Praetorianos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έλειπα καιρό, δεν ξέρω αν είναι γνωστό πρόβλημα που αναμένει λύση ή απλά γκαντεμιά αν και από μια αναζήτηση στο web τείνω προς το πρώτο. Είχα το 3GS κλειστό για περίπου 1,5 μήνα και τώρα αφού το έβαλα στον υπολογιστή, έκανα update στην τελευταία έκδοση και μαζί με αυτό update σε όλες τις εφαρμογές. Ε αυτό ήταν, από τότε μέσα σε 4-5 ώρες το κινητό από πλήρη φόρτιση φτάνει στο 1% κάθε φορά και μάλιστα ενώ το κινητό είναι σε idle κατάσταση!!! Φυσικά τα πάντα όλα είναι κλειστά, wifi, push, 3G, gps, δεν έκανα ιδιαίτερες κλήσεις, δεν έβαλα μουσική να παίζει, δεν έβλεπα ταινία, δεν έπαιξα κάποιο παιχνίδι κι όμως η μπαταρία καταναλώνεται με εξωφρενικό ρυθμό. Μπορώ να κάνω κάτι, έχει βγάλει η Apple κάποια ανακοίνωση ή απλά ελπίζω να φτιάξει κάποια στιγμή?
gRim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ξανά restore και setup as new. Κάνε και δύο τρεις πλήρες φορτίσεις-αποφορτίσεις μήπως ξαναστρώσει η μπαταρία αν και 1.5 μήνας κλειστό δεν είναι μεγάλο διάστημα.
mdr21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δες επισης τι εφαρμογες τρεχουν στο background του multitasking. Πχ gps κλπ ειναι vampire μπαταριας.
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ξανά restore και setup as new. Κάνε και δύο τρεις πλήρες φορτίσεις-αποφορτίσεις μήπως ξαναστρώσει η μπαταρία αν και 1.5 μήνας κλειστό δεν είναι μεγάλο διάστημα. Έχω κάνει 3 (αναγκαστικές) πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις αλλά τα ίδια. Τώρα δοκιμάζω και το setup as new εγκαθιστώντας μία μία τις εφαρμογές από την αρχή να δω μήπως παίζει και πρόβλημα ασυμβατότητας με το iOS4. δες επισης τι εφαρμογες τρεχουν στο background του multitasking. Πχ gps κλπ ειναι vampire μπαταριας. Ήταν το πρώτο που φοβήθηκα και κοίταξα, δεν άφησα τίποτα να λειτουργεί στο backround. Thanks both. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έγινε ξαφνικά, δηλαδή δεν εγκατέστησα κάτι, ούτε πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις του network.
ArisG88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Κάνε 2-3 φορτίσεις/αποφορτίσεις και μετά εάν δεν αλλάξει κάτι, δοκιμάζεις να το κάνεις restore
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μπαταρια δεν αλλαζει αυτο; Πρεπει να παει σε service;
June Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παντως και εγω που ειχα παρομοιο προβλημα οταν ειχα βαλει την 4.1, με setup as new εστρωσε και παλι μια χαρα.
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με το setup as new. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και μετά που θα ξαναπεράσω τις παλιές εφαρμογές.
vangelis_k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ και βρήκα λύση με επαναφορά χωρίς όμως να ξαναπεράσω οποιαδήποτε εφαρμογή από αυτές που είχα κατεβάσει. Αν μπορείς ενημέρωσε με για το τι έγινε μετά την επενεγκατάσαση τους. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.