Προς το περιεχόμενο

Νέο Cisco IOS 15.1. Ενεργοποίηση/activation;

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω το IOS του Cisco 876.

Διάβασα ότι τα νέα IOS θέλουν ενεργοποίηση / activation. Ισχύει;

Αν ναι, πως γίνεται η ενεργοποίηση, πόσο κοστίζει και από που μπορώ να προμηθευτώ το κλειδί;

Μέχρι ποια έκδοση δεν χρειάζεται ενεργοποίηση το IOS του 876;

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει τιποτα για ενεργοποιηση.

δεν ξερω ποιο ειναι το νεο

εγω εχω c870-adventerprisek9-mz.124-15.T12.bin

c870-advsecurityk9-mz.124-15.T7.bin

c870-advipservicesk9-mz.124-15.T5.bin

λογικα θα εχουν βγει και πιο νεα.

http://www.cisco.com/en/US/products/ps9677/products_ios_technology_home.html

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που αναφέρεις έχω και τα

c870-advipservicesk9-mz.150-1.M.bin

c870-advipservicesk9-mz.151-1.T.bin

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τα περάσω και αν χρειάζονται ενεργοποίηση.

Δεν με δεσμεύει η μνήμη, έχω 256ΜΒ RAM και 52MB flash. Την ενεργοποίηση μόνο φοβάμαι, αν είναι απαραίτητη πόσο θα περιμένω να μου στείλουν κλειδί και πόσο κοστίζει.

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο κοστιζει η κατι αλλο.απλα περασε τα και αμα δεν σου κανουν το σβηνεις και περνας παλι καποιο πιο παλιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

περασες απο αυτα που υποτιθεται οτι θελουν activation Η oxi?αν οχι γιατι δεν περνας ενα και μετα να το βγαλεις απλα να δεις τι θελει?

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά απ'ότι διαπίστωσα μάλλον δεν θέλει ενεργοποίηση. Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω το isdn backup το οποίο λειτουργεί μόνο στην enterprise.

Ενεργοποίηση πρέπει να θέλουν τα universal images, όπως αυτό που είναι στο site της cisco ftp://ftp.cisco.com/pub/access/800/

Έχει το image c880data-universalk9-mz.151-1.2.3PI13D.T . Μάλλον το universal έχει όλες τις εκδόσεις και ανάλογα με το κλειδή της ενεργοποίησης ενεργοποιείται η αντίστοιχη έκδοση.

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν.

Απ'ότι βλέπω η ουσιαστική διαφορά του 876 με το 886 είναι ότι το πρώτο υποστηρίζει μόνο ADSL2+ ενώ το δεύτερο υποστηρίζει και VDSL. Επιπλέον το πρώτο υποστηρίζει έως 10 VPΝ tunels ενώ το δεύτερο έως 20.

http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/prod_models_comparison.html

Δημοσ.

mallon βγαινει και σε εκδοση με vdsl γιατι με το ιδιο καρτακι που εχει πανω χλωμο το κοβω να υποστηριζει και τα 2.το καρτακι που εχει πανω δεν βγαινει καν .απο την αλλη εχει και κατι gigabit πανω νομιζω το 886.ειχα δει μια δυο φορες αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε πανω.παντως ειδα πολλα.

Δημοσ.

α οκ .οχι το πρωτο εχω πετυχει.το δευτερο δεν το εχω δει αφου δεν εχει ακομα κανεις vdsl περα απο μερικους πιλοτικα που σιγουρα δεν θα δωσουν και 500 ευρω για ρουτερ.

Δημοσ.

πολλα λεφτα και αμα δεν το θες για κατι συγκεκριμενο η για καποιον που θελει να παει για ccna ccnp δεν πολυαξιζει,καλη αγορα:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...