drade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά! http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01265 Μου φαίνεται καλή η τιμή αξίζει; Είναι καλύτερη λύση από το να πάρει κανείς το antivirus;;
kotsaris03 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μαρεσουν τα νομιμα Πότε λήγει το κλειδάκι??
grayden Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν σου κάνει κάποιο από τα free antivirus αλλά αν θες οπωσδήποτε Kaspersky διάλεξε από εδώ.
drade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν σου κάνει κάποιο από τα free antivirus αλλά αν θες οπωσδήποτε Kaspersky διάλεξε από εδώ. Ποιο δωρεάν antivirus είναι αξιόπιστο; Έχεις να προτείνεις κάποιο; Του σκρουτζ πιο ακριβά είναι έχουν κάποιο άλλο πλεονέκτημα;
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Προσφορά δε θα το έλεγα καθώς υπάρχει και σε λίγο καλύτερη τιμή εδώ Αν έχεις γνήσια windows βάζεις το ελαφρύ microsoft security essentials + malwarebytes(επίσης δωρεάν) κάνεις ένα σκανάρισμα με το δεύτερο μία φορά την εβδομάδα και καθάρισες. Και άμα θες και ένα extra βάζεις και ένα Spy bot search and destroy και πάμε για άλλα.
firegarden Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ποιο δωρεάν antivirus είναι αξιόπιστο; Έχεις να προτείνεις κάποιο; Του σκρουτζ πιο ακριβά είναι έχουν κάποιο άλλο πλεονέκτημα; Eγω χρησιμοποιω το Avira και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Konstantin77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά! http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01265 Μου φαίνεται καλή η τιμή αξίζει; Είναι καλύτερη λύση από το να πάρει κανείς το antivirus;; Θα μας τρελάνεις ότι είναι και προσφορά! Στην Αμερική σε προσφορά βρίσκεις Norton με 3 άδειες στα 10δολ. και ήρθαν στους πλούσιους 'Ελληνες να ζητήσουν 50 ευρώ. Να φύγουν να παν αλλού. Avast και Avira που είναι τα καλύτερα δωρεάν.
sofiathereal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Kaspersky =Too heavy.... Θα σου πρωτινά GData αν θέλεις να αγοράσεις κάτι. Εχουμε και το Thread στο Forum για προτάσεις/γνωμες Αυτά από εμένα καλή χρονιά
nickt72 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Αν ψάχνεις κάτι δωρεάν και αξιόπιστο τσέκαρε το Comodo (www.comodo.com). Εξαιρετική λύση και καθόλου βαριά
drade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Με πείσατε. Ευχαριστώ για τις εναλλακτικές, θα δοκιμάσω κάποιο από τα δωρεάν διότι όντως είναι βαρύ το Kaspersky και το δωρεάν (αν είναι το ίδιο αξιόπιστο) είναι πάντα πιο γλυκό.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Στο ebay με 18Ευρώ έχεις 3 άδειες για έναν χρόνο. Με το που πληρώσεις τον πωλητή, σε λίγη ώρα έχεις το Serial. Εγώ αυτό αγοράζω.
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Για την ακρίβεια 31/12 κατα τις 20:00 το είχαν 21,90 η άδεια για 3 χρήστες. Εγώ έλειπα , αλλά έβαλα την αδερφή μου και τσίμπησε 2
jabar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Με πείσατε. Ευχαριστώ για τις εναλλακτικές, θα δοκιμάσω κάποιο από τα δωρεάν διότι όντως είναι βαρύ το Kaspersky και το δωρεάν (αν είναι το ίδιο αξιόπιστο) είναι πάντα πιο γλυκό. αν επιμενεις,το βαλε 21,9 κ το e-SHOP... http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01265 κωδ.προσφορας 1079
drade Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εξαρχής το θέμα ήταν για την προσφορά των 21.90Ευρώ για 3 άδειες.
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εξαρχής το θέμα ήταν για την προσφορά των 21.90Ευρώ για 3 άδειες. Στο link που είχες δώσει δεν φαινόταν η προσφορά καθώς δεν είχε τον κωδικό, οπότε όσοι το άνοιγαν και το έβλεπαν είχε τιμή στα 49 και ευρώ. Εξού και όλες οι απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.