Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση 32-42" Budget max 500€

egw_eimai_re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To γνωρίζω καλα για το μαύρο και πραγματικά η TV που αγόρασα με εχε αφήσει έκπληκτο το ποσο καλα το απεικονίζει.

Η plasma ομως δεν κάνουν για video games βλέπεις ακομα και έπειτα απο την εντυπωσιακή εξέλιξη τους σε σχέση με τις παλιές ακόμα υπάρχει το θέμα Burn-in οπου τις καθιστούν αδιάφορες σε καταναλωτές οπου παρακολουθούν tv (λογο του channel logo) παίζουν games (λογο μπάρες ζωης - maps κλπ) ή pc.

Εμενα προσωπικά ουδέποτε με εντυπωσίασαν οι πλάσμα δεν ξερω αλλα ενδεχομένως μου αρέσει η δυναμική αντίθεση που εκπέμπει μια lcd.

Σίγουρα αν έβλεπα μονο ταινίες θα αγόραζα πλάσμα κ ο λογος απόδοσης τιμής - ιντσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η panasonic που πήρα είχε ένα μεγάλο αυτοκόλλητο επάνω που έγραφε "GREAT FOR GAMING", αλλά κακά τα ψέματα, αν την ήθελα για αποκλειστική σχεδόν χρήση ως monitor, δεν θα την έπαιρνα, έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Με €500 στις 32" παίρνει καλό κομμάτι.

Αφήστε που ξεφεύγει ούτως ή άλλως από το budget του φίλου μας.

+1

ps ....και εξακολουθώ να απορώ πως δεν κάνουν οι plasma για παιχνίδια όταν έχουν καλύτερο χρόνο απόκρισης και περισσότερα HZ ?

Όταν λες περισσότερα Hz τι εννοείς?

60Hz είναι.

Όλες οι TV τόσο είναι, τα παραπάνω απλά είναι Interpolated. Με επεξεργαστές τα κάνουν περισσότερα. Σε Game Mode φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί το Interpolation, δημιουργεί Input Lag.

600Hz και τον τουτ κλαίγανε... Έλεος!

φίλε εγω εχω μια led lcd και όταν αποικονιζει το μαύρο είναι σαν να είναι κλειστη!!( πόσο ποιο μαύρο να γίνει δλδ) το μοναδικό μοιονεκτημα ειναι το ghosting!!(που σε μενα δεν βαραέι τοσο πολυ στο ματι)

Σε θέμα αποικονισης του μαυρου εχουν φτασει τις plasma για τα καλα...

Και πολύ καλό να είναι το μαύρο, υπάρχει backlight bleeding.

Προσωπικά δεν με πειράζει αυτό.

Αν είχα το χρήμα θα έπαιρνα μία όσο πιο μεγάλη μπορούσα 3D. Αν η τεχνολογία αυτή δεν έπιανε επειδή θα ήταν μόνο Marketing (που αυτό πιστεύω), θα την πέταγα και θα έπαιρνα την επόμενη κορυφαία.

Εδώ εμείς φαντάζομαι ότι κοιτάμε να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε να χρήματά μας.

Η plasma ομως δεν κάνουν για video games βλέπεις ακομα και έπειτα απο την εντυπωσιακή εξέλιξη τους σε σχέση με τις παλιές ακόμα υπάρχει το θέμα Burn-in οπου τις καθιστούν αδιάφορες σε καταναλωτές οπου παρακολουθούν tv (λογο του channel logo) παίζουν games (λογο μπάρες ζωης - maps κλπ) ή pc.

Μα εδώ και χρόνια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Στα Video Games κάτι που δεν είχα παρατηρήσει είναι ότι δεν υπάρχουν στατικές εικόνες. Ακόμα και μπάρες ενέργειας να υπάρχουν, χάρτες, κλπ, υπάρχουν και Cutscenes, υπάρχει το Invertory όπου κοιτάς τον σάκο σου, άσε που πολλές φορές όλα αυτά γίνονται διάφανα.

