basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 γιαννη κόλλησε μόλις έβαλα τον driver της μητρικής
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 basi άκουσε με λίγο προσεχτικά για να καταλάβουμε τι έχεις κάνει. Το cd έχει μέσα drivers. Για ήχο (αν έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου), για γραφικά (αν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) για δίκτυο για για για... Εσύ απλά έβαλες το cd πάτησες αυτόματη εκτέλεση και κόλλησαν όλα; Το format πως το έκανες; Μπήκες απο Bios και μπούταρες με το cd των windows; Έδωσες φορμάτ και μετά προχώρησε η εγκατάσταση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 γιαννη κόλλησε μόλις έβαλα τον driver της μητρικής Δοκιμασε απεγκατασταση μεσα απο ασφαλη λειτουργια αφου κολησε στην κανονικη.
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Karmen1983 2 βηματα εκανα ολα κ ολα!ανοιξσ τον υπολογιστη μου κ εβαλα το cd των winfows.το εκανα εγκατασταση και μετα απο καμποση ωρα μπηκα στο περιβαλλον τους.ακολουθως εβαλα το σιντι της μητρικης και πατησα εκτελεση.εκει κολλησαν τα παντα.τι λεω κ δε με καταλαβαινετε;
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω αναγκαστικό κλείσιμο;Και να ξαναβάλω τη motherboard; ^^Αυτό εδώ όσο να είναι μας μπερδεύει, εμένα τουλάχιστον. Τώρα αν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις δε φορτώνει τίποτα; Δε κάνει τίποτα; Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει; Ποια windows είχες και ποια πέρασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Karmen1983 2 βηματα εκανα ολα κ ολα!ανοιξσ τον υπολογιστη μου κ εβαλα το cd των winfows.το εκανα εγκατασταση και μετα απο καμποση ωρα μπηκα στο περιβαλλον τους.ακολουθως εβαλα το σιντι της μητρικης και πατησα εκτελεση.εκει κολλησαν τα παντα.τι λεω κ δε με καταλαβαινετε; Δοκιμασες να μπεις απο ασφαλη λειτουργια που σου ειπα και να απεγκατασταστησεις τους drivers ? Karmen1983 2 βηματα εκανα ολα κ ολα!ανοιξσ τον υπολογιστη μου κ εβαλα το cd των winfows.το εκανα εγκατασταση και μετα απο καμποση ωρα μπηκα στο περιβαλλον τους.ακολουθως εβαλα το σιντι της μητρικης και πατησα εκτελεση.εκει κολλησαν τα παντα.τι λεω κ δε με καταλαβαινετε; Ποση ωρα δηλαδη ?????
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 εννοούσα να τον κλείσω απο το power και να προσπαθήσω να ξαναπεράσω τον driver της μητρικής; τεσπα, σε safe mode μπαινει. απο vista se vista
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν κάνει καμία λειτουργία και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα ναι τον κλείνεις. Ελπίζω να έκανες σωστά το φορμάτ
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 παλι τα ιδια κανει καταφερα να περασω τελικα το driver της μητρικης και μετα to restart κολλησε παλι καμια ιδεα κανεις τι μπορει να φταει;
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κόλλησε πριν τα windows τώρα ή στην επιφάνεια εργασίας αφού τα φόρτωσε;
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 στην επιφανεια εργασιας κολλησε. τα windows εχουν εγκατασταθει
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Βάλε και βγάλε τα καλώδια του σκληρού σου δίσκου. Αφού τον κλείσεις εννοείται
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 δεν ξερω που ειναι εχω φαει τρομερη φρικη!
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δε ξέρεις που είναι ο σκληρός σου; Έχεις ξανανοίξει case ή να σου ανεβάσω μία φώτο που είναι ο σκληρός;
basi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 αν εχω ανοιξει το κουτι μου εννοεις; μονο την πρωτη φορα που συναρμολογησα τα κομματια (εννοειται πως δεν τα εβαλα μονη μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.