Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση 32-42" Budget max 500€

egw_eimai_re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σχετικά με αγορά τηλεόρασης.

Αν και ελεγα να μην αγοράσω τηλεόραση διότι πλησιάζει η τεχνολογία 3d στα σπίτια μας σιγά σιγά τελικά αποφάσισα να αγοράσω.

Μεχρι τωρα κοιτάω στα γνωστά μαγαζιά απο το ίντερνετ αλλα η κάθε μια εχει τα καλά της και τα να μη πω..

Anyway

Ο κυριότερος λόγος αγοράς ειναι για παιχνίδια - ταινίες.

To θέμα τον ιντσών έρχεται τελευταίο με ενδιαφέρει περισσότερο το πάνελ και το μαύρο χρώμα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να παω σε πλάσμα καθαρά γιατι θα παίζω παιχνίδια - και κανα pc.

Οποτε με αυτα τα χρήματα ψάχνω (Οχι αγρότη :P ) TV!!!

32αρα και ανω με 100hz και ανω και αν μπορεί για ψυχολογικούς λόγους και μόνο να ειναι led ή ψευτο led αρκεί το μαυρο να το δείχνει καλούτσικα και φυσικά full HD B)

Για αρχή εχω σταμπάρει:

Αυτές απο 32" στα 100hz

Απο την άλλη σκέφτομαι αξίζουν τα 100hz μπροστά στις ίντσες και βλέπω αυτές..

Τι λέτε εσείς;

Μηπως να επενδύσω σε κατι φθηνό μιας και σε 1-2 χρόνια max θα χρειαζόμαστε 3d;

πχ

Τις γνώμες απο τους εξειδικευμένους plz..

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δνε παιζει 3d.Για τα λεφτα που δινεις πας καλυτερα σε μια τηλεωραση της σειρα ld 450 και πανω.Παντως και η samsung ειναι αρκετα καλη τηλεοραση[samsung LE32C630 ]

λεω οτι με λιγη προσοχη παιρνεις 42αρα pany που την εικονα της την κοιτανε με τα κυαλια ολες αυτες που βλεπεις

http://www.skroutz.gr/s/265098/Panasonic-TX-P42U20E-42.html?keyphrase=p42u20

Ειναι πλασμα ομως :angry:

SOCRATIS1000 εχεις link μηπως;

γιατί η plasma δεν κάνουν για games? αφού έχουν πάρα πολύ μικρή απόκριση 0,002!! και πολλά HZ

ps την παραπάνω plasma τη πήρε ενα φίλος απο το plaisio 500 ευρώ και δείχνει αρκετά καλά και με τον καιρό θα δείξει καλύτερα...(αφού την στρώσει)

στα 500 ευρώ την θεωρώ άριστη επιλογή και φυσικά σε plasma πας μονο σε panasonic

για games δεν δοκίμασα αλλα δεν τον ενδιαφέρει κιόλας αλλά φαντάζομαι άμα συνδέσει κάποιο ps3 θα παίζει κανονικά

ps κατέμε δεν αξίζει να πας σε 3d πιστεύω ότι το 3d δεν θα πιάσει και είναι καθαρά θέμα marketing..αφου περάσει αυτη η τάση οι εταιρίες θα επικεντρωθούν στις τηλεοράσεις με περισσότερο απο 1080p

Για games η 40C530 της samsung ειναι ιδανικη και δεν υστερει και σε εικονα..Για θεαση και προσεκτικο game μια πλασμα της panasonic. ή ακομα και μια της lg πχ lg 42pj550.

Στις ιντσες θα ηταν κριμα να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις 32αρα την στιγμη που υπαρχουν πολυ καλες 40αρες και 42αρες υηλεορασεις.

Παιδια ευχαριστω αρχικα για τa post σας.

Οπως ειπα και ποιο πανω ομως δεν με ενδιαφερει για πλασμα αφου ο λογος αγορας ειναι καθαρα games-pc δηλαδη θα υπαρχουν για πολλες ωρες πανω της μπαρες ζωης - χαρτες.

Δεν ξερω θα κανω αυριο και μια βολτα απο τα μαγαζια παλι να τσεκαρω και απο κοντα.

Τωρα για τις ιντσες δεν με απασχολει και τοσο οσο η ποιοτητα που θα εχει γιατι θα την φιλοξενησω στο υπνο-δωματιο μου.

αυτο το πράγμα με τις plasma και τoυς AMD

δεν το καταλαβα ποτέ!

Αποριψη , ετσι απλά, δεν μου αρέσουν.