Και στατικές εικόνες να έχει ένα παιχνίδι, δεν νομίζω να παίζει κάποιος μόνο ένα παιχνίδι για 5 ημέρες συνεχόμενα. Τα περισσότερα έτσι και αλλιώς στο 12ωρο τερματίζουν. :mad:

Εμενα προσωπικά ουδέποτε με εντυπωσίασαν οι πλάσμα δεν ξερω αλλα ενδεχομένως μου αρέσει η δυναμική αντίθεση που εκπέμπει μια lcd.

Σίγουρα αν έβλεπα μονο ταινίες θα αγόραζα πλάσμα κ ο λογος απόδοσης τιμής - ιντσες.

Ούτε εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την Plasma TV αν εξαιρέσω το μαύρο της.

Περιμένω να την δουλέψω με τα Settings που θέλω. Από τον άλλον μήνα αυτά, αφού είμαι αρκετά κοντά στις 200 ώρες.

Όταν μιλάμε για δυναμική αντίθεση, φαντάζομαι δεν εννοούμε να αναβοσβήνει η TV ανάμεσα σε σκοτεινές και φωτεινές σκηνές, ε?

Μα εδώ και χρόνια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Στα Video Games κάτι που δεν είχα παρατηρήσει είναι ότι δεν υπάρχουν στατικές εικόνες. Ακόμα και μπάρες ενέργειας να υπάρχουν, χάρτες, κλπ, υπάρχουν και Cutscenes, υπάρχει το Invertory όπου κοιτάς τον σάκο σου, άσε που πολλές φορές όλα αυτά γίνονται διάφανα.

Και στατικές εικόνες να έχει ένα παιχνίδι, δεν νομίζω να παίζει κάποιος μόνο ένα παιχνίδι για 5 ημέρες συνεχόμενα. Τα περισσότερα έτσι και αλλιώς στο 12ωρο τερματίζουν. :mad:

Εγω γιατί ξερω οτι το παρουσιάζει έστω και για 4 ωρες;

Ούτε εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την Plasma TV αν εξαιρέσω το μαύρο της.

Περιμένω να την δουλέψω με τα Settings που θέλω. Από τον άλλον μήνα αυτά, αφού είμαι αρκετά κοντά στις 200 ώρες.

Όταν μιλάμε για δυναμική αντίθεση, φαντάζομαι δεν εννοούμε να αναβοσβήνει η TV ανάμεσα σε σκοτεινές και φωτεινές σκηνές, ε?

Αυτό ακριβώς εννοώ :)

Κοιτάξτε, για εμένα η διαφορά ανάμεσα σε plasma και LCD στις τιμές €800-1000 είναι αβυσσαλέα. Δεν είναι το μαύρο, είναι τα υπόλοιπα προβλήματα που βλέπω στις LCD και με τρελαίνουν:

-Το ghosting στο κυλιόμενο κείμενο. Μένει για λίγο ένα ίχνος πίσω που μου την δίνει.

-Η κακή ευκρίνεια των LCD. Εντάξει, από μακριά μειώνεται το πρόβλημα, αλλά μόλις την πλησιάσεις, βλέπεις πόσο πιξελιαστή εικόνα παρουσιάζουν. Ιδίως το πόσο άσχημα φαίνονται τα σήματα των καναλιών, όσο πλησιάζεις, τόσο πιο δυσδιάκριτα γίνονται. Αυτήν τη στιγμή βλέπω τηλεόραση στο 1.5 μέτρο και το σήμα φαίνεται πεντακάθαρο.

Επισημαίνω ότι αυτά συμβαίνουν στις χαμηλές τιμές. Από τα 1400 ευρώ και πάνω, τα προβλήματα αυτά αμβλύνονται στις LCD και δεν φαίνονται τόσο άσχημα, αλλά οι φτηνές LCD για κάποιον που θέλει πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα δεν αξίζουν για εμένα.

Αυτο οφειλετε στα παλια πανελ που τα ms τους ηταν οτι να ναι.

Η 32αρα samsung που εχω 07 μοντελο οντως το κανει.

Τωρα τι να σου πω 40αρα στο 1 μετρο και λιγα εκατοστα δεν εχω δει pixelιαρισμα κανενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...