Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Το είδα διαφήμιση αλλά δε φαίνεται στο site κάτι. Είπα να φτιάξω το thread για να πούμε τι είδαμε. Αύριο λέω να πεταχτώ μάλλον Φάληρο ή Ελληνικό.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι κλειστά όλα αύριο; Πού είδες τη διαφήμιση;
liakos13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 είναι κλειστά λογικά λόγω της έξτρα Κυριακής που άνοιξαν? χε χε με πρόλαβες
AiWaaa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 είναι κλειστά λογικά λόγω της έξτρα Κυριακής που άνοιξαν? χε χε με πρόλαβες Λόγω απογραφής νομίζω
beez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 στην τηλεόραση παιζετε. οπου ακους μεγάλα λογια κράτα μικρο καλάθι. για να δουμε
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 στην τηλεόραση παιζετε. οπου ακους μεγάλα λογια κράτα μικρο καλάθι. για να δουμε Καλά, δε το συζητάμε ότι "τιμή κόστους" δε θα ναι με τίποτα, αλλά μπορεί να χει ορισμένες καλές προσφορές.
JohnXarxas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εγώ πάντως με ένα σύντομο googlάρισμα δεν είδα κάτι
Xero1991 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ασχετο αλλα και το πλαίσιο είναι κλειστό αύριο?
JohnXarxas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 νομίζω τα πάντα εκτός από ψυχαγωγικά κέντρα, εστιατόρια (λόγω ημερών) και ψιλικατζίδικα (δεν κλείνουν ποτέ)
Sotosgl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Επειδη την παραμονη πηγα στο Media Markt στην Κηφισιας και ειχε κατι μπαλονακια με ήλιο και καλα οτι αυτα τα προιοντα ειναι σε Τιμη Κοστους και εριχνα κλεφτες ματιες σε διαφορα προιοντα δεν ενθουσιαστηκα. Λογικα μιας και ετρεχε την παραμονη ολα τα καλα κομματια θα εκαναν φτερα.
gusmin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως λόγω του ότι η γυναίκα μου δούλευε σε αλυσίδα ηλεκτρικών στον παρελθόν (Σικάρης) ήξερα (για την συγκεκριμένη αλυσίδα αλλά μάλλον κάπως έτσι πρέπει να λειτουργούν και οι υπόλοιπες λόγω ανταγωνισμού τιμών) ότι οι τιμές που είχαν τουλάχιστον στις μεγάλες μάρκες (Sony , Philips κλπ) ήταν τιμές κόστους αγοράς. Το κέρδος έβγεναι από τα δωρεάν κομμάτια που τους έδινε η κάθε εταιρεία ανάλογα με τους στόχους πωλήσεων.
beez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 δεν υπάρχει αυτο. πηγαινε στο μιντια και ζητα καλύτερη τιμή να δεις οτι έχουν περιθώρια παντα 5-10% εκτος απο τις προσφορές. επισης το σκρουτζ αποδεικνυει οτι αυτο δεν ισχυει, τελος δεν μπορει ενα μαγαζακι ε-σοπ να εχει τα ιδια λειτουργικα εξοδα με το μιντια που εχει 50 υπαλληλους στο κατάστημα π.χ.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως λόγω του ότι η γυναίκα μου δούλευε σε αλυσίδα ηλεκτρικών στον παρελθόν (Σικάρης) ήξερα (για την συγκεκριμένη αλυσίδα αλλά μάλλον κάπως έτσι πρέπει να λειτουργούν και οι υπόλοιπες λόγω ανταγωνισμού τιμών) ότι οι τιμές που είχαν τουλάχιστον στις μεγάλες μάρκες (Sony , Philips κλπ) ήταν τιμές κόστους αγοράς. Το κέρδος έβγεναι από τα δωρεάν κομμάτια που τους έδινε η κάθε εταιρεία ανάλογα με τους στόχους πωλήσεων. Δεν ισχύει αυτό, πριν κανα χρόνο που κοιτούσα τηλεοράσεις είχε 200 και 300 ευρώ πιο πάνω τις τιμές από άλλα μαγάζια, ήταν φαρμάκι. Και όταν τους το είχα πει η δικαιολογία τους ήταν ότι "το έχουμε ετοιμοπαράδοτο ενώ οι άλλοι θέλουν 2-3 εργάσιμες να στο δώσουν". Ε...ΟΚ, θα πληρώσω 200-300 ευρώ για να μη περιμένω 2-3 μέρες...εντελώς ό,τι να ναι. θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις καλές τιμές γενικά. Έχει τύχει πάντως ορισμένες φορές να κάνουν όντως καλές προσφορές. Για το παιδί που λέει για προσφορές των 500 προϊόντων από Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ήμουν Mediamarkt Αργυρούπολης κατά 12-1 και δεν είδα τίποτα τέτοιο.
kostasR1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Λόγω απογραφής νομίζω τα μεγάλα καταστήματα δεν κάνουν απογραφή αυτές τις μέρες. Η απογραφή σε τέτοια καταστήματα θέλει προετοιμασία και γίνετε σε περιόδους μειωμένης επισκεψημότητας.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τι εγινε πηγε κανεις να μας πει ποια προιοντα αφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.