Προς το περιεχόμενο

500 προιόντα σε τιμή κόστους @ mediamarkt

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,είδατε να έχει καμιά προσφορά για xbox 360 slim;

Όταν ρώτησα στις παιχνιδοκονσόλες τι έχουν μοy είπε μόνο wii με το motion plus στα 179 και την DS(i?) και τίποτε άλλο. Τώρα δε νομίζω να ήξερε και πολλά αλλά και τι να κανεις, να βάλεις τα κλάματα για να σε λυπηθούν και να ασχοληθούν σοβαρά με τη δουλειά τους?
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν ρώτησα στις παιχνιδοκονσόλες τι έχουν μοy είπε μόνο wii με το motion plus στα 179 και την DS(i?) και τίποτε άλλο. Τώρα δε νομίζω να ήξερε και πολλά αλλά και τι να κανεις, να βάλεις τα κλάματα για να σε λυπηθούν και να ασχοληθούν σοβαρά με τη δουλειά τους?

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Θα πάω να ρίξω μια ματιά μόνος μου γιατί αν περιμένω από τους υπαλλήλους....σωθήκαμε!!!

Δημοσ.

Εγώ πηγα στου ρέντη..ταμπελάκια προσφοράς ελάχιστα, ενημερωση μηδενική και τιμές (αρχικές; μετά την προσφορά; ένας θεός ξέρει!) πιο ακριβές σε ίδια προϊόντα που είδα στο Saturn 31-12.

Α..για τις δεσποινίδες/κυρίες (άντε και για τους τρεντιδες) του φόρουμ..ισιωτικο μαλλιών rowenta (αν θυμάμαι καλά), μικρών διαστάσεων (εκδρομικο), τσαντακι μεταφοράς, κεραμικες βάσεις, μέχρι 185 βαθμούς, στα 14.99. Παίζει να ειναι η μόνη αξιόλογη τιμή που είδα! Χαχα!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη για άλλη μια φορά πολύ κακό για το τίποτα.Πήγα να δώ για καμια 32' Lcd αλλά έφαγα άκυρο καθώς αυτή που είδα είχε μεν καρτελάκι προσφοράς αλλά ταυτόχρονα ήταν ακριβότερη από την αντίστοιχη τιμή που είδα στο Public( + δωρεάν μεταφορικά).

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα την διαφήμιση και εγώ και κάτω δεξιά είχε ένα συννεφάκι που έγραφε 5/1. Μπας και ξεκινάει από αύριο?

Δημοσ.
Πριν λίγο είδα την διαφήμιση και εγώ και κάτω δεξιά είχε ένα συννεφάκι που έγραφε 5/1. Μπας και ξεκινάει από αύριο?

Έως 5/1 είναι

Δημοσ.

Κατι αντιστοιχο για Χ6 ;;;;; :)

Οχι λαθος καταλαβατε. Οταν ειπα "Κατι αντιστοιχο για Χ6", εννοουσα κατι αντιστοιχο με το link που εδωσε ο kamui για αναβαθμιση του Galaxy. Exω ενα Χ6, και απλα σκεφτομουν να το κανω πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Πέρασα χτες απόγευμα (5/1) από το SATURN Γέρακα, έτσι για να ρίξω μια ματιά.

Μου έκανε εντύπωση ότι:

α. το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο, και συνεχώς κόσμος έμπαινε μέσα.

β. τα ράφια ήταν σχεδόν άδεια σε αρκετά μεγάλο αριθμό προϊόντων και στα 2 πατώματα. Εντύπωση μου έκανε υπάλληλος που ανέφερε σε πελάτη ότι μόνο αναλογικά ραδιόφωνα τους είχαν μείνει μόνο και πάλι ότι έβλεπε στην "βιτρίνα".

γ. είχε στην είσοδο καλαθάκια (περισσότερα από άλλη φορά) με διάφορες αηδίες όπως καλώδια scart, μωρομάντηλα (ναι ξέρω καθαριστικά οθόνης), παιχνίδια, παραμύθια σε CD.

