superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Προσπάθησα να αναβαθμίσω την μνήμη RAM απο τα 2 στα 4GB χρησιμοποιώντας 2 2αρες Kingston στα 533. Οταν εβαλα τη μια δούλεψε κανονικά, στη συνεχεια πρόσθεσα και την άλλη και ενώ φαινόταν να ανοίγει στην αρχή κανονικά μου εμφανισε μια μαυρη οθόνη. Τι συμβαίνει?
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 καλώς ήρθες. Για να δω αν κατάλαβα καλά. Έβγαλες εντελώς τις παλιές μνήμες που είχες και έβαλες τις καινούριες; Το κόλλημα είναι όταν βάλεις και τα δύο τσιπάκια μαζί(τα καινούρια χωρίς τα παλιά); Πες μου τι motherboard έχεις και αν κατά την εκκίνηση και με τις δύο ram επάνω, ακούς κανένα μπιπ ή απλά έχεις black screen
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλως σας βρήκα και καλή χρονια, εβγαλα τις παλιες μνημες που 1gb καθε μια και εβαλα τις καινουργιες, ξεκινησε βγαζοντας μου και την οθονη που φορτωνει τα windows και μετα μου βγαλε μια μαυρη οθονη, το αφήσα και μου κανε restart και μετά πάλι τα ίδια. Οταν εβγαλα την μια απο τις δυο δούλεψε κανονικα. Αυτο για το Motherboard που το βλέπω? Ο Ασχετος!
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Άρα δε βλέπεις μαύρη οθόνη απο την αρχή, αλλά μετά τη προσπάθεια φόρτωσης των windows. Αυτό που θέλω να κάνεις για αρχή είναι να αφήσεις επάνω στην μητρική σου ένα τσιπάκι μνήμης. Δοκίμασε και τα δύο (ένα ένα κάθε φορά) να δεις αν θα ξεκινήσει. Για να δεις ποια Mobo έχεις αφού τον έχεις ανοικτό, λογικά θα λέει επάνω στην πλακέτα. Αν δεν βγάλεις άκρη, όταν ανοίξουν τα windows (αφού ανοίγουν με το ένα τσιπάκι), κατέβασε το cpu-z τρέξε το, πήγαινε στην καρτέλα Mainboard και πες το μοντέλο.
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 manufacturer ACER model ΚΙΡΚΙΝΙ chipset Intel i945 PM southbridge INTEL 82801ghm(ICH7-M DH)
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 θεωρητικά και σύμφωνα με τον κατασκευαστη και τα λεγομενα του κιτρινομαυρου ηλεκτρομάγαζου (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907695) το εργαλείο σου σηκώνει τα 4 γίγα. Δε δοκιμάζεις να κάνεις μια επιδιορθωση με το δισκάκι των windows ή ενα recovery με το συνδυασμό πλήκτρων που λεει στην αρχή; υ.γ. δεν παιρνω ευθύνη σε περίπτωση που σου σβήσει αρχεία το recovery - εμένα δε μου τα σβήνει γιατι παίρνει back-up καθε μέρα!
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ενα καθε φορα ξεκιναει...με τα δυο μαζι ομως τιποτα
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 επισης δοκιμασα και με 3 (η μια η παλια και η μια ι καινουργια) και παλι τιποτα...
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αν τοποθετήσεις την νεα 2gb και 2 παλιές 1gb+1gb τι γίνεται?
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 μεχρι δυο μπορω να βαλω...εχει δυο slots απο οτι εχω καταλαβει...
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δε μου λες παλιά είχες 1 ή 2 τσιπάκια μνήμης;
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 2*1 ειχε... και θέλει να βάλει 2*2... χμμ, εφόσον με τις 2*1 δουλευει αλλα με 1*2 και 1*1 όχι ίσως να έπρεπε να κάνει μία αναβάθμιση το BIOS του για αρχη;
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμμμμμ αν και δε μου αρέσουν τα Bios update το χρειάζεται μαλλον
superguy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 τωρα δουλευει με την μια που είναι 2gb, τι ειναι το bios update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.