marantonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Σκεφτομαι εδω και λιγο καιρο να το επιχειρησω, αλλα εχω καποιους ενδοιασμους. Καταρχας και κυριοτερα, θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει οποιοδηποτε προβλημα στην κλασσικη λειτουργια της κονσολας με την εγκατασταση των windows. Επισης: θα λειτουργει σωστα το windows λογισμικο ή παιζει να υπαρξουν κι εκει προβληματα; Βρηκα αυτο εδω και πιστευω οτι θα κανει δουλεια. Το εχει κανει κανεις σας;
chemist89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ποιος ο λογος ρε φιλε να το κανεις αυτο; Μαλλον δεν θα εχεις να κανεις τπτ καλυτερο...
marantonis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ποιος ο λογος ρε φιλε να το κανεις αυτο; Μαλλον δεν θα εχεις να κανεις τπτ καλυτερο... Μικροι και ασημαντοι λογοι οπως το οτι θα μπορω να παιξω οποιοδηποτε αρχειο θελω με ανεση, οπως και παιχνιδια για PC. ΥΓ. Υποθετω πως κι εσυ δεν ειχες τιποτα καλυτερο να κανεις απο το ποσταρεις οτι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω
Antonis3d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν πάμε καλά εδώ πέρα! Από που κι ως που είναι δυνατόν να εγκαταστήσουμε Windows στο ps3 και να παίζουμε παιχνίδια pc με την άνεσή μας?!!! Πολύ fake φίλε! Μυρίζει scam από χιλιόμετρα και είμαι σίγουρος πως αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα που σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις κι όλας ποια windows θες ακόμα και windows 7, θα κοστίζε μια περιουσία και θα κλες τα χρήματά σου μετά.
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 To ps3 δεν έχει και τιποτα σοβαρά χαρακτηριστικά σε hardware ώστε να παίζει παιχνίδια σε win, ακόμα και αν εγκατασταθούν
lexmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μικροι και ασημαντοι λογοι οπως το οτι θα μπορω να παιξω οποιοδηποτε αρχειο θελω με ανεση, οπως και παιχνιδια για PC. Και ιούς για Windowz;
aris1986 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απο επεξεργαστή καλα παει απο Ram εχει 256.Απο την αλλη δεν ξερω αν το λογισμικο λειτουργει με επεξεργαστη διαφορετικο απο x32_64,ΑΜD κτλπ. Ps3 hardware:3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE & 7 SPEs περισσοτερα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
million_voices Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 To ps3 δεν έχει και τιποτα σοβαρά χαρακτηριστικά σε hardware ώστε να παίζει παιχνίδια σε win, ακόμα και αν εγκατασταθούν χμμμμ ναι 8 πυρηνες ειναι τιποτα,τα υπολοιπα specs ενταξει δεν υπαρχει εκδοση win για cell,μιλαμε για τελειως διαφορετικη αρχιτεκτονικη απο τους χ86 οποτε μουφα η δουλεια
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απο επεξεργαστή καλα παει απο Ram εχει 256.Απο την αλλη δεν ξερω αν το λογισμικο λειτουργει με επεξεργαστη διαφορετικο απο x32_64,ΑΜD κτλπ. Ps3 hardware:3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE & 7 SPEs περισσοτερα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 512 mb ram εχει συνολικα
bele Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Mπα μην το επιχειρησεις...δεν υπαρχει συμβατοτητα και το link που ειπες μου φαινεται μεγαλη μπαρουφα!
JimGer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Διαφορετικές αρχιτεκτονικες... Παιχνίδια για win ούτε κατα διάνοια
skanjos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα full of win. το ps3 δεν τρέχει windows,αν θες μπορείς να βάλεις Linux και πάλι δεν υπάρχουν rsx drivers οπότε ξέχνα το gaming απο το OtherOS.
kostionalist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι αφαιρεσαν την δυνατοτητα να βαλεις Other OS
dewn735 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι αφαιρεσαν την δυνατοτητα να βαλεις Other OS Yeap, εδώ και αρκετά updates. @marantonis: Με το ζόρι σήκωνε (όσο γινόταν η εγκατάσταση δεύτερου λειτουργικού) κάποια πανάλαφρη διανομή linux μπας και σηκώσει κανένα mame. Για windows πραγματικά δε ξέρω πόσα πράμματα θα πρέπει να κόψεις για να γίνει η εγκατάσταση και να έχεις και μια αξιοπρεπή λειτουργία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.