δ. οι τιμές δεν έλεγαν κάτι. Σε ότι είχα πάνω μου να τσεκάρω υπήρχε διαφορά προς τα πάνω. Στο μόνο που βρήκα ενδιαφέρον και το αγόρασα είναι ένας βραστήρας tefal quick & hot που είχε 30 ευρώ ενώ έξω τον έβρισκα 80+. Στο βάθος είχε και μερικές Panasonic 46S20 στα 699.

Από το thread δεν βλέπω αξιόλογα πράγματα και στο αδερφάκι του το mediamrkt εκτός αν τα ράφια ήταν άδεια λόγο καλών προσφορών τις προηγούμενες μέρες...

Δημοσ.

Πέρασα χτες απόγευμα (5/1) από το SATURN Γέρακα, έτσι για να ρίξω μια ματιά.

Μου έκανε εντύπωση ότι:

α. το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο, και συνεχώς κόσμος έμπαινε μέσα.

β. τα ράφια ήταν σχεδόν άδεια σε αρκετά μεγάλο αριθμό προϊόντων και στα 2 πατώματα. Εντύπωση μου έκανε υπάλληλος που ανέφερε σε πελάτη ότι μόνο αναλογικά ραδιόφωνα τους είχαν μείνει μόνο και πάλι ότι έβλεπε στην "βιτρίνα".

γ. είχε στην είσοδο καλαθάκια (περισσότερα από άλλη φορά) με διάφορες αηδίες όπως καλώδια scart, μωρομάντηλα (ναι ξέρω καθαριστικά οθόνης), παιχνίδια, παραμύθια σε CD.

δ. οι τιμές δεν έλεγαν κάτι. Σε ότι είχα πάνω μου να τσεκάρω υπήρχε διαφορά προς τα πάνω. Στο μόνο που βρήκα ενδιαφέρον και το αγόρασα είναι ένας βραστήρας tefal quick & hot που είχε 30 ευρώ ενώ έξω τον έβρισκα 80+. Στο βάθος είχε και μερικές Panasonic 46S20 στα 699.

Από το thread δεν βλέπω αξιόλογα πράγματα και στο αδερφάκι του το mediamrkt εκτός αν τα ράφια ήταν άδεια λόγο καλών προσφορών τις προηγούμενες μέρες...

ο βραστηρας ηταν εκ8εσιακο η σφραγισμένο?

• Moderators
Δημοσ.

Μιας που μιλαμε για βραστηρες και για ισιωτικα μαλλιων να γραψω και εγω για αλλη μια πολυ καλη τιμη σε κατι που βρηκα στα MεδιαMαρκετ και πηρα την πρωτη μερα των "προσφορων" 4-1-2011:

http://www.skroutz.g...eyphrase=ch-900

στα 31 ευρω, 30-40% φτηνοτερα απο οτι στα υπολοιπα μαγαζια στο skroutz.

Επισης ειχε αυτο στα 29.90 (στο πρακτικερ εχει 39.90)

http://www.skroutz.g...osun-AL-18.html

ΥΓ. Να πω και εγω οτι στο μαγαζι γινοταν χαμος απο κοσμο σε σχεση με μια απλη μερα μη εορτων. Φανταστητε δουλευαν τα μισα ταμεια και σε ολα ειχε 2-3 ατομα ουρα (Δεν ξερω αν γινοταν καθε μερα εορταστικη αυτος ο χαμος αλλα μαλλον προεκυψε απο την διαφημιση)

Δημοσ.

ο βραστηρας ηταν εκ8εσιακο η σφραγισμένο?

Σφραγισμένος, είχε μια ντάνα ...

Κρίμα που δεν πήρα 2, τον αγάπησα ...

• Moderators
Δημοσ.

ηταν μεχρι 05/01 η προσφορες?

Θεωρητικα ναι, αλλα θεωρω πολυ πιθανο να ισχυουν ακομα οι τιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...