Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γινεται να μη πληρωσεις το χαρατσι της ΕΡΤ που υπαρχει στο λογαριασμο της ΔΕΗ; Γιατι κατι τετοιο διαβασα πριν απο λιγο σε ενα blog. Οτι μπορουμε να παμε στο Παρακαταθηκών και Δανείων ( Τι ειναι αυτο; ) και να πληρωσουμε μονο το λογαριασμο του ρευματος. Οποιος ξερει κατι σχετικο ή το εχει πραξει, ας μας ενημερωσει παρακαλω.
Orgasmic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απο την ερευνα που εχω κανει κι εγω ξερω οτι συνταγματικα δεν μπορεις να μην πληρωσεις την ΕΡΤ εφοσον παιρνεις ρευμα απο την ΔΕΗ. Αυτο με το Παρακαταθηκων και Δανειων δεν ισχυει απο οτι εχω καταλαβει. Δηλαδη ακομα και να καταθεσεις εκει το ποσο, η ΔΕΗ σου κοβει το ρευμα. http://www.tpd.gr/?page_id=36 Ουσιαστικα οταν καταθετεις τα χρηματα στο ΤΠΔ ειναι σαν να λες οτι δεν εχεις προβλημα να πληρωσεις, απλα αμφισβητεις την νομιμοτητα της χρηματικης απαιτησης...
gbras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Διαβασε τη λεει πανω ο λογαριασμος της ΔΕΗ. Με βαση το νομο ... Τα εχουν προβλεψει οι κλεφτες.
35apontos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μόνο στη σχωρεμένη τη Μελίνα έπιασε κι αυτό μέχρι να γίνει υπουργός. Μετά της το πληρώνανε άλλοι...
AMWN_RA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 την ΕΡΤ την γλυτωνεις μονο στο λογαριασμο ρευματος του κλιμακοστασιου
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 και να φανταστείς ότι ξέρω κόσμο που δεν έχει καν τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.