outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Λογικο να πας και εσυ μετα εκει και να τους γιαουρτωσεις, ετσι για το καλο! ε όχι και έτσι... γιατί και το γιαούρτι ακριβό είναι στις μέρες μας
shinigami Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μετα απο 20 λεπτα προσπαθειας για να επικοινωνησω,τελικα τα καταφερα για να μου πουν οτι ΔΕΝ υπαρχει!!! (ωρα 9:45,ξαγρυπνος και εγω) ημουν ετοιμος να τσακωθω και να τους πω ΚΥΡΙΟΙ,ανεβαζετε στο site σας το σαββατο την προσφορα αυτην,κυριακη κλειστα,δευτερα κλειστα, και τριτη που μολις ανοιξατε μου λετε δν υπαρχει??!?!?!! που να ριχνουμε καταρες μερες που ειναι... GRRRRRR
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ελα ρε παιδια... ειδα τον τιτλο και χαρηκα
blacksuede Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 για να είμαι ειλικρινής (επειδή έχω πάρει πράγματα διαθέσιμα σε κατάστημα) το πρωί κατέβαινα γκαζωμένος για το sharai κατά τις δεκα παρά και λέω δε μπαίνω ν'ακούσω τις πρώτες μαουακίες του χρόνου... όντως αυτή ήταν η ατάκα, ότι ήταν συστημικό λάθος αλλά το χειρότερο ήταν το ειρωνικό γελάκι του υπάλληλα που εκπαιδεύεται για μας...προφανώς και θα τους ζάλισαν σήμερα αλλά η αντιμετώπιση είναι ααααααλλο θέμα... (το sharai πάντως ήταν άψογο (για όσους ξέρουν!)) στο athens heart ο υπάλληλος μου είχε πεί ότι οι διαθεσιμότητες ελέγχονται από πάνω και οι πάνω βάζουν αυτές τις προσφορές και τα κομμάτια ανά κατάστημα...αν και είμαι εξαιρετικά δύσπιστος ας πούμε ότι υπήρχε μία τέτοια πιθανότητα...καλή συνέχεια σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.