Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την Gigabyte GA-X58A-UD3R

kals29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Χρονια πολλά.Έχω ένα πρόβλημα με τι συγκεκριμένη μητρική.Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μέχρι να ξεκινήσουν τα Windos σβήνει τέσσερις φορες.Πριν από κάθε κλείσιμο μου βγάζει ένα μήνυμα recovery lost ram και κλίνη.Στην τεταρτη φορα μπαίνει κανονικά στα Windows.Έχετε καμια ιδέα τι πρέπει να φταίει.Η μνήμες είναι 8GB και είναι ok.Η μητρική μου την δώσανε από αντικατάσταση επειδή δεν είχαν σαν την δικια μου.Ευχάριστο!

Δημοσ.

Παίξε λίγο με τις ραμ μήπως φταίνε αυτές...Βγάλε καμία και δες αμα σου δουλεύει...Και σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με την μητρική σου...Και πες μου και κάτι άλλο,σε ποιό σημείο σου σβήνει; Προλαβαίνεις να μπεις BIOS ;

Δημοσ.

χμμμμ. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις περί power save και απενεργοποίησε τες στο bios.

Κάτι είχα διαβάσει σχετικό κάπου, (ξέρω σε φώτισα αλλά αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, αφιέρωσε 5 λεπτά)

Δημοσ.

8 GB ram σε χ58 μητρικη? wtf.. παει στράφη το triple channel... τεσπα memtest για να δοκιμάσεις τις μνήμες και βλέπουμε... κάνε και κανένα bios update αν δεν εχεις το τελευταίο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...