Προς το περιεχόμενο

Προταση για ενσυρματο Router

gpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια και Χρονια πολλα.

Θελω να αλλαξω τα 2 usb modem που εχω (Sagem fast800 και Philips CGA3600) και να παρω ρουτερ.Η συνδεση μου ειναι connex 2 Mbps(pstn) και το ιντερνετ το χρησιμοποιω κυριως για browse και για να παρακoλoυθησω κανενα ματσακι(livesteaming) .Εχω 2 Pc, dual boot xp/ubuntu το ενα και dualboot vista/ubuntu το αλλο και καθε φορα βγαζω και βαζω καλωδια. Εχετε να μου προτεινετε κατι? Δεν μ ενδιαφερει να ναι ασυρματο, κυριως να ειναι σταθερο και απο χρηματα μεχρι 80-90.

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις πολύ αν θέλεις κάτι σταθερό και αξιόπιστο τότε πάς σε Draytek

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=7B4053230D54E7469102FB2D01FB7744&pa=3447EECB1FB1BE438C0431A3DD5A9E50

τα υπόλοιπα είναι επιεικώς απαράδεκτα για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα και φάω delete. Ολό και κάποιο πρόβλημα θα έχεις όλο και κάποια ακατανόητη ρύθμιση. Στα draytek συν την αξιοπιστία έχουν και ένα φοβερό interface για να πάρεις πληροφορίες στα πάντα για την σύνδεση σου.

Δημοσ.

Αυτο το Router ειχα και εγώ πριν λίγο καιρό πριν το αλλάξω με το Dratytek 2820n λόγω αλλαγής γραμμής.Αξιόπιστο και σταθερό router και μετα απο πολλά χρόνια βρήκα την ησυχία μου.

Ίσως ειναι λίγο ακριβά τα draytek αλλα τελικά μερικές φορές ισχύει το οτι πληρώσεις παίρνεις.

Δημοσ.

Σε 2 mbit.......... ή thomson ή sagem ή draytek βαλεις, θα νομιζεις οτι εισαι θεος. Αν ομως βαλεις 24αρα και κλειδωνεις καμια 20ριά, τα 2 πρωτα θα θελεις να τα βαλεις στο κ@λ@ της πρωην γκομενας σου. Εχει παντως η draytek ενα ενσυρματο γυρω στα 50 ευρω. το εχει παρει ο paredwse και μαλλον θα σου πει καλα λογια αφου ειναι εξαιρετικο ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

το thomson θα ειχε νοημα μονο αμα ειχε κανα 40 φευγα attenuation.kata ta αλλλα αν δεν εχει θεμα χρηματων ας δωσει 100+ να παρει ενα ασυρματο vigor.και καλυτερα να το παρει ασυρματο γιατι ποτε δεν ξερει αν θα χρειαστει το ασυρματο παρα να το κανει οπως αλλοι που το παιρνουν ενσυρματο και μετα το μετανιωνουν.τωρα λεει οτι μπορει να μην το θελει αργοτερα μπορει να το χρειαστει.και για 20-40 ευρω διαφορα αξιζει να παρει κατι καλυτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...