Προς το περιεχόμενο

το πρόγραμμα οδήγησης σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία ????

jordan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα και καλή χρονιά να έχετε.

. έχω μια 470 και μερικές φορές μου βγάζει το εξής μήνυμα.

"το πρόγραμμα οδήγησης nvidia kernell 260.99 (latest drivers) σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία"

τι μπορεί να συμβαίνει .έχω απεγκατηστήσει και ξανά μάνα ,και με driver sweeper καθάρισμα αλλά τίποτα . εμφανίζεται αραιά το πρόβλημα. καμιά γνώμη???

Δημοσ.

Και εμενα το εκανε αυτο με την 5870 2 φορες πριν απο καμια εβδομαδα.Αλλα απο τοτε δεν το εχει ξανακανει.Τι να πω μπορει να ειναι κανα κολλημα τον windows.

Δημοσ.

καλημέρα και καλή χρονιά να έχετε.

. έχω μια 470 και μερικές φορές μου βγάζει το εξής μήνυμα.

"το πρόγραμμα οδήγησης nvidia kernell 260.99 (latest drivers) σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία"

τι μπορεί να συμβαίνει .έχω απεγκατηστήσει και ξανά μάνα ,και με driver sweeper καθάρισμα αλλά τίποτα . εμφανίζεται αραιά το πρόβλημα. καμιά γνώμη???

Καλή Χρονιά, Χρόνια Καλά και Πολλά

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σ' ενα Laptop που φοράει την Ati Mobiloity Radeon HD 2400.

Μερικές φορές μάλιστα κολλάει εντελώς. Άλλες φορές πετάει και μπλε οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά λύση δεν έχω βρει!!!

Δημοσ.

Α να αναφερω οτι εμενα το εκανε με τους 10,11 drivers.Με τους 10,12 και οτι αλλους εχω βαλει δεν ειχα καποιο θεμα,οποτε μπορει να ειναι και θεμα drivers.

Δημοσ.

το πρόβλημα βρέθηκε . είναι επειδή έχω κάνει overclock την κάρτα .την έχω ανεβάσει στα 700 με stock voltage.

καμιά γνώμη σε τι τιμές να παίξω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...