Προς το περιεχόμενο

Kaspersky στο e-shop

drade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν σου κάνει κάποιο από τα free antivirus αλλά αν θες οπωσδήποτε Kaspersky διάλεξε από εδώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν σου κάνει κάποιο από τα free antivirus αλλά αν θες οπωσδήποτε Kaspersky διάλεξε από εδώ.

Ποιο δωρεάν antivirus είναι αξιόπιστο; Έχεις να προτείνεις κάποιο;

Του σκρουτζ πιο ακριβά είναι έχουν κάποιο άλλο πλεονέκτημα;

Δημοσ.

Προσφορά δε θα το έλεγα καθώς υπάρχει και σε λίγο καλύτερη τιμή εδώ

Αν έχεις γνήσια windows βάζεις το ελαφρύ microsoft security essentials + malwarebytes(επίσης δωρεάν) κάνεις ένα σκανάρισμα με το δεύτερο μία φορά την εβδομάδα και καθάρισες.

Και άμα θες και ένα extra βάζεις και ένα Spy bot search and destroy και πάμε για άλλα. ;)

Δημοσ.

Ποιο δωρεάν antivirus είναι αξιόπιστο; Έχεις να προτείνεις κάποιο;

Του σκρουτζ πιο ακριβά είναι έχουν κάποιο άλλο πλεονέκτημα;

Eγω χρησιμοποιω το Avira και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01265

Μου φαίνεται καλή η τιμή αξίζει;

Είναι καλύτερη λύση από το να πάρει κανείς το antivirus;;

Θα μας τρελάνεις ότι είναι και προσφορά! Στην Αμερική σε προσφορά βρίσκεις Norton με 3 άδειες στα 10δολ. και ήρθαν στους πλούσιους 'Ελληνες να ζητήσουν 50 ευρώ. Να φύγουν να παν αλλού. Avast και Avira που είναι τα καλύτερα δωρεάν.

Δημοσ.

Με πείσατε. Ευχαριστώ για τις εναλλακτικές, θα δοκιμάσω κάποιο από τα δωρεάν διότι όντως είναι βαρύ το Kaspersky και το δωρεάν (αν είναι το ίδιο αξιόπιστο) είναι πάντα πιο γλυκό.

Δημοσ.

Στο ebay με 18Ευρώ έχεις 3 άδειες για έναν χρόνο. ;)

Με το που πληρώσεις τον πωλητή, σε λίγη ώρα έχεις το Serial.

Εγώ αυτό αγοράζω.

Δημοσ.

Με πείσατε. Ευχαριστώ για τις εναλλακτικές, θα δοκιμάσω κάποιο από τα δωρεάν διότι όντως είναι βαρύ το Kaspersky και το δωρεάν (αν είναι το ίδιο αξιόπιστο) είναι πάντα πιο γλυκό.

αν επιμενεις,το βαλε 21,9 κ το e-SHOP...

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01265

κωδ.προσφορας 1079

Δημοσ.

Εξαρχής το θέμα ήταν για την προσφορά των 21.90Ευρώ για 3 άδειες. ^_^

Στο link που είχες δώσει δεν φαινόταν η προσφορά καθώς δεν είχε τον κωδικό, οπότε όσοι το άνοιγαν και το έβλεπαν είχε τιμή στα 49 και ευρώ. Εξού και όλες οι απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...