alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον επειδη αυτεες τις μερες ψαχνομαι να παρω κανα κινητο θελω να ακουσω τις αποψεις σας ... Εχω ηδη 3 windows mobile κινητα και εχω δουλεψει λιγο σε ενα vodafone joy 845 με android .... Αν αγοραζατε τωρα κινητο τι λειτουργικο θα διαλεγατε και ΓΙΑΤΙ .. ?? Ποιο να επιλεξω .. ??
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 πόσα δίνεις; Αν δεν σκοπεύεις να δώσεις πάνω από 450€ αυτόματα απορρίπτονται τα WP7 και το iOS. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει αν σου αρέσει το σκάλισμα (αν και αυτό το θεωρώ δεδομένο, αφού είχες ήδη 3 WinMo έκδοσης 6.5 και πίσω )
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ας μη παμε και τοσο στο οικονομικο θεμα γιατι εγω μπορω να βρω τις συσκευες πιο φθηνα ... Ειτε ως εταιρικη αγορα ειτε ως μεταχειρο ... Το θεμα ειναι οτι ειμαι σε διλημα ως προς το λειτουργικο που θα εχει η νεα συσκευη ...
jason88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εγω προτεινω android και symbian^3 εχω το n8 αλλα θελω να παρω και android αργοτερα. τα μηλα δε τα παω.
TH_boy_20 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 android φυσικά... 1o Διότι το λειτουργικό του είναι "λειτουργικό" 2ο Διοτι δεν χρειάζεται να πληρώσω για να κατεβάσω εφαρμογές (το 90% είναι δωρεάν) 3ο Διότι είναι το λειτουργικό που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους χρήστες 4ο Διότι είναι GOOGLE 5ο Διότι θεωρώ το symbian απαρχαιωμένο(είχα παλιά) και δεν γουστάρω την φιλοσοφία της apple 6O και τέλος επειδή έχει απίστευτο customization ps windows mobile δεν έχω δοκιμάσει...
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αν γινεται να δικιολογουμε και την αποψη μας ...
dewn735 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Για win έχω δει απίστευτα κολλήματα (να χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση ενώ μιλάς), το android σου δίνει μερικές χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές, εκ των οποίων όμως είναι ζήτημα αν χρησιμοποιήσεις το 1% - επίσης bugs σαν κι αυτό που διαβάζω στη πρώτη σελίδα του insomnia (http://www.insomnia.gr/topic/394293-bug-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CE%B9-sms-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%82/) είναι απλώς απαράδεκτα (by the way - βίντεο κλήσεις γίνονται πλέον; ) To symbian είναι παλιό, αλλά θα είναι κομμένο και ραμμένο για τη συσκευή που θα πάρεις. Από αυτά που διαβάζω και ακούω λοιπόν (δεν έχω win ή android συσκευή), ψηφίζω symbian - κυρίως επειδή βρίσκεται καιρό έξω και έτσι έχουν ήδη διορθωθεί τα όποια λάθη. Για android κρατάω κάποια επιφύλαξη για το μέλλον - με την ταχύτητα που αναπτύσσεται ίσως σε κάνα - δυο χρονάκια να μην υπάρχει αντίπαλος για αυτό.
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μόλις σήμερα πούλησα ένα κατα τα άλλα υπέροχο κινητό, σχεδόν καινούργιο,το htc desire(υπάρχει καταχώρηση στις αγγελίες του forum) γιατί την παραμονή προτοχρονιας μου δόθηκε η ευκαρία και έιχα στα χέρια μου ένα iphone4 για αρκετές ώρες.Τώρα ψάχνω να βρώ ένα τέτοιο μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση.Αν δεν βρώ θα το πάρω καινούργιο.Αν θές θα σου αναλύσω τι βρήκα καλύτερο σε αυτό που με ώθησε να κάνω αυτήν την κίνηση.Κινητά με wp7 δεν έχω δοκιμάσει.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μόλις σήμερα πούλησα ένα κατα τα άλλα υπέροχο κινητό, σχεδόν καινούργιο,το htc desire(υπάρχει καταχώρηση στις αγγελίες του forum) γιατί την παραμονή προτοχρονιας μου δόθηκε η ευκαρία και έιχα στα χέρια μου ένα iphone4 για αρκετές ώρες.Τώρα ψάχνω να βρώ ένα τέτοιο μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση.Αν δεν βρώ θα το πάρω καινούργιο.Αν θές θα σου αναλύσω τι βρήκα καλύτερο σε αυτό που με ώθησε να κάνω αυτήν την κίνηση.Κινητά με wp7 δεν έχω δοκιμάσει. Θελω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.