lavezzi7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Όταν το είδα δεν το πίστευα!!!Μόνο 4,99 ευρώ (δλδ 5 ευρώ) κάθε παιχνίδι!Πάνω από 2011 τίτλοι και μόλις 5 ευρώ... . Το είδα σε διαφήμιση σήμερα στην τηλεόραση αλλά σε ότι site έψαξα τίποτα... .Ούτε καν στο σάιτ του Multirama δεν γράφει κάτι.Μπορεί να είναι κάτι ανάλογο με το περσινό του Γερμανού αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν βρήκα τίποτα ακόμα... . Όποιος είδε την διαφήμιση ας πει τι παίζει για να επιβεβαιώσω και εγώ πως δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου...
dewn735 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Όταν το είδα δεν το πίστευα!!!Μόνο 4,99 ευρώ (δλδ 5 ευρώ) κάθε παιχνίδι!Πάνω από 2011 τίτλοι και μόλις 5 ευρώ... . Το είδα σε διαφήμιση σήμερα στην τηλεόραση αλλά σε ότι site έψαξα τίποτα... .Ούτε καν στο σάιτ του Multirama δεν γράφει κάτι.Μπορεί να είναι κάτι ανάλογο με το περσινό του Γερμανού αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν βρήκα τίποτα ακόμα... . Όποιος είδε την διαφήμιση ας πει τι παίζει για να επιβεβαιώσω και εγώ πως δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου... Από 4,99 ευρώ
basilis5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 στα μουλτιραμα ερυθραιας ειχε ενα τεραστιο καλαθι με παιχνιδια και τιμη απο 5 euro + με το που εμπαινες στο καταστημα. Πιο πολυ ειχε χbox360 παιχνιδια αλλα πανω απο 200 τμχ(οχι 200 τιτλους) το silent hill homecoming που επιασα στα χερια μου για πλει το ειχε 31 παντως
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν περίμενα κατι καλύτερο απο τα μουλτι-κλαμα...
lavezzi7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή έχει πολλούς τίτλους από 5 ευρώ?Από πότε άρχισε αυτή η προσφορά?Αξίζει να πάω αύριο δηλαδή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα,θα βρω τίποτα?
dewn735 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή έχει πολλούς τίτλους από 5 ευρώ?Από πότε άρχισε αυτή η προσφορά?Αξίζει να πάω αύριο δηλαδή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα,θα βρω τίποτα? Καλά, δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά... Το media market έχει ένα τέτοιο καλάθι στημένο επί μονίμου βάσεως... (Το τελευταίο παιχνίδι βέβαια που είχα πάρει με 5ευρώ ήταν κάτι αγώνες ταχύτητας... με τρένα!!! :lol: )
lavezzi7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Σε ποιο media market? Λέω να πάω αύριο αλλά δεν ξέρω σε ποιο κατάστημα...μπορεί κανείς να βοηθήσει?
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αυριο δεν ειναι κλειστα λογο απογραφης? ναι, αλλά κυρίως λόγω του ότι δούλεψαν την κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.
basilis5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δεν χανεις τπτ να πας,ολο και κατι θα βρεις
lavezzi7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δεν χανεις τπτ να πας,ολο και κατι θα βρεις Όντως.Θα πάω αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω που...εννοώ καλό κατάστημα...λογικά κέντρο. Θα είναι όμως κλειστά(?!) όπως λένε τα παιδιά αύριο οπότε θα πάω Τρίτη.
iced Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μετα απο τερραστιες κουβεντες εδω μεσα δεν εχετε καταλαβει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ??? Απλα θα βρισκεσαι καπου την καταλληλη ωρα την καταλληλη στγιμη τελεως τυχαια και αν δεις κατι σε προσφορα το παιρνεις... Τις πραγματικες προσφορες τις εκμεταλευονται αυτοι που δουλευουν μεσα στο καθε μαγαζι...
venumis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (Το τελευταίο παιχνίδι βέβαια που είχα πάρει με 5ευρώ ήταν κάτι αγώνες ταχύτητας... με τρένα!!! :lol: ) Αυτο το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει, γουστάρο τρελά της προκλήσεις..Πρέπει να σχεδιάσω το πλάνο της προσπέρασης!!!
lavezzi7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μετα απο τερραστιες κουβεντες εδω μεσα δεν εχετε καταλαβει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ??? Απλα θα βρισκεσαι καπου την καταλληλη ωρα την καταλληλη στγιμη τελεως τυχαια και αν δεις κατι σε προσφορα το παιρνεις... Τις πραγματικες προσφορες τις εκμεταλευονται αυτοι που δουλευουν μεσα στο καθε μαγαζι... Αυτό που λες στο τέλος συμφωνώ 1000%.Είναι και εκνευριστικό!Είχα πάει στο factory και είχα βρει μια προσφορά μπάλες nike με 5-10 ευρώ και είπα να πάρω μία.Έβλεπα και κάτι υπάλληλους που έλεγε ο ένας στον άλλον τι πήρε!Είχα πάρει καμιά δεκαριά μπάλες ο άλλος... Τέλος πάντων,το θέμα το άνοιξα γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον και επίσης λίγο περίεργο που δεν υπήρχε ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.