kals29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα.Χρονια πολλά.Έχω ένα πρόβλημα με τι συγκεκριμένη μητρική.Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μέχρι να ξεκινήσουν τα Windos σβήνει τέσσερις φορες.Πριν από κάθε κλείσιμο μου βγάζει ένα μήνυμα recovery lost ram και κλίνη.Στην τεταρτη φορα μπαίνει κανονικά στα Windows.Έχετε καμια ιδέα τι πρέπει να φταίει.Η μνήμες είναι 8GB και είναι ok.Η μητρική μου την δώσανε από αντικατάσταση επειδή δεν είχαν σαν την δικια μου.Ευχάριστο!
panaathas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παίξε λίγο με τις ραμ μήπως φταίνε αυτές...Βγάλε καμία και δες αμα σου δουλεύει...Και σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με την μητρική σου...Και πες μου και κάτι άλλο,σε ποιό σημείο σου σβήνει; Προλαβαίνεις να μπεις BIOS ;
kals29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Στο βίος μπαίνεις κανονικά.άντο γίνετε όταν είναι να μπει στα Windows.η μνήμες είναι ok
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμμμμ. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις περί power save και απενεργοποίησε τες στο bios. Κάτι είχα διαβάσει σχετικό κάπου, (ξέρω σε φώτισα αλλά αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, αφιέρωσε 5 λεπτά)
kals29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ok.τα το δοκιμάσω και τα σας πω τι έγινε.
stm00192 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 8 GB ram σε χ58 μητρικη? wtf.. παει στράφη το triple channel... τεσπα memtest για να δοκιμάσεις τις μνήμες και βλέπουμε... κάνε και κανένα bios update αν δεν εχεις το τελευταίο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.