Προς το περιεχόμενο

Android κινητό γύρω στα 300 ευρώ;

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με γύρω στα 370 βρίσκεις το desire νομίζω στο σκρουτζ. Μην πάρεις τπτ με χαμηλότερο επεξεργάστη του 1 ghz δεν αξίζει ειλικρινά. Επίσης η ανάλυση στην οθόνη τελικά στο android έχει σημασία. Στα λέει αυτά ένας κάτοχος του wildfire . Σαν τηλ είναι άψογο, αλλα σαν smartphone πολυ αργο σε ενοχλητικό βαθμό

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo!!ειναι πολυ καλο κινητο με καλη οθονη και δυνατο επεξεργαστη!!θα το συνιστουσα ανεπιφυλακτα

Δημοσ.

παιδια γνωριζεται sar απο ZTE blade και IDEOS ??

Το blade εχω διαβασει οτι εχει 1,39 στο κεφαλι οταν το τηλεφωνο εχει τη χαμηλοτερη τιμη σηματος.

Δημοσ.

Καλο θα ηταν σε Android να κοιτας μονο τα μοντελα της HTC και αυτα που εχουν 1Ghz Cpu και πανω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μεσα στο μηνα θα ερθει και το galaxy ace της samsung με 800αρι, 3,5αρα 320×480 οθονη και froyo

Ακριβως αυτο περιμενω κι εγω!! Ειναι το μονο που συνδυαζει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω με λογικη τιμη!

Ηδη πωλειται σε χωρες οπως Φιλιππινες, Ινδια κλπ, καπου στα €250-300.

Εαν ερθει κι εδω με τετοια τιμη τοτε θα ειναι κελεπουρι!!!

Υπαρχει και ενα μικρο review εδω: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-review-558.php

Δημοσ.

Ακριβως αυτο περιμενω κι εγω!! Ειναι το μονο που συνδυαζει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω με λογικη τιμη!

Ηδη πωλειται σε χωρες οπως Φιλιππινες, Ινδια κλπ, καπου στα €250-300.

Εαν ερθει κι εδω με τετοια τιμη τοτε θα ειναι κελεπουρι!!!

Υπαρχει και ενα μικρο review εδω: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-review-558.php

τα μονα που με χαλανε λιγο ειναι η αναλυση του,το πλαστικο design και πως οι μ-ακες στη samsung δεν του βαλανει 720p (που στανταρ θα μπορουσε να το υποστιριξει :mad: )

τωρα αν το υποστιριξει και το xda γλιτωνουμε και το σαπιο TouchWiz :-)

αντε να δουμε μηπως βγαλει και κατι αναλογο η htc

• Moderators
Δημοσ.

τωρα αν το υποστιριξει και το xda γλιτωνουμε και το σαπιο TouchWiz :-)

αντε να δουμε μηπως βγαλει και κατι αναλογο η htc

Aσχετως XDA, απλα βαζεις 3rd party launcher :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...