bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Έκανα format και δεν μπορώ να Κάνο επικύρωση (που πήγε η σελίδα?) αν ξέρει κάποιος άλλο τρόπο πριν με κλειδώσουν , έχω recovery των vista γνήσια Περασμένα στο λαπτοπ , έχω κάνη πολλές φορές φορματ και τα επικύρωνα, τώρα πάει σε άλλη σελίδα. Είμαι και αρχάριος. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι ειναι η ιδια διαδικασια οπως τα windows 7 Δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης"/ Ιδιοτητες και εκει θα δεις επιλογη για ενεργοποιηση.
bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αυτό κάνω και με πάει σε άλλη σελίδα , δοκίμασε και εσύ , ευχαριστώ !!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αυτό κάνω και με πάει σε άλλη σελίδα , δοκίμασε και εσύ , ευχαριστώ !! Σε τι σελιδα σε παει ? Εγω το δοκιμασα αυτο που ειπα και μια χαρα δουλευει.
bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 http://www.microsoft.com/genuine/?displaylang=el Εδώ με πάει
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Τι να σου πω...Δεν μπορω να το καταλαβω...Εχεις vista και σε παει σε σελιδα για τα 7 ???
bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέχρι εδώ οκ, πατώντας δεξιά κάτω για επικύρωση με πάει αλλού!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μηπως δεν χρειαζοντε ενεργοποιηση αφου ειναι απο recover dvd φορητου ? Αλλη φορα που εκανες την ιδια διαδικασια ηθελαν ενεργοποιηση ?
bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Πατώντας στο συνημμένο που έστειλες κάτω δεξιά πήγαινε στην σελίδα και έκανε επικύρωση τώρα πάει εκεί που σου έστειλα .
bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Πατώντας στο συνημμένο που έστειλες κάτω δεξιά πήγαινε στην σελίδα και έκανε επικύρωση τώρα πάει εκεί που σου έστειλα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.