Προς το περιεχόμενο

500 προιόντα σε τιμή κόστους @ mediamarkt

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το παιδί που λέει για προσφορές των 500 προϊόντων από Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ήμουν Mediamarkt Αργυρούπολης κατά 12-1 και δεν είδα τίποτα τέτοιο.

Ε οχι και παιδι B)

Κηφισίας γυρω στις 5 της παραμονης κοκκινα μπαλονακια κλπ βεβαια ηταν σε παλια μοντελα που ακομα και με την SUPER ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ παλι δεν εφταναν τις καινουργιες ρεαλιστικες τιμες(Τοστιερα 47€; :o ).

Για να μην αναφερω οτι ειχαν ξεκοιλιασει τα PS3 Bundles που ερχοντουσαν με το Move και τo πουλουσαν 65€ χυμα σε φακελακια μεσα στο αντικλεπτικο :o στα καλαθια κλασσικα ειχε καλες ευκαιριες ειδικα για Disney Tracks με τα μικροφωνα στα 14€ και πολυ παλιους τιτλους

Δημοσ.

κρινοντας παντως απο το γερμανικο επειδή ειμαι subscriber εκει, έχει παλι σε τιμες κόστους αλλα χιλια προιόντα. εχει αξιολογα πραγματα. πχ magic mouse 52 αντι για 69 και κινητα εως και κανα 100αρι κατω απο το σκρουτζ. αν βγαλουν αντιστοιχα και στο ελληνικο mediamarkt δε μας χαλασε. εγω πάντως θα παω μια βολτα αυριο. υποψιν οι αρχικες τους τιμες είναι πανω κατω αυτες που ισχυουν κ εδώ. http://www.mediamarkt.de/multimedia-prospekt/kw_01_1000_produkte-zum-einkaufspreis/html/?prod=jp_19

Δημοσ.

Μήπως να σταματήσετε να ασχολήστε με καταστήματα που δεν έχουν on-line ενημέρωση και πρέπει αν τρέχεις για να "δεις τι παίζει"; Χάσιμο χρόνου, βενζίνης & μόνο εκνευρισμό προσφέρουν.

Δημοσ.

Μήπως πέρασε κανένας από MM να μας πει τί παίζει?

Μόλις γύρισα. Είναι ανοργάνωτοι κτλ κτλ... Όταν πήγα 09.20 βάζαν δειλά δειλά τα πρώτα ταμπελάκια.

Λοιπόν ρωτάω στα κινητά, τι έχετε και με κοιτούσαν. Τελικά μου λέει ότι πάρεις τιμή κόστους. Πήρα galaxy s με 450 ευρώ. Καλή τιμή γιατί μου έκανε και 12 άτοκες από λάθος όπως είπε μετά γιατί τώρα με την προσφορά δεν έπρεπε. Τέσπα. Άλλο καλό ήταν το HTC το κάτι HD με 458 ευρώ αλλά μόνο το εκθεσιακό. Γενικά εκτός Galaxy ελαχιστα ήταν στοκ και κάτι κινητά τύπου vivaz που νόμιζα ότι δεν κυκλοφορούν πια. Τέσπα πήρα και κάτι απίστευτα δυνατα ηχιάκια altec lansing από 29 ->18 με την ίδια μέθοδο. Στις TV που κοίταξα είχαν μόνο εκθεσιακά σε τιμή κόστους και όταν τους έκραξα μόνο που δε με πέταξαν από το μαγαζί οι αγενέστατοι...(δε σας υποχρεώνει κανείς να πάρετε μου είπε ο βλά@ ο πωλητής). Δε με ενδιέφερε και δεν ασχο΄λήθηκα μέχρι τέλους όπως συνηθίζω.

Άρα, ή σου δίνουν ότι θέλεις σε τιμή κόστους και αξίζει αν έχει απόθεμα ή καλύτερα να πάρετε κανένα φίλο να τσακωθείτε να μην κάνετε και τη διαδρομή :lol: . Μπορεί να οργανωθούν αυριο αλλά θα φύγουν γρήγορα τα καλά.

Δημοσ.

Καλορίζικός ο Γαλαξίας...πάνε τώρα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 για να τον κάνεις να πηγαίνει με ταχύτητες φωτός :P

Αν κατάλαβα καλά αδειάζουν αποθήκες και δίνουν τα τελευταία κομάτια "φτηνά" για να φεύγουν.

Κατι αντιστοιχο για Χ6 ;;;;; :)

Δημοσ.

Κατι αντιστοιχο για Χ6 ;;;;; :)

Όχι ακριβώς, στα Χ6 είχε μεγάλο απόθεμα. Λέμε τώρα τα ράφια από κάτω ήταν άδεια (χωρίς να έχει γίνει επίτηδες). Ένα σίδερο bosch που είδα, πήραν πάλι μπροστά μου το τελευταίο,αλλά γενικά το μαγαζί δεν ήταν άδειο.

Δημοσ.

To Galaxy S πάντως το βρίσκεις και φθηνότερα απο εδώ το οποίο τυχαίνει να είναι κοντά μου.

http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=33916

Ιδιαίτερα μάλιστα αν πήγες στο MM στην Αργυρούπολη είναι αρκετά κοντά. :P

Βέβαια αφού σου έκαναν άτοκες δόσεις σε αυτό το ποσό τότε πάσο. :)

Δημοσ.

Μόλις γύρισα. Είναι ανοργάνωτοι κτλ κτλ... Όταν πήγα 09.20 βάζαν δειλά δειλά τα πρώτα ταμπελάκια.

Λοιπόν ρωτάω στα κινητά, τι έχετε και με κοιτούσαν. Τελικά μου λέει ότι πάρεις τιμή κόστους. Πήρα galaxy s με 450 ευρώ. Καλή τιμή γιατί μου έκανε και 12 άτοκες από λάθος όπως είπε μετά γιατί τώρα με την προσφορά δεν έπρεπε. Τέσπα. ......

... galaxy s με 450 ευρώ..... ε δεν είναι και προσφορά.... τόσο το έχουν παντού...

Δημοσ.

... galaxy s με 450 ευρώ..... ε δεν είναι και προσφορά.... τόσο το έχουν παντού...

Δεν είπα ότι ήταν Η προσφορά, αλλα επειδή το έψαχνα ήταν όσο όλοι και 12 άτοκες. Αγγλία το είχα δει 460, Γερμανία 445 (χωρίς μεταφορικά οι τιμές) και Ελλάδα με 443 με 3 άτοκες στο http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7395/Samsung-GT-i9000-Galaxy-S-Android-8GB-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-Samsung-i9000-Galaxy-S-Android-GR που έχω αγοράσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δε είναι διαθέσιμο. Απλά την εμπειρία μου είπα πάντως.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη για Χ6 κι έχουν τα 32άρια σε τιμή άστο καλύτερα. Προτιμότερο το C7 στα 399 ευρώ.... κι αν το παλέψεις βγαίνει φθηνότερα!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...