karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ωραία προσεχτικά άκουμε. 1)Βγάλε απο πίσω το καλώδιο τροφοδοσίας. Αυτό που δίνει ρεύμα. 2) Πάτα το power 2-3 φορές 3) με ένα κατσαβίδι άνοιξε το κουτί σου. Πρέπει να βγάλεις κάτι βιδούλες που είναι στο πίσω μέρος 4) Αφού το ανοίξεις θα δεις αυτά Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Το πρώτο είναι το σημείο στο οποίο είναι ο δίσκος σου. Το δεύτερο είναι πως είναι ένας δίσκος. Πίσω του έχει κάτι καλώδια (εκεί που είναι τα χρωματιστά ορθογώνια στη δεύτερη φώτο). Προσεχτικά βγάλε τα και ξαναβάλτα. Επίσης αυτά τα καλώδια πάνε πάνω στην μητρική πλακέτα. Κάνε το ίδιο και εκεί. Και μια και θα τον ανοίξεις δες απο σκόνες πως πας. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 σ ευχαριστω πολυ πολυ αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου οτι θα τα καταφερω. ισως το προσπαθησω αυριο. παρεπιμπτοντως παλι τα ιδια κανει. αρα δεν ηταν θεμα format τελικα
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα το malware έβγαλε αρκετές "απειλές" αν και δεν έδωσες screenshot Να δούμε τι ακριβώς ήτανε. Στο κόλλημα που σου κάνει είχα και εγώ παρόμοιο παλιά και το πρόβλημα ήτανε σε κακή επαφή του σκληρού. Σε σένα δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αυτό. Κάτι κάπου του προκαλεί το κόλλημα το τι είναι πρέπει να τα δεις ένα ένα.
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 αφου την ωρα που εκανε scanning κολλησε... μπηκα μετα σε ασφαλη λειτουργια και τα καθαρισα απο κει. αλλά απ οτι βλεπεις δεν εγινε τιποτα. θα ανοιξω αυριο το κουτι μου και βλεπουμε οποτε.πρωτη φορά το παθαίνω!εχω φρικάρει πραγματικά!
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μια και θα το ανοίξεις αύριο ρίξε του και ένα ξεσκόνισμα ε; Μάλλον είναι καιρό κλειστό
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ακυρο δεν μπορω να κρατηθω το ανοιγω τωρα μεινε stand by για τυχον "επιπλοκές"
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν, τον άνοιξα, έβγαλα τα καλώδια του σκληρού, τα ξανασύνδεσα και μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει ακόμα.... Μάλλον το πρόβλημα διορθώθηκε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν, τον άνοιξα, έβγαλα τα καλώδια του σκληρού, τα ξανασύνδεσα και μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει ακόμα.... Μάλλον το πρόβλημα διορθώθηκε. θα σε κανει expert η karmen1983.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ βρε; Μόνη της τα έκανε Εισια το πιο expert κοριτσι της Insomnia.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα με κάνεις και θα κοκκινίσω. Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα με κάνεις και θα κοκκινίσω. Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Δεν εχω δει αλλη κοπελλa εδω με τοσες γνωσεις σε pc... :rolleyes:
mrpink Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω δει αλλη κοπελλa εδω με τοσες γνωσεις σε pc... :rolleyes: Κοίτα μήπως αντί για κοπέλα μας βγει μουστακαλής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.