κάπως έτσι, στη βενιζέλου λίγο πιο πάνω απο την ερμού. Για το μηχανάκι το πήρα και κάνει μια χαρά δουλειά. Αν θέλεις για σκί ή δεν ξέρω και γω τί τότε ναι ψάξε κάτι καλύτερο. Για τον αέρα πάντως είναι ούμπερ.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Με 2 ευρώ πήρα ένα απο το "1 ευρώ shop" ... σε ληστέψανε κολλητέ.
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρώ στη Θεσσαλονίκη ή και διαδυκτιακά (μόνο Ευρώπη όμως) κάτι τέτοιο; Ρίξε μια ματιά και στο Woodland πίσω από το COSMOS.
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 [/b] σε ληστέψανε κολλητέ. :lol: Αυτό σκεφτόμουν όταντο έγραψα. Κάτι τέτοιο σε μπλέ πήρα. Νο1 αξεσουάρ για μηχανάκι/κρύο evah!111!! Αυτό + γάντια της προκοπής + ανθρώπινο μπουφάν = epic win και ζέστη χειμώνα/καλοκαίρι fujitsu.
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Είναι πολύ μουντά όμως και καθόλου αρρενωπά. Εγώ σαν wannabe χαρλεάς θα προτιμούσα κάτι τέτοιο:
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Με 2 ευρώ πήρα ένα απο το "1 ευρώ shop" ή κάπως έτσι, στη βενιζέλου λίγο πιο πάνω απο την ερμού. Για το μηχανάκι το πήρα και κάνει μια χαρά δουλειά. Αν θέλεις για σκί ή δεν ξέρω και γω τί τότε ναι ψάξε κάτι καλύτερο. Για τον αέρα πάντως είναι ούμπερ. αυτο το φορας κατω απο το κρανος η δε φορας κρανος επειδη δε χωραει η μυτη?
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 http://img.alibaba.com/img/pb/157/582/277/277582157_750.jpg αυτα νομιζω ειναι οτι πρεπει δεν ενοχλουν το κρανος και μπορει να τα φορας εξω παρεα με φιλους χωρις να χανεις την απαιτουμενη αρρενωποτητα σου
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Στ' αυτιά το φοράει. Άμα δε καβαλάτε μοτόρα, το καλύτερο χειμερινό αξεσουάρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.