forgotten Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml το μονο που αξιζει ισως ειναι το monitor τα αλλα ειναι κανονικες τιμες κατα την αποψη μου
Tetix Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.997172&sid=1 Ωραίο αυτό... Ό,τι πρέπει για τα ταξιδάκια στο κτελ
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Η τιμη του MAGNETIC CUBE PUZZLE MULTI COLOURED ειναι καλη παντως.
timoboll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Βλακειουλες εχει χαχα το magnetic κατα τη γνωμη μου καλη τιμη αλλα αχρηστο καλυτερος ειναι ενας κυβος rubik και πιο φθηνος
xristoforos89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γιατι καθε φορα βαζουν σε προσφορα Fujitsu siemens laptop?? καμια αλλη μαρκα δυσκολευονται να βαλουν;;
panchociv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως η SONY CYBERSHOT DSC-H55 είναι αρκετά αξιόλογη μηχανή, ειδικά σε αυτή την τιμή ... Έχοντας εδώ και αρκετό καιρό τον LEXMARK E260DN τον οποίο αγόρασα στα ~200€ και ο E360DN θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί αξιόλογη προσφορά.
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχω τον 340DN και τον 530DN. Ένα είναι σίγουρο όμως. Αν ο εκτυπωτής δεν είναι HP, είναι απλά για πέταμα... Για πέταμα πάντως η τιμή του είναι καλή
k_dinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως η SONY CYBERSHOT DSC-H55 είναι αρκετά αξιόλογη μηχανή, ειδικά σε αυτή την τιμή ... Aυτο θα ελεγα και εγω, πολυ καλη περιπτωση. Σε αυτα τα λεφτα ο κυριος ανταγωνιστης ειναι η Panasonic TZ8
efo355 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχω τον 340DN και τον 530DN. Ένα είναι σίγουρο όμως. Αν ο εκτυπωτής δεν είναι HP, είναι απλά για πέταμα... Για πέταμα πάντως η τιμή του είναι καλή Το υπόλοιπο internet πάντως έχει αντίθετη άποψη για τους hp
GR1337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Και η θήκη για 2.5" hdd αρκετά καλή τιμή. Την προηγούμενη εβδομάδα την είχε 2-3 ευρώ πάνω.
beez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Και η θήκη για 2.5" hdd αρκετά καλή τιμή. Την προηγούμενη εβδομάδα την είχε 2-3 ευρώ πάνω. αυτο ειδα και εγω. μαλλον εχει μεινει πολυ στοκ. μλκια παντως για αυτους που την πηραν την προηγουμενη βδομαδα αυτη δεν ειναι σωστή πολιτική.
kamui Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Το υπόλοιπο internet πάντως έχει αντίθετη άποψη για τους hp Απλά νομίζω είναι οι πιο εύκολοι στο να βρεις γεμισμένα μελάνια και να κάνεις την δουλειά σου. Σε ποιότητα εκτύπωσης σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Το υπόλοιπο internet πάντως έχει αντίθετη άποψη για τους hp Μιλάω για πάντα laser εκτυπωτές και συγκεκριμένα αναφέρομαι σε αξιοπιστία λειτουργίας.Οι lexmark στα 1-2 συστηματικής χρήσης ΠΑΝΤΑ βγάζουν κάποιο ηλίθιο πρόβλημα. Οι HP απο την άλλη έχουν τουλάχιστον το 2πλάσιο με 3 πλάσιο χρόνο απροβλημάτιστης ζωής. Για ποιότητα εκτύπωσης δεν μπορώ να αναφερθώ μιας και όλοι οι παραπάνω χρησιμοποιούνται σε επαγγελματική χρήση εκτύπωσης απλών εγγράφων τα παραπάνω βέβαια δεν τα είδα στο νετ αλλά πρακτικά ανάμεσα σε 100άδες εκτυπωτές λόγω επαγγέλματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.