Προς το περιεχόμενο

κολλημενο pc

basi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

basi άκουσε με λίγο προσεχτικά για να καταλάβουμε τι έχεις κάνει.

Το cd έχει μέσα drivers. Για ήχο (αν έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου), για γραφικά (αν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) για δίκτυο για για για...

Εσύ απλά έβαλες το cd πάτησες αυτόματη εκτέλεση και κόλλησαν όλα;

Το format πως το έκανες; Μπήκες απο Bios και μπούταρες με το cd των windows; Έδωσες φορμάτ και μετά προχώρησε η εγκατάσταση;

Δημοσ.

Karmen1983 2 βηματα εκανα ολα κ ολα!ανοιξσ τον υπολογιστη μου κ εβαλα το cd των winfows.το εκανα εγκατασταση και μετα απο καμποση ωρα μπηκα στο περιβαλλον τους.ακολουθως εβαλα το σιντι της μητρικης και πατησα εκτελεση.εκει κολλησαν τα παντα.τι λεω κ δε με καταλαβαινετε;

Δημοσ.

Να κάνω αναγκαστικό κλείσιμο;Και να ξαναβάλω τη motherboard;

^^Αυτό εδώ όσο να είναι μας μπερδεύει, εμένα τουλάχιστον.

Τώρα αν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις δε φορτώνει τίποτα; Δε κάνει τίποτα; Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει; Ποια windows είχες και ποια πέρασες;

Δημοσ.

Karmen1983 2 βηματα εκανα ολα κ ολα!ανοιξσ τον υπολογιστη μου κ εβαλα το cd των winfows.το εκανα εγκατασταση και μετα απο καμποση ωρα μπηκα στο περιβαλλον τους.ακολουθως εβαλα το σιντι της μητρικης και πατησα εκτελεση.εκει κολλησαν τα παντα.τι λεω κ δε με καταλαβαινετε;

Δοκιμασες να μπεις απο ασφαλη λειτουργια που σου ειπα και να απεγκατασταστησεις τους drivers ?

Ποση ωρα δηλαδη ?????

Δημοσ.

εννοούσα να τον κλείσω απο το power και να προσπαθήσω να ξαναπεράσω τον driver της μητρικής;

τεσπα, σε safe mode μπαινει.

απο vista se vista

Δημοσ.

Αν δεν κάνει καμία λειτουργία και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα ναι τον κλείνεις.

Ελπίζω να έκανες σωστά το φορμάτ

Δημοσ.

παλι τα ιδια κανει

καταφερα να περασω τελικα το driver της μητρικης και μετα to restart κολλησε παλι

καμια ιδεα κανεις τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

Δε ξέρεις που είναι ο σκληρός σου; :unsure: Έχεις ξανανοίξει case ή να σου ανεβάσω μία φώτο που είναι ο σκληρός;

Δημοσ.

αν εχω ανοιξει το κουτι μου εννοεις; μονο την πρωτη φορα που συναρμολογησα τα κομματια (εννοειται πως δεν τα εβαλα μονη μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...