ocSe7en Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό; Μακριά από αναλογικό. Θα έχεις χειρότερη ποιότητα εικόνας και πολλά άλλα εκνευριστικά που ακολουθούν το αναλογικό σήμα. Αυτή ξεφεύγει λίγο στην τιμή αλλά έχει καλά σχόλια... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 Όντως αξίζει; Είναι αυτή που πρότεινα και στον φίλο ποιο πάνω. Εδω είναι ποιο φθηνή. 162€
tassodar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τελικά για οικονομικους λόγους κατέληξα στην LG την οποία ήδη αγόρασα και φαίνεται τέλεια. Ευχαριστώ
Giorgos3924 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τελικά για οικονομικους λόγους κατέληξα στην LG την οποία ήδη αγόρασα και φαίνεται τέλεια. Ευχαριστώ Αν εννοείς την LG που πήρα κι εγώ ναι όντως είναι πολύ καλή. Αν και λίγο μεγάλη για απλό surfing στο ίντερνετ είναι πολύ καλή στις ταινίες! Έχω ένα πρόβλημα στις ρυθμίσεις όμως... Από το Catalyst control center της ATI ότι αλλαγές και να κάνω στα χρώματα, ψηφιακή ζωντάνια κτλ... δεν εμφανίζονται. Δηλαδή σαν να μην αποθηκεύονται οι αλλαγές. Αυτό μου το έκανε και στην άλλη οθόνη. Πειράζω την φωτεινότητα και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Μόνο στην προεπισκόπηση φαίνεται. Μήπως θέλει κάτι άλλο που δεν το έχω προσέξει; Από το μενού της οθόνης αλλάζουν κανονικά.
tassodar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ούτε εμένα αλλάζει οπότε μάλλον το catalyst φταίει <_<
tassodar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω. Βασικά κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστο η σύνθεση βγήκε απο το forum του isomnia οπότε πως μπορούσε να μην βγει καλή :D :D . Εγώ απλά επιβεβαίωσα τις προτάσεις που μου έγιναν από εδώ με reviews απο το εξωτερικό ;)
ocSe7en Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα στις ρυθμίσεις όμως...Από το Catalyst control center της ATI ότι αλλαγές και να κάνω στα χρώματα, ψηφιακή ζωντάνια κτλ...δεν εμφανίζονται. Δηλαδή σαν να μην αποθηκεύονται οι αλλαγές.Αυτό μου το έκανε και στην άλλη οθόνη. Πειράζω την φωτεινότητα και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Μόνο στην προεπισκόπηση φαίνεται.Μήπως θέλει κάτι άλλο που δεν το έχω προσέξει;Από το μενού της οθόνης αλλάζουν κανονικά. ούτε εμένα αλλάζει οπότε μάλλον το catalyst φταίει <_< Η καρτέλα "Video" στο "CCC" (οπού υπάρχει και η προεπισκόπηση) είναι για αλλαγές που φαίνονται μόνο σε video. Για αλλαγές γενικά σε ρυθμίσεις της οθόνης πάτε "Desktop Properties" ή "Desktop & Displays" και δεξί κλικ στην οθόνη σας και "Configure".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.