στα λεφτά που παίζεις έιναι καλύτερες Οι plasma

και κατι παραπονα για κάτι φιδάκια κτλ εχουν εξαλιφθει εδώ και 3-4 χρονια

Μπες σε κανα εξιειδικευμενο σε τετοια θεματα φορουμ ,ειτε ελληνικο είτε αμερικάνικο, οι 8/10 θα σου πουν να πάρεις plasma

οτι σου βασταει η τσεπη παρε Panasonic η Lg

Αγόρασα μια Samsung LE40C550

Πλασμα χμμ καλη αλλα οχι για την χρήση που θα της έκανα στο εξειδικευμένο avclub το λένε plasma = προσοχή στα πάντα = no games & pc.Αρα για λιγο καλύτερο μαύρο κρίμα είναι ολη η ταλαιπωρία.

Οσο για τους AMD τι να σου πω εδω είμαστε σε άλλη ενότητα.

Ειναι πλασμα ομως :angry:

SOCRATIS1000 εχεις link μηπως;

So?

Για θεαση και προσεκτικο game μια πλασμα της panasonic. ή ακομα και μια της lg πχ lg 42pj550.

Στις ιντσες θα ηταν κριμα να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις 32αρα την στιγμη που υπαρχουν πολυ καλες 40αρες και 42αρες υηλεορασεις.

Καθόλου προσοχή δεν θέλει. Το να προσέξεις λίγο τις πρώτες 200 ώρες δεν νομίζω ότι είναι θέμα.

Όταν λέμε προσοχή, να μην πατάς Start και πηγαίνεις για μπάνιο ή καφέ, ή για φαγητό, κλπ.

Αν βλέπεις TV καλό είναι να μην φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών. Με μεγέθυνση κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα.

Το manual το μόνο που γράφει για το burn in, είναι όχι στατικές εικόνες για πολύ ώρα. Στρωσίματα, DVD στρωσίματος και άλλα τέτοια θα θεωρώ υπερβολές. Αγοράζεις μία TV για να βλέπεις, όχι για να καρκινιάσεις από το άγχος.

Στο Review για να αγοράσω Plasma TV, που διάβασα, έγραφε ότι είναι για HardCore Gamers!

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50s20b-tx-p42s20b-20100511647.htm

Και δεν νομίζω ότι η σειρά S20 αποτελεί κάτι ιδιαίτερο ώστε να γράφει για παιχνίδια.

Αγόρασα μια Samsung LE40C550

Πλασμα χμμ καλη αλλα οχι για την χρήση που θα της έκανα στο εξειδικευμένο avclub το λένε plasma = προσοχή στα πάντα = no games & pc.Αρα για λιγο καλύτερο μαύρο κρίμα είναι ολη η ταλαιπωρία.

Οσο για τους AMD τι να σου πω εδω είμαστε σε άλλη ενότητα.

Ίσα ίσα που στο avclub προτείνουν Plasma δαγκωτό.

Μία TV σαφώς είναι και για να παίζεις παιχνίδια. Το αν θα την χρησιμοποιήσεις ως monitor αλλάζει και εδώ προσωπικά δεν προτείνω Plasma γιατί δεν μου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα.

Αφού διαβάζεις και στο avclub, λογικά θα έχεις καταλάβει τι παίζει με την τεχνολογία LED και ότι ακόμα μία τόσο νέα τεχνολογία συγκρίνεται και αρκετές φορές υστερεί σε σχέση με τις Plasma.

Καλορίζικη λοιπόν και καλές προβολές! :)

αυτο το πράγμα με τις plasma και τoυς AMD

δεν το καταλαβα ποτέ!

Αποριψη , ετσι απλά, δεν μου αρέσουν.

στα λεφτά που παίζεις έιναι καλύτερες Οι plasma

και κατι παραπονα για κάτι φιδάκια κτλ εχουν εξαλιφθει εδώ και 3-4 χρονια

Μπες σε κανα εξιειδικευμενο σε τετοια θεματα φορουμ ,ειτε ελληνικο είτε αμερικάνικο, οι 8/10 θα σου πουν να πάρεις plasma

οτι σου βασταει η τσεπη παρε Panasonic η Lg

+1

ps ....και εξακολουθώ να απορώ πως δεν κάνουν οι plasma για παιχνίδια όταν έχουν καλύτερο χρόνο απόκρισης και περισσότερα HZ ?

Αφού διαβάζεις και στο avclub, λογικά θα έχεις καταλάβει τι παίζει με την τεχνολογία LED και ότι ακόμα μία τόσο νέα τεχνολογία συγκρίνεται και αρκετές φορές υστερεί σε σχέση με τις Plasma.

Καλορίζικη λοιπόν και καλές προβολές! :)

φίλε εγω εχω μια led lcd και όταν αποικονιζει το μαύρο είναι σαν να είναι κλειστη!!( πόσο ποιο μαύρο να γίνει δλδ) το μοναδικό μοιονεκτημα ειναι το ghosting!!(που σε μενα δεν βαραέι τοσο πολυ στο ματι)

Σε θέμα αποικονισης του μαυρου εχουν φτασει τις plasma για τα καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...