algox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια και καλη χρονια ευχομαι.Μπαινω στο παιχνιδι (BF2) και μετα απο κανα 10 λεπτο παιχνιδιου με πεταει εξω απο καθε πιστα και μου λεει να αναβαθμισω τον PB.Εχω κατεβασει το καταλληλο αρχειο απο την καταλληλη σελιδα (pbsetup) κανω add game βρισκω το παιχνιδι και παταω (check for updates) και μετα απο λιγο μου βγαζει αυτο Απο εκει και μετα δεν μπορω να κανω τιποτα.Καμια λυση υπαρχει?Οποιος ξερει ας με βοηθησει παρακαλω.
venumis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μου το είχε κάνει κ εμένα και μου είχε σπάσει τα νευρα.. Αν θυμάμαι καλά είχα είχα κάνει ενα απο τα δυο: α) Η εφτιαξε μόνο του μετά απο κάποια επανεκκίνηση του υπολογιστή β) Εκανα εγκατάσταση ξανά στον ιδιο φάκελο οπου υπήρχε το παιχνίδι.Κράτησε λίγα λεπτά η ολη διαδικασία επειδή υπήρχαν ολα τα αρχεία.
algox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω παντως αλλα δεν μπορω να πω πως με βοηθησες και πολυ.Κανεις αλλος εχει καμια αλλη γνωμη?
venumis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δλδ έκανες εγκατάσταση ξανά στο παιχνίδι και εξακολουθεί να στο βγάζει ?
algox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δλδ έκανες εγκατάσταση ξανά στο παιχνίδι και εξακολουθεί να στο βγάζει ? Ναι ξανα και ξανα το εχω κανει εγκατασταση το παιχνιδι και μου το βγαζει συνεχεια.Ρυθμισα και το τειχος προστασιας και παλι τιποτα.Εχω τα windows 7 64,λετε να φταιει και αυτο?Λεω εγω,υποθετω.
venumis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχω τα windows 7 64,λετε να φταιει και αυτο?Λεω εγω,υποθετω. Οχι αυτο δεν φταίει σίγουρα,κ'εγω αλλά και ο περισσότερος κόσμος σε αυτο το λειτουργικό τρέχει το παιχνίδι.
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 1) Από τον Task Manager σταμάτα το process PnkBstrA 2) Μπες στο φάκελο του BF, σβήσε με το χέρι το φάκελο pb 3) Τώρα τρέξε το pbsetup, αλλά σαν administrator οπωσδήποτε, και με κλειστό το AntiVirus που πιθανόν έχεις 4) Δοκίμασε το BF2 τρέχοντάς το πάλι σαν admin, με το Α/V κλειστό, ώστε να μπορέσει να σηκώσει τα αντίστοιχα processes Λογικά πλέον θα σου λειτουργεί. 5) Αν τελικά τα καταφέρεις, πες το nick σου, αν και έχω πολύ καιρό να το πιάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.