Προς το περιεχόμενο

eshop crazy sundays 2/1/2011

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλακειουλες εχει χαχα το magnetic κατα τη γνωμη μου καλη τιμη αλλα αχρηστο καλυτερος ειναι ενας κυβος rubik και πιο φθηνος

Δημοσ.

Νομίζω πως η SONY CYBERSHOT DSC-H55 είναι αρκετά αξιόλογη μηχανή, ειδικά σε αυτή την τιμή ...

Έχοντας εδώ και αρκετό καιρό τον LEXMARK E260DN τον οποίο αγόρασα στα ~200€ και ο E360DN θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί αξιόλογη προσφορά.

Δημοσ.

Εχω τον 340DN και τον 530DN. Ένα είναι σίγουρο όμως. Αν ο εκτυπωτής δεν είναι HP, είναι απλά για πέταμα...

Για πέταμα πάντως η τιμή του είναι καλή

Δημοσ.

Νομίζω πως η SONY CYBERSHOT DSC-H55 είναι αρκετά αξιόλογη μηχανή, ειδικά σε αυτή την τιμή ...

Aυτο θα ελεγα και εγω, πολυ καλη περιπτωση.

Σε αυτα τα λεφτα ο κυριος ανταγωνιστης ειναι η Panasonic TZ8

Δημοσ.

Εχω τον 340DN και τον 530DN. Ένα είναι σίγουρο όμως. Αν ο εκτυπωτής δεν είναι HP, είναι απλά για πέταμα...

Για πέταμα πάντως η τιμή του είναι καλή

Το υπόλοιπο internet πάντως έχει αντίθετη άποψη για τους hp

Δημοσ.

Και η θήκη για 2.5" hdd αρκετά καλή τιμή. Την προηγούμενη εβδομάδα την είχε 2-3 ευρώ πάνω.

αυτο ειδα και εγω. μαλλον εχει μεινει πολυ στοκ. μλκια παντως για αυτους που την πηραν την προηγουμενη βδομαδα αυτη δεν ειναι σωστή πολιτική.

Δημοσ.

Απλά νομίζω είναι οι πιο εύκολοι στο να βρεις γεμισμένα μελάνια και να κάνεις την δουλειά σου. Σε ποιότητα εκτύπωσης σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι

Δημοσ.

Μιλάω για πάντα laser εκτυπωτές και συγκεκριμένα αναφέρομαι σε αξιοπιστία λειτουργίας.Οι lexmark στα 1-2 συστηματικής χρήσης ΠΑΝΤΑ βγάζουν κάποιο ηλίθιο πρόβλημα. Οι HP απο την άλλη έχουν τουλάχιστον το 2πλάσιο με 3 πλάσιο χρόνο απροβλημάτιστης ζωής.

Για ποιότητα εκτύπωσης δεν μπορώ να αναφερθώ μιας και όλοι οι παραπάνω χρησιμοποιούνται σε επαγγελματική χρήση εκτύπωσης απλών εγγράφων

τα παραπάνω βέβαια δεν τα είδα στο νετ αλλά πρακτικά ανάμεσα σε 100άδες εκτυπωτές λόγω επαγγέλματος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...