karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Είναι αυτό ακριβώς που λέει, κάνεις ένα Update (ενημέρωση) το bios. Σα να λέμε Update στους drives κάποιου hardware αλλά είναι πιο σημαντικό και αρκετά επίφοβο στην περίπτωση που κάτι στραβώσει.
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμμμμμ αν και δε μου αρέσουν τα Bios update το χρειάζεται μαλλον και εγω τα αποφευγω αλλα αν αυτός ειναι ο τρόπος για να δει το μηχανημα τα 4 γιγα τι να κανει...; Αδερφε να σε ρωτησω, στο BIOS μέσα τα βλεπει τα 4 gb? Για να μπεις στο Bios πατας κατι όταν ανοιγει (π.χ. Delete, F2 κλπ.) Αν τα βλέπει εκει ειναι θέμα software...
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 και πως το κανω αυτο? διαρκει πολυ ωρα? θα χασω τιποτα δεδομενα?
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησε ο senior paylidis ΌΧΙ δε θα χάσεις δεδομένα. Το πως θα το κάνεις αφού δε το έχεις ξανακάνει θα δούμε.
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ΌΧΙ δε θα χάσεις δεδομένα. Απλά ίσως δεν έχεις pc αν κάτι πάει πολύ στραβα :P :P
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 3070mb μου βγαζει στο εχτεντεδ μεμορι
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμμ, δηλαδή με εγκατεστημένα 4 σου βγάζει στο bios 3? Bios update...
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ξεκινα ψάχνοντας από εδω http://support.acer.com/us/en/product_support.aspx?tab=1 ποιο ειναι το μοντέλο σου ωστε να κατεβάσεις το καταλληλο αρχείο για την αναβάθμιση...
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ποια ειναι η διαφορα raid και non raid?
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 αν δεν κάνω λάθος θέλεις non raid αλλα ας πει τη γνώμη του και κάποιος άλλος μιας και δεν ειμαι μυημενος στο κομμάτι αυτό. Με τους δισκούς μου το πολύ κανένα partition να κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.