Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος χρησιμοποιεί αυτό το έκτρωμα! Υπάρχουν τόσο, μα τόσο καλύτερες υπηρεσίες.

360 εκατομμυρια χρηστες θα σε ρωτησουν γιατι το λες εκτρωμα ;)

Δημοσ.

360 εκατομμυρια χρηστες θα σε ρωτησουν γιατι το λες εκτρωμα ;)

Ή θα ρωτήσουν ποιες είναι αυτές οι εναλλακτικές. :-)

Ανεξάρτητα του ποια υπηρεσία χρησιμοποιεί κάποιος και για ποιο λόγο, υπάρχει και το email forwarding οπότε τα μηνύματα στέλνονται και σε άλλο λογαριασμό άλλης εταιρίας οπότε ακόμα και αν διαγραφούν από την μία, θα τα βρούμε στην άλλη. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις δίαβασα την είδηση επισκέπτικα το hotmail μου και διαπίστωσα ότι έχουν διαγραφτεί τα e-mail μου υπάρχουν μόνο τα 30 πιο πρόσφατα.Ευτυχός που για πιο επαγγελματικά e-mail χρησιμοποιώ το gmail.

Επεξ/σία από kiriakos123
Δημοσ.

έχω και λογαριασμό google, αλλά παντού εμφανίζομαι με το hotmail... τώρα είναι αργά για να αλλάξω γνώμη. Αφου δεν το χρησημοποιώ επαγγελματικά δεν υπάρχει λόγος να φύγω αφού είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει το περιβάλλον. ανώριμη αντιμετώπιση βέβαια, αλλα έτσι θα συννεχίσω. τι κίνδυνους διατρέχω εκτός από την διαγραφή μηνυμάτων? (δεν είναι ρητορική η ερώτηση, ούτε ειρωνική. περιμένω απάντηση)

Δημοσ.

Την έχω πατήσει κ εγώ <_< . Ενώ με msn 2011 δεν μπορώ να μπω μου γράφει απεκλεισμένος λογαριασμό με την έκδοση 4.7 σε xp κάνω κανονικά log in. Δεν μπορώ να βρω λύση αν κ έχω στείλει μηνύματα σε moderators τι να πω... :huh: :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πριν από χρόνια το hotmail είχε αλλάξει και από εκεί που πρόσφερε μόνο 2ΜΒ χώρο (:blink: ) για να περάσει στα 600, μου είχε διαγράψει όλα τα mail :mad:

Άσχετο ίσως με το τωρινό, άλλα είπα να πω και εγώ τον πόνο μου :P

Επεξ/σία από eliascm21
Δημοσ.

μην έυχεσαι τέτοιες βλακείες γιατί κάποια μέρα θα την πατήσεις με κάποιο σημαντίκο mail...

gmail και μονο gmail το χοτ το εχω μονο για το μεσανγερ

οχι οτι ειναι καλο αυτο που συμβαίνει μην τρελαθούμε αλλα κανείς και ενα κουμάντο στα σημαντικά.....

οπως ειπε και ενας συνφορουμιτης θέλουν και cloud τρομάρα τους

Δημοσ.

Απενεργοποιημένοι λογαριασμοί χωρίς λόγο, διάρευση κωδικών, χαμένα και διαγραμμένα μηνύματα τώρα!

Το hotmail δυστυχώς, βρίσκετε μόνιμα τον τελευταίο καιρό σε κατηφόρα.

Αυτά πάλι πού τα πας;

http://www.insomnia.gr/topic/357152-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AC-msn-contacts-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-messenger-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-live/

http://www.insomnia.gr/topic/359426-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-windows-live-essentials/page__view__findpost__p__3382938

Ποιος σοβαρός άνθρωπος χρησιμοποιεί hotmail ; ...

Κι εγώ. Και είμαι πολύ σοβαρός.

Ευτυχώς εμένα δε μου σβήστηκε τίποτα. Καλού κακού όμως κράτησα ένα backup. Από τα διεγραμμένα μόνο έχω παρατηρήσει ότι σβήνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...