DreadKnight Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. Εχω το παρακατω προβλημα. Ας τα παρουμε απ την αρχη. Η ξαδελφη μου εχει το laptop που αναφερω και ειχε μεσα Vista. Με τον καιρο εκανε κατι κολληματα ξερετε γυναικεια χρηση και τελος παντων βαλαμε Win 7 32bit. Ολα μια χαρα βαλαμε και τους οδηγους οσους βρηκαμε και μετα απο κανα 2μηνο βγαζει το εξης προβλημα επαιζε ενα game και εμφανιζει πολυχρωμη οθονη και κολλαει ετσι. Restart πολυχρωμη οθονη παλι. Ξανα restart μπανει στα 7 παμε σε ενα game πολυχρωμη οθονη παλι. Βγαζουμε τους drivers της καρτας γραφικων που ειναι η Nvidia 8400 μια χαρα δεν εμφανιζει το κολλημα ποτε, αλλα δεν τρεχει games γιατι δεν βλεπει την καρτα γραφικων. Λεω αντε να βαλουμε Xp. Τρεχω την εγκατασταση και φτανει σε ενα σταδιο και λεει δεν μπορει να γινει η εγκατασταση γιατι δεν υπαρχει σκληρος... Τι μπορυμε να κανουμε τι φταει?? ευχαριστω
DreadKnight Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 παιδαι δεν εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο??
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 2 ειναι τα ενδεχομενα και δεν μπορει να προχωρησει στην εγκατασταση. α)χαλασε ο σκληρος δισκος β)ξεκουμπωσε ο σκληρος(ισως απο χτυπημα). Ανοιξε το καπακι και βγαλε τον,και ξαναβαλ'τον παλι. Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Οσον αφορα την πολυχρωμη οθονη τωρα.. εβγαλες τους drivers και δουλεψε κανονικα? γιατι κοκκινες/πρασινες γραμμες σημαινει οτι ειναι στα τελευταια της/ή εχει ηδη καει η μητρικη/καρτα γραφικων.
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 β)ξεκουμπωσε ο σκληρος(ισως απο χτυπημα). Ανοιξε το καπακι και βγαλε τον,και ξαναβαλ'τον παλι. Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Άμα είχε ξεκουμπώσει (σχεδόν αδύνατο σε φορητό γιατί βιδώνει) δενθα μπαίνανε τα 7. Εγώ μπορώ να φανταστώ έλλειψη sata drivers στο δισκάκι των xp. Τακτικό πρόβλημα και πολυσηζητημένο (ακομα και στο insomnia)
croesus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σαν κάτοχος ενός hp dv9542, θα ήθελα να κάνω δύο επισημάνσεις, σχετικά με τα όσα αναφέρεις. 1)Για να εγκαταστήσεις windows xp, η μόνη λύση είναι η δημιουργία ενός cd όπου θα εμπεριέχονται οι drivers για sata δίσκους, αλλιώς δεν μπορείς με τίποτα να τα εγκαταστήσεις, ούτε αν κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιήσεις floppy με σύνδεση usb. Το έχω κάνει στο δικό μου, το οποίο είχε έρθει με vista και μόνο έτσι είχα εγκαταστήσει windows xp. Για τη δημιουργία τέτοιου cd θα χρειαστείς το nlite και κάποιον οδηγό χρήσης του, κυκλοφορούν πολλοί στο internet. 2)Να είσαι προσεκτικός με την κάρτα γραφικών και με τις θερμοκρασίες αυτής, στο δικό μου laptop με nvidia 8600m κάηκε η κάρτα και αναγκάστηκα ν' αλλάξω μητρική, με κόστος ιδιαίτερα τσουχτερό. Τέλος θα ήθελα, να σου δώσω μια "συμβουλή", αν μου επιτρέπεις, μην βάλεις windows xp, γιατί δύσκολα θα βρεις όλους τους απαιτούμενους drivers, καθώς επίσης και ότι τα windows 7, δίνουν άλλη αίσθηση στο μηχανάκι, αυτά από προσωπική εμπειρία και πάντα κρίνοντας με το laptop, που έχω στην κατοχή μου.
carib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πολύχρωμη οθόνη σε pavilion dv9200 κατα κανόνα σημαίνει βλάβη στο κύκλωμα γραφικών. Είναι ενσωματωμένο πάνω στην μητρική οπότε κανονικά πρέπει να αλλάξει ολόκληρη. Υπάρχει και η δυνατότητα επισκευής αλλά χρειάζεται εξειδικευμένο εργαστήριο (όχι σαχλαμάρες με φούρνους, κουβέρτες κτλ που την καταστρέφουν οριστικά...). Μπορείς να βρείς λύση επισκευής εδώ www.computer-systems.gr .
Greco Mascara Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πολύχρωμη οθόνη σε pavilion dv9200 κατα κανόνα σημαίνει βλάβη στο κύκλωμα γραφικών. Είναι ενσωματωμένο πάνω στην μητρική οπότε κανονικά πρέπει να αλλάξει ολόκληρη. Υπάρχει και η δυνατότητα επισκευής αλλά χρειάζεται εξειδικευμένο εργαστήριο (όχι σαχλαμάρες με φούρνους, κουβέρτες κτλ που την καταστρέφουν οριστικά...). Μπορείς να βρείς λύση επισκευής εδώ www.computer-systems.gr . 90+φπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.