bilko53 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ________________________________________ Έκανα format και δεν μπορώ να Κάνο επικύρωση (που πήγε η σελίδα?) αν ξέρει κάποιος άλλο τρόπο πριν με κλειδώσουν , έχω recovery των vista γνήσια Περασμένα στο λαπτοπ , έχω κάνη πολλές φορές φορματ και τα επικύρωνα, τώρα πάει σε άλλη σελίδα. Είμαι και αρχάριος. Ευχαριστώ
N0tisOO7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον θέλει τηλεφωνική ενεργοποίηση. Μετά από πολλά fortmat και τις αντίστοιχες επικυρώσεις για το νεο-εγκατεστημένο λογισμικό, ακυρώνουν την δυνατότητα ενεργοποίησης τους από το internet. Κοίτα αν σε βοηθήσει αυτό.
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Η ms έχει αλλάξει τον τρόπο επικύρωσης. Δοκίμασε να κατεβάσεις ΑΥΤΟ και προχώρα με την επικύρωση από εκεί. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσεις την λήψη, απλά να την ξεκινήσεις για να κάνεις την επικύρωση.
parsifal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Η ms έχει αλλάξει τον τρόπο επικύρωσης. Δοκίμασε να κατεβάσεις ΑΥΤΟ και προχώρα με την επικύρωση από εκεί. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσεις την λήψη, απλά να την ξεκινήσεις για να κάνεις την επικύρωση. Αυτο εγινε για τα vista μονο ?? Πριν 10 μερες σε win 7 εκανα επικυρωση με τον κλασικο τροπο.
popeye68 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Εδώ και καιρό τώρα σε Win7 γίνονταν μόνο τηλεφωνική ενεργοποίηση. Εδώ και καμμιά 10-αριά μέρες γίνεται πάλι με τον παλιό καλό τρόπο (από τον υπολογιστή κατ' ευθείαν). Και τα Windows καμμιά 30-αριά φορές περασμένα (format). Το άλλαξαν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Εδώ και καιρό τώρα σε Win7 γίνονταν μόνο τηλεφωνική ενεργοποίηση. Εδώ και καμμιά 10-αριά μέρες γίνεται πάλι με τον παλιό καλό τρόπο (από τον υπολογιστή κατ' ευθείαν). Και τα Windows καμμιά 30-αριά φορές περασμένα (format). Το άλλαξαν; Εγω απο οταν βγηκαν τα 7 ηλεκτρονικα κανω ενργοποιηση.
popeye68 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγω απο οταν βγηκαν τα 7 ηλεκτρονικα κανω ενργοποιηση. Εμένα τις πρώτες 5-6 φορές έγινε ηλεκτρονικά και μετά ζήταγε τηλεφωνική ενεργοποίηση. Εδώ και 10 μέρες περίπου το άλλαξαν όμως απ΄ ότι φαίνεται και γίνεται πάλι ηλεκτρονικά. Και σε Home Premium και σε Ultimate ισχύει αυτό. Εσύ είχες κάνει πολλά format με τα ίδια Win. Eγώ γύρω στα 30-35 formats.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εμένα τις πρώτες 5-6 φορές έγινε ηλεκτρονικά και μετά ζήταγε τηλεφωνική ενεργοποίηση. Εδώ και 10 μέρες περίπου το άλλαξαν όμως απ΄ ότι φαίνεται και γίνεται πάλι ηλεκτρονικά. Και σε Home Premium και σε Ultimate ισχύει αυτό. Εσύ είχες κάνει πολλά format με τα ίδια Win. Eγώ γύρω στα 30-35 formats. Εσυ σπας ρεκορ νομιζω.Εγω 2-3 format εχω κανει.Το τελευταιο επειδη εβαλα δισκο ssd.
popeye68 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εσυ σπας ρεκορ νομιζω.Εγω 2-3 format εχω κανει.Το τελευταιο επειδη εβαλα δισκο ssd. Εμ έτσι εξηγείται. Γι' αυτό εσύ δεν έχεις κάνει καμμία τηλεφωνική. Αν ξεπερνούσες τις 5-6 κι εσύ, θα σου ζήταγε τηλεφωνική. Όσο για μένα, σε ένα άλλο forum με φωνάζουν "ο κύριος format" (30-35 formats σε ένα χρόνο). Χα! χα! :mrgreen:
bilko53 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ για την πληροφορία, τα Vista είναι Home Premium, κάτω από το λαπτοπ έχει τον αριθμό τον win… και έχω κάνη 6-7 φορές φορμάτ αλλά να εξηγήσω τι συμβαίνει, υπολογιστής –ιδιότητες οκ, ενεργοποίηση των windows, γράφει Τα windows ενεργοποιήθηκαν , αναγνωριστικό προϊόντος (11111–ΟΕΜ-1111111-11111 και δίπλα αλλαγή αριθμού- κλειδιού προϊόντος . Τώρα δεξιά κάτω γράφει περισσότερες πληροφορίες στο ιντερνέτ πατώντας αυτό πήγαινε σε μια σελίδα και έκανε επικύρωση, τώρα με βγάζει εδώ http://www.microsoft.com/genuine/?displaylang=el επειδή όπως γράφο είμαι αρχάριος , τηλεφωνικά πώς θα γίνει παίρνω τηλ Και ? ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ για την πληροφορία, τα Vista είναι Home Premium, κάτω από το λαπτοπ έχει τον αριθμό τον win… και έχω κάνη 6-7 φορές φορμάτ αλλά να εξηγήσω τι συμβαίνει, υπολογιστής –ιδιότητες οκ, ενεργοποίηση των windows, γράφει Τα windows ενεργοποιήθηκαν , αναγνωριστικό προϊόντος (11111–ΟΕΜ-1111111-11111 και δίπλα αλλαγή αριθμού- κλειδιού προϊόντος . Τώρα δεξιά κάτω γράφει περισσότερες πληροφορίες στο ιντερνέτ πατώντας αυτό πήγαινε σε μια σελίδα και έκανε επικύρωση, τώρα με βγάζει εδώ http://www.microsoft.com/genuine/?displaylang=el επειδή όπως γράφο είμαι αρχάριος , τηλεφωνικά πώς θα γίνει παίρνω τηλ Και ? ευχαριστώ. Αφου σου λεει οτι ενεργοποιηθηκαν μην κανεις τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.