alienpc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 χρονια πολλα και ευχισμενο το νεο ετος εχω το στικακη της cosmote και αναρωτιομουν αμα γινετε να το μοιρασω.να βαλω στα 2 λαπτοπ,στις κονσολες μου και στα κινητα.αμα υπαρχει τροπος κατω των 100 ευρων ειναι δεκτες ευχαριστω πολυ
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Λειτουργικο του pc στο οποιο χρησιμοποιεις το stick της cosmote?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αφου μιλαμε για 7, μπορεις μεσω software να μοιρασεις τη συνδεση σου στα αλλα laptop/συσκευες
alienpc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 δεν πολυ καταλαβα.παντως το connectify το εχω δοκιμαση ηδη.και τον προτω αλλα τιποτα.στον προτο δεν ειχε ιντερνετ το λαπτοπ και στο δευτερο δεν εβρισκε ιντερνετ.
alienpc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 επισης δεν εχω καλωδιο οτε ουτε ρουτερ.εχω το στικακη της κοσμοτε.
darthinvader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Φίλε ειχα γράψει ένα αρθράκι σε ιντερνετική εφημερίδα για αυτό με αναλυτικές πληροφορίες δες το link --> http://pc-news.gr/home/8/162-createawi-finetwork.html σου εξηγεί τα πάντα(σχεδον)
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Λογικο, μια και τα ιδια σου προτεινα και εγω στην αρχη.
darthinvader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 φιλε βαλε με στο msn να σε βοηθησω [email protected] γιατι με ποστ εδω η κατασταση δεν βοηθιεται
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χμμμμ υποθέτω πως στον υπολογιστή που είναι το stickακι αν έβαζες μια ασύρματη κάρτα δικτύου να λειτουργεί ως Access Point τότε θα γινόταν το σκηνικό.
alienpc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 εχω καρτα δικτυου. ψαξε αμα θες Toshiba Satelite A300D
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απο μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι για αυτην την κάρτα δικτύου του pc σου. Ίσως και να υπάρχει τρόπος βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.