redplanet Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εχο ανεβασει 2 extesions στην σελιδα μου αλλα δεν θελο να φενεται και απο ποιον ειναι κατασκευασμενο π.χ για το ρολοι που εβαλα γραφει jtr Joomla Module χερεισ κανεισ ποσ γινεται γιατι πηγα στον κωδικα του προτυπου που χρισιμοποιω αλλα δεν βρικα τιποτα ευχαριστω επισεις εχω και προβλημα με τα αρχεια προσπαθω να ανεβασο pdf εγραφα αλλα μου τα εμφανιζει περιεργα(π.χ το σημερα το βγαζει ηεμαρησ)
CyberCr33p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στον κώδικα του module είναι σίγουρα. Πιθανότατα όμως εκείνο το αρχείο να είναι κρυπτογραφημένο (π.χ. με ioncube) ώστε να μην μπορείς να το πειράξεις.
~TeodoR~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε το Super Text Search, βάλε στο search το jtr Joomla Module, βρες σε ποιο αρχείο είναι και διέγραψε το.
redplanet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 παλι δεν κανει τιποτα.καμια σελιδα για modyles που δεν γραφουν τιποτα υπαρχει?
dewn735 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι θέμα σελίδας, αλλά θέμα module το αν θα γράφουν κάτι ή όχι. Τι module ψάχνεις; Αυτά που έχεις ήδη βρει ποια είναι; Η λογική βέβαια λέει πως ό,τι είναι δωρεάν, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και κάποιο link γραμμένο για τον δημιουργό του
redplanet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 εχο το jtr Joomla Module το οποιο δειχνει με ενα ψηφιακο ρολοι τιν ορα και το kksou Google Weather ψαχνω τα ιδια χωρις περιγραφη.οποιος θςλςι μπορει να δει και τιν σελιδα δεν ειναι ολοκληρωμενη ομως http://aggelos.10x.mx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.