Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

έχει ασχοληθεί κανείς με το mac filter του ZTE ZXV10 H108L και να ξέρει τις ρυθμίσεις για να παίξει;

οπως ειπε και ο sarandis 2 πραγματα ισχυουν

ειτε να βαλεις default deny και να αφηνει ολες τις Mac address εκτος απο αυτες που εχεις δηλωσει η το αναποδο.

να βαλεις default permit και να κοβει αυτες που δινεις απο κατω.συνηθως το πανω βρισκεις στα ρουτερ.

απλα μην το βαλεις σαν πρωτο κλειδωμα γιατι σπαει πολυ ευκολα.

το mac filtering οπως και το Hidden ssid,οπως το κλεισιμο του dhcp και η αλλαγη της lan ip του ρουτερ ειναι συμπληρωματικοι τροποι κλειδωματος και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να χρησιμοποιηθουν σαν πρωτευων διοτι σπανε/ξεπερνιουνται ευκολα.

κλειδωμα με wpa2 αλλιως wpa .μακρια και απο το wep οσο γινεται.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Μολις εβαλα το συγκεκριμενο ρουτερακι(συνδεω 2 desktop,1 netbook,smartphone)..

Αυτο που ηθελα να ρωτησω στο Authentication Type,ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο να βαλω?

WPA-PSK, WPA2-PSK η WPA/WPA2-PSK?

Να βαλω την δευτερη επιλογη ε?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

ναι αστο aes.απλα μερικα ρουτερ οταν τα βαζεις aes κανουν κατι κουλα με κατι radius οποτε αν εχεις θεμα τοτε βαλτο tkip.αν παιζει ετσι εννοειται wpa2 με aes.απο εκει και περα υπαρχουν και εξτρα κλειδωματα αλλα δεν αξιζει για μενα.πολυ μπελας για το τιποτα.πχ mac address filtering,κλειστος dhcp,hidden ssid.ειναι συμπληρωματικα κλειδωματα.

Δημοσ.

Α μαλιστα...thanks για τις info!

Ναι κομπλε προς το παρον και απο ftp που δοκιμασα και απο torrent(αφου εκανα port forwarding αν και παιζει να μην χρειαστηκε)..

Δημοσ.

Κατεβαζω αβερτα απο torrent αλλα δεν ανεβαζω τοσο πολυ.

Αν και ειμαστε offtopic..το ενα desktop με xp πανω που συνδεεται μεσω ethernet τρωει κατι σκαλωματακια το net..ενω τα υπολοιπα με win 7 κανενα προβλημα με ethernet..

Θα ξαναπερασω τους drivers της mobo να δω αν φτιαξει..

Δημοσ.

ειτε κατεβασμα ειτε ανεβασμα καλο ειναι να εχεις κανει port forward.στα χp

α,περνα οτι service pack υπαρχει και οτι ενημερωσεις υπαρχουν.

β.υπαρχει ενα patch για να ανοιγεις παραπανω connections στα xp γιατι το default ειναι νομιζω 10.

β.δες και για πιο νεους drivers για την ethernet καρτα μην ειναι παλιοι.περνα τους τελευταιους drivers απο το site του mobo η ακομα καλυτερα απο το site του κατασκευαστη της καρτας δικτυου.οχι απο το cd.και κανα bios update για το mobo προληπτικα.

Δημοσ.

Ναι service pack και latest updates εχω πανω.

Για το patch που λες δεν το ηξερα θα το ψαξω..

Drivers θα περασω τους τελευταιους για δοκιμη..μπας και.. ty

Δημοσ.

Ναι service pack και latest updates εχω πανω.

Για το patch που λες δεν το ηξερα θα το ψαξω..

Drivers θα περασω τους τελευταιους για δοκιμη..μπας και.. ty

ναι δοκιμασε για updates.για το patch με ενα γρηγορο google search

http://www.google.gr/#hl=el&output=search&sclient=psy-ab&q=connection+patch+windows+xp&oq=connection+patch+windows+xp&gs_l=hp.3..0i8i30l4.25169.29667.0.29901.32.29.2.1.1.1.371.6258.0j12j15j2.29.0...0.0...1c.1.DGZUwpN6kUY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=52626f3bedd4bb83&bpcl=38625945&biw=1680&bih=881

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα παραμενει στο pc με τα xp..την μια μερα ολα καλα την αλλη δεν μπαινει καθολου..περασα και το patch για τα ports αλλα τιποτα..δεν εχω πακετα καθολου..εβαλα και latest drivers της καρτας αλλα τιποτα

Το προηγουμενο router ηταν το siemens speedstream 4200 και το ειχα με usb και δεν ειχε κανενα προβλημα τοσα χρονια..mobo ειναι το intel dg41rq(s 775)

Μαλλον θα περασω τα 7 για να τελειωνει το θεμα..(το τρεναρω οσο μπορω μηπως βρω λυση γιατι ο πατερας μου θα χασει τις απειρες ωρες πτησεις στο fsx και ολα τα διπλωματα φυσικα...)

Δημοσ.

Το προβλημα παραμενει στο pc με τα xp..την μια μερα ολα καλα την αλλη δεν μπαινει καθολου..περασα και το patch για τα ports αλλα τιποτα..δεν εχω πακετα καθολου..εβαλα και latest drivers της καρτας αλλα τιποτα

Το προηγουμενο router ηταν το siemens speedstream 4200 και το ειχα με usb και δεν ειχε κανενα προβλημα τοσα χρονια..mobo ειναι το intel dg41rq(s 775)

Μαλλον θα περασω τα 7 για να τελειωνει το θεμα..(το τρεναρω οσο μπορω μηπως βρω λυση γιατι ο πατερας μου θα χασει τις απειρες ωρες πτησεις στο fsx και ολα τα διπλωματα φυσικα...)

Μια λυση θα ηταν να βαλεις μια δευτερη καρτα δικτυου για να δεις αν θα το κανει.5 ευρω κανει και ισως γλυτωσεις το format αν δεν μπορεις να παρεις τα saves απο το παιχνιδ που λογικα θα γινεται.αλλιως κανα bios update Η δοκιμασε που δεν το κοβω να αλλαξει να βαλεις την καρτα δικτυου να παιζει 10 full duplex απο το device manager.
  • Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα..μπορεις να μου προτεινεις καμια η να παρω οποια να ναι?Αν βαλω ασυρματη.ειναι καλυτερα λες?Αυτες ειναι plug n play ε?

Τα saves να τα κρατησω backup αλλα δεν ξερω αν θα δουλευουν μετα γιατι θα ειναι σε αλλο λειτουργικο..πιστευω ομως οτι θα δουλευουν κανονικα..

